160411 plasterk university of amsterdam overeu2016nl 26375372295

Mediakartel zet VOL de AANVAL in op Plasterk: 'Hij dient andere belangen!'

Politiekfeb 13, 14:30
De ranzige mainstream media hebben de aanval ingezet op Ronald Plasterk. De informateur heeft namelijk een kapitale fout begaan. Hij is eerlijk geweest over het formatieproces én is ook nog eens een ietwat bondgenoot van Geert Wilders. En dus moet hij het ontgelden.
De manier waarop de aanval plaatsvindt is ronduit misselijk. Iedereen weet dat Pieter Omtzigt de formatie heeft laten klappen omdat hij in paniek raakte. De vier partijen leken er uit te gaan komen, en dat zorgde bij hem voor doodsangst. Meneer is namelijk een bipolaire twijfelaar. En dus rende hij snel weg.
Maar bij BNR Nieuwsradio heet het opeens dat Plasterk niet te vertrouwen is. Ja, dat lees je goed. De kartelmedia gaan er keihard voor om deze betrouwbare en dappere man te vernietigen. Zijn reputatie moet nu kapot. Want hij heeft zich ingezet op verzoek van Geert Wilders. En dat mag niet.
Daarom krijg je nu bij BNR opeens een achterlijke universitair docent die Plasterks imago even moet slopen. Het gaat om Mariken van der Velden, universitair hoofddocent politieke communicatie aan de Vrije Universiteit.
Deze idioot, met een wanstaltige naam trouwens (wie heet nou Mariken?), stelt namelijk opeens dat Plasterk Omtzigt heel slecht behandeld heeft.
"Omtzigt wordt in een onmogelijke positie gedrukt: in het rapport staat dat er een basis is voor vier partijen," aldus Marikentje. "Als alle andere partijen zeggen: ga het maar proberen, zal hij zich misschien manifesteren als iemand die vrij onmogelijk is. Onterecht, want hij is dan tegen zijn wil het kabinet ingeduwd. Dus ik denk niet dat dat slim is."
Maar dat is niet het meest walgelijke wat deze idioot uitslaat. Nee. Waar het écht misgaat is dat Van der Velden beweert dat Plasterk niet in het landsbelang handelde, maar in zijn eigen belang. Want, zegt deze mongolide academicus, hij wil vast een mooi baantje voor zichzelf hebben.
Wat voor baan? Nou, waarschijnlijk een ministerschap.
Ja. Dat lees je goed. De oud-bewindspersoon is zo hongerig, zo ambitieus dat hij het landsbelang opoffert om een baan te krijgen die hij jaren geleden al gehad heeft.
Die Van der Velden is dus niet helemaal lekker. En BNR Nieuwsradio ook niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten