geert wilders 9o1a6642 63ff99efcb31c 647af605ddafc

LOL! Geert Wilders (PVV) heeft warme woorden voor D66-leidster Sigrid Kaag: "Het was altijd gezellig"

Politieksep 20 2023, 16:00
Tijdens de Algemene Beschouwingen wist PVV-leider Geert Wilders eerder vandaag opnieuw voor een luchtige noot te zorgen. Met zijn kenmerkende humor en scherpe tong complimenteerde hij D66-leidster Sigrid Kaag op een eigenzinnige manier, wat voor een vermakelijk moment zorgde in de Tweede Kamer.
"Persoonlijk zal ik vooral mevrouw Kaag bijzonder gaan missen," begon Wilders. "We hadden toch met zijn tweeën een speciale band. Zij noemde mij graag radicaal, ik haar dan arrogant. Zij beet me dan toe dat ik discrimineerde, dan zei ik weer als grapje dat ik haar een bezem cadeau gaf. Kortom, het was altijd gezellig."
Maar Wilders zou Wilders niet zijn als er niet ook een lichte ironie in zijn woorden zat. Hij wees op het succes dat Kaag had met haar zogenaamde nieuwe bestuurscultuur. "Ik vind het ook echt knap, en een puik staaltje van het door u zo bewierookte nieuwe bestuurscultuur, mevrouw Kaag. Dat u, in twee jaar tijd die 24 zetels, waarvoor u zo'n prachtig dansje op tafel maakte, heeft weten om te toveren in een miniclubje van 6, volgens de laatste peilingen. Mijn oprechte complimenten."
Met het vertrek van Sigrid Kaag nadert het einde van de tweestrijd tussen Wilders en de D66-leidster. Sigrid Kaag heeft reeds aangekondigd dat ze niet zal terugkeren in de Tweede Kamer, waarmee ze het zinkende D66-schip verlaat. Wilders zal echter de komende jaren nog steeds actief zijn als Kamerlid en heeft al enkele compromissen gesloten met betrekking tot hun verkiezingsprogramma, in de hoop uiteindelijk deel te kunnen nemen aan een toekomstig kabinet.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten