Screenshot 2021 09 09 at 173728

LOL! Maarten van Rossem recht in het gezicht van Rutte-vriendje Jort Kelder: 'We moeten van hem af!'

Politieksep 09 2021, 16:47
Bij Op1 was het gisteren lachen, gieren, brullen geblazen. Want nationale depressieveling Maarten van Rossem mocht, recht in het gezicht van Rutte-vriendje Jort Kelder zijn gal komen spuien over de VVD-aartsleugenaar. En het was heerlijk om te zien.
"Ik dacht eigenlijk meteen aan een ideaal voorstel. Namelijk dat deze informateur de minister-president wordt. We moeten namelijk ook van Rutte af. Rutte is een van de medeblokkeerders van het systeem geworden," zei Van Rossem keihard in het gezicht van Ruttes beste vriend.
https://twitter.com/op1npo/status/1435704577475633162
Die begon daarop hard te lachen. Blijkbaar denken Rutte-vriendjes dat dat dé manier is om te reageren op kritiek op hun mannetje. "Ja, ik ken jullie persoonlijke betrekkingen," zei Van Rossem daarop.
"Rutte is één van de medeblokkeerders van het systeem geworden," ging de linkse beroepsmopperaar verder. "Hij was natuurlijk zwaar beschadigd. Hij dacht natuurlijk, ik wacht een tijdje dan is die schade een beetje weggezakt enzo, dan zijn de mensen het misschien ook een beetje vergeten, en dan borduren we gewoon door."
Dat kon Kelder niet zomaar over zijn kant laten gaan. Er hebben heel veel mensen op Rutte gestemd! Niet op Remkes! "Ja," antwoordde Van Rossem daarop, "waarom zou die geen minister-president kunnen worden?" "Technisch kan het," was de reactie van Kelder toen toch maar.
Technisch? Téchnisch? Er is niets technisch aan, Kelder. Wij stemmen niet op de "premier." Wij stemmen op partijen en op hun vertegenwoordigers in de Tweede Kamer. Als er wél premiersverkiezingen waren zouden die mogelijk heel anders uitvallen dan hij en zijn beste vriendje zouden willen.
Maar goed, Van Rossem weerde zich kranig - zeker voor een hoogbejaarde, depressieve sociaaldemocraat.
En even later ging hij stug verder. "De huidige situatie waar we nu mee te maken hebben, bijna zes maanden na de verkiezingen, is ronduit beschamend. En is naar mijn idee ook een signaal van volstrekte incompetentie van de zittende politieke leiders."
Boem.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Zo. Wordt het mooier dan Maarten van Rossem die Jort Kelder de oren wast over zijn mattie Rutte? Neen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten