laurens dassen volt 9o1a6753

LOL! Laurens Dassen krijgt kortsluiting na geniale opmerking van Geert Wilders en druipt kansloos af

Politiekjul 03, 18:00
Vandaag maakt het nieuwe kabinet onder leiding van Dick Schoof voor het eerst zijn opwachting in de Tweede Kamer voor het debat over de regeringsverklaring. De oppositie trekt – zoals verwacht – alles uit de kast om met name Wilders onderuit te halen door continu terug te komen op uitspraken waar al lang en breed afstand van is genomen.
Timmermans vond het nodig om een motie van wantrouwen in te dienen tegen de PVV-ministers Klever en Faber, en verschillende Kamerleden deden een schamele poging om Wilders en zijn ministers onderuit te halen met allerlei idiote verwijten.
De linkse partijen zijn – los van de kansloze aanvallen op Wilders – ook druk bezig met een onderlinge strijd om te bepalen wie nu de échte oppositiepartij is, nu Wilders officieel niet meer in de oppositie zit. Jimmy Dijk van de SP doet een aardige poging door vooral veel te schreeuwen, zonder verder heel geloofwaardig te zijn. Frans Timmermans zorgt ook niet voor vuurwerk en Rob Jetten draait zijn standaard riedeltje af en biedt ook niets nieuws.
Maar dan hebben we nog het heldere licht van Volt: Laurens Dassen, die een schattige poging doet om Wilders onderuit te halen en iets mompelt over kwetsende uitspraken. Wilders reageert zoals we hem kennen: gevat vraagt hij, "Zegt u nu eigenlijk dat u liever had dat ik premier was geworden?" Dit zorgt voor kortsluiting bij Dassen, die stilvalt en met de staart tussen de benen afdruipt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!"
Hilarisch natuurlijk, en als dit het niveau is wordt het de komende maanden een 'walk in the park' voor Wilders en co. De oppositie weet gewoon geen grip te krijgen en lijkt volledig in de war met de nieuwe realiteit van Kabinet Schoof I.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten