LOL! GroenLinks-radicaal fileert hypocriete Rob Jetten: 'Nu pas de lichten uit 's nachts?'

Politiekokt 30 2022, 12:16
Rob Jetten - minister voor Klimaat, LOL - twittert vandaag heel blij dat de overheid vanaf nu 's nachts de verlichtingen van de eigen panden uitschakelt waar dat "mogelijk" is. GroenLinks-Tweede Kamerlid Suzanne Kröger vindt dat eigenlijk ongelooflijk. "Nu pas? Hoe dan?" moppert zij.
Het is altijd leuk als klimaatactivistische gekken elkaar ervan beschuldigen dat ze niet genoeg doen om het niet-bestaande door-mensen-veroorzaakte-klimaatopwarming boos zijn op elkaar. Dat is nu namelijk het geval.
Hoe dat kan? Nou, heel simpel. 'Klimaatminister' Rob Jetten (D66) stelt heel trots op Twitter dat de overheid er vanaf nu heel veel aan doet om op energie te besparen. Hoe? Nou, "door 's nachts de verlichting van verschillende panden uit te schakelen waar dat mogelijk is."
Zo, zo! Dat hakt er inderdaad wel even in, Robbie!

Energiebesparing is belangrijker dan ooit. Dit scheelt geld en je helpt het klimaat. Ook de overheid levert een bijdrage door ’s nachts de verlichting van verschillende panden uit te schakelen waar dat mogelijk is.

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
@MinisterieEZK

Tijdens de #NachtvandeNacht ging de buitenverlichting van meerdere overheidsgebouwen waar mogelijk uit. Dit doen we voor een aantal panden, met minimale verlichting voor de veiligheid. Lees wat we nog meer doen om energie te besparen ⤵️ zetookdeknopom.nl/artikel/5d0645… #Zetookdeknopom

Image
56
Reply
Hilarisch genoeg reageert Tweede Kamerlid Suzanne Kröger daar enorm gefrustreerd op. En dat is niet zo gek. Mevrouw is namelijk van GroenLinks en dus een echte doorgeslagen Klimaatgelovige.
"2022: we naderen rap het punt of no-return voor klimaatontwrichting," aldus Kröger. "De minister voor Klimaat twittert blij dat eindelijk de lichten op z'n ministerie 's nachts niet onnodig aanstaan en ze overstappen naar energiezuinige Led-verlichting en bewegingssensoren. Nu pas? Hoe dan?"
Daarbij zet ze voor de volledigheid ook nog even drie emojis met geëxplodeerde hersenpannen. Zó gestoord vindt ze dit, wil ze dus zeggen.

2022: we naderen rap het punt of no-return voor klimaatontwrichting De minister voor Klimaat twittert blij dat eindelijk de lichten op z’n ministerie ‘s nachts niet onnodig aanstaan en ze overstappen naar energiezuinige Led-verlichting en bewegingssensoren. Nu pas? Hoe dan?🤯🤯

Rob Jetten
Rob Jetten
@MinisterKenE

Energiebesparing is belangrijker dan ooit. Dit scheelt geld en je helpt het klimaat. Ook de overheid levert een bijdrage door ’s nachts de verlichting van verschillende panden uit te schakelen waar dat mogelijk is.

163
Reply
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Leuk! Nu mag Jetten gaan uitleggen waarom hij als D66'er dit al niet veel eerder had geregeld. Want dat vinden zijn vriendjes van GroenLinks - van wie hij afhankelijk is voor al zijn gestoorde klimaatbeleid - niet leuk. Anders dan D66'ers geloven GroenLinksers namelijk écht in die klimaatonzin. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten