5632337396 e2026bd181 c

Mona Lisa opnieuw doelwit van knettergekke klimaatactivisten: Soep op Leonardo da Vinci's meesterwerk!

Politiekjan 28 , 17:30
Aangezien we midden in de winterperiode zitten zoeken de klimaatgekkies weer naar alternatieven om de boel te verzieken. Het is nu natuurlijk een beetje fris aan de bips om weer snelwegen te gaan blokkeren, zeker als ook oom agent nog eens met een waterkanon op je staat te wachten. Ze grijpen inmiddels weer terug naar hun oude vertrouwde kansloze manier van hun boodschap overbrengen, waarbij ze historische kunstwerken proberen te vernielen.
Vandaag is het opnieuw de beurt aan de Mona Lisa, het beroemde schilderij van Leonardo da Vinci. In een video die op sociale media circuleert, is namelijk te zien dat twee klimaatterroristen vanaf de balustrade soep gooien en vervolgens onder de balustrade door klimmen om naast de Mona Lisa protestleuzen te roepen. Een enkeltje Pieter Baan Centrum voor deze gekken is de beste oplossing.
Het schilderij is herhaaldelijk het mikpunt geweest van vandalisme. In mei 2022 werd er een slagroomtaart naar de Mona Lisa gegooid. Een incident uit augustus 2009 betrof een toerist die een kopje thee naar het doek slingerde, resulterend in het verbrijzelen van de glazen vitrine. Sinds een man in 1956 een steen naar het portret wierp en het beschadigde, wordt het nu beschermd achter glas.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het feit dat deze schilderijen beschermd zijn en achter glas zitten, vormt geen rechtvaardiging om een poging te doen ze te vernielen. Men zou immers ook niet de auto van Mark Rutte - of wie dan ook - volgooien met soep of iets dergelijks onder het idee: "het is toch niet kapot?" Dat dit soort acties ook nog eens gerechtvaardigd worden in verschillende media, waarbij de desbetreffende activisten ook een podium krijgen om hun verhaal te doen, is de wereld op z'n kop. Het wordt hoog tijd dat er harder wordt opgetreden tegen deze maatschappij ontwrichtende idioten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten