portraitfactorynl tweede kamer 162

Zure linkse PvdA/GL-Kamerleden krijgen ervan langs: "Volgende keer naar het volk luisteren!"

Politiekjul 03, 17:00
Nu het nieuwe kabinet Schoof I officieel van start is gegaan, komen de zuur-linkse PvdA/GL-aanhangers massaal bovendrijven om de ene na de andere dooddoener de wereld in te slingeren. Het beste? Het is zó bijzonder kansloos dat het puur genieten is geblazen.
Bij GroenLinks zijn de druiven bijzonder zuur. GL-kamerlid Suzanne Kröger schrijft op X: “Dat het zover heeft moeten komen,” vergezeld van een foto van vak K. De reacties op haar tweet zijn niet mals. “Misschien dat je ooit nog eens in de spiegel gaat kijken en beseft waarom de PVV zo groot werd. Maar dat zal wel bij extreemrechts en bangmakerij blijven. En vooral heel hard roepen met vingers in je oren.” Een andere reactie luidt: “Doet zeer, hè? Volgende keer beter naar het volk luisteren!”
Ook GL-kamerlid Laura Bromet laat – hoe kan het ook anders - van zich horen. Ze opent de aanval op Caroline van der Plas en schrijft: “Caroline verwart boeren met Bayer. De BoerBayerBeweging.” Nou, wat een humor. Linkse mensen staan sowieso niet bekend om hun humor (kuch Freek de Jonge), maar dit is weer een voorbeeld van het niveau dat we de komende jaren uit de GroenLinks-hoek kunnen verwachten.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!"
Caroline van der Plas is overigens niet blij met de tweet van Bromet en reageert: “Beschuldig je mij nu van corruptie?” Waarop Bromet antwoordt dat Van der Plas haar woorden verdraait: “Ben je goed in vandaag.”
Dit is dus een beetje het niveau van GroenLinks/PvdA dat we de komende periode kunnen verwachten. Timmermans komt vandaag óók al met een kansloze motie tegen PVV-ministers Faber en Klever, en daarmee profileert de partij zich weer als 'Zuur Links', een stempel dat ze voorlopig niet kwijt zullen raken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten