jesse klaver gl 9o1a6840

LOL! Jesse Klaver maakt epische blunder en social media smult ervan: "Op wat voor school heb je gezeten?"

Politiekmei 19, 15:00
Met Frans Timmermans als dé linkse oppositieleider zou je bijna vergeten dat er ook nog een figuur als Jesse Klaver rondloopt in Den Haag. De tassendrager van onze klimaatpaus Frans Timmermans heeft zichzelf weer eens goed op de kaart gezet en gaat op Twitter/X compleet nat.
We wisten natuurlijk al dat Klaver niet kon rekenen, maar de GroenLinks-chef kan ook dringend een opfriscursus Nederlands gebruiken. Zo blies hij van het weekend hoog van de toren door te schrijven: “Centrumrechste partijen die met een extreemrechste partij gaan regeren en vervolgens niets anders doen dan hun radicale ideeën legitimeren. Door heel Europa zien we het gebeuren. En dankzij NSC, BBB en VVD gebeurt het nu ook in Nederland. Dit is een historische vergissing.”
Ja, zelfs het woord ‘extreemrechts’ is al te moeilijk voor Klaver. De kritiek is dan ook niet mals en X/Twitter gaat volledig los op de hilarische blunder van Klaver, die overigens de tweet stoïcijns laat staan.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS bestrijden we de Machiavelliaanse Leviathan die we de EU noemen ELKE DAG opnieuw. De rest van de media aanbidden Brussel, wij niet. Vind jij ons tegendraadse geluid belangrijk? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons de EU te ontmaskeren en te bestrijden.
Zo herinnert iemand Jesse eraan dat rekenen ook niet zijn sterkste punt is. “Heb je nooit RECHTS leren schrijven, Jesse? Op wat voor school heb je gezeten? Logisch dat rekenen je ook niet goed afgaat.” Ook voormalig PVV-Kamerlid Harm Beertema doet een duit in het zakje en schrijft: “Neem in ieder geval de moeite om ‘rechts’ correct te spellen als je de apocalyps afkondigt.”

Neem in ieder geval de moeite om ‘rechts’ correct te spellen als je de apocalyps afkondigt. x.com/slapendned/sta…

Jesse Klaver
Jesse Klaver
@jesseklaver

Centrumrechste partijen die met een extreemrechste partij gaan regeren en vervolgens niets anders doen dan hun radicale ideeën legitimeren. Door heel Europa zien we het gebeuren. En dankzij NSC, BBB, en VVD gebeurt het nu ook in Nederland. Dit is een historische vergissing.

1.2K
Reply
Jesse Klaver maakt in ieder geval duidelijk dat vmbo’ers of ‘laagopgeleiden’ prima carrière kunnen maken als politicus. Wat dat betreft is Den Haag toch een mooie afspiegeling van de samenleving en laat zien dat ook mensen die niet kunnen rekenen en schrijven toch ver kunnen komen in de politiek. Klasse hoor, Jesse! Goed bezig!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten