shutterstock 2310033351

Activisten van Extinction Rebellion beramen nieuwe acties en gaan nóg een stap verder

Binnenlandjan 03, 21:00
Het houdt maar niet op: de activisten van Extinction Rebellion gaan opnieuw de straat op. Na eerder te hebben aangegeven tijdelijk te stoppen met hun acties omdat de Tweede Kamer een motie had aangenomen om te onderzoeken hoe fossiele subsidies afgebouwd kunnen worden, zijn ze nu tóch weer ontevreden. Volgens de klimaatactivisten lijkt de politiek terug te krabbelen. "Het is daarom de hoogste tijd om weer in actie te komen."
Deze keer gaan ze een stap verder en zal het niet bij een blokkade van de A12 blijven. Wat voor actie het precies zal zijn, blijft nog even geheim. De organisatie lijkt opnieuw de grenzen op te zoeken en te overschrijden. Het is de vraag wanneer dit dusdanig uit de hand zal lopen dat er ernstige gewonden vallen. Sommigen zijn zelfs zo idioot om met jonge kinderen op hun schouders rond te dartelen tussen de doorgeslagen, idiote demonstraties.
Het demissionaire kabinet wilde zich voor het kerstreces nog bezighouden met hoe fossiele subsidies kunnen worden afgebouwd, maar volgens Extinction Rebellion is dit niet gebeurd. Reden dus voor de activisten om opnieuw de straat op te gaan. De politie is nog maar net bekomen van de veldslagen tijdens de jaarwisselingen en moet alweer worden opgetrommeld om verwarde mensen van de snelweg af te halen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het is uitermate treurig dat er vanuit links Nederland niets anders dan haat, verdeeldheid en verderf wordt gecreëerd, die gepaard gaan met angstzaaierij en maatschappijontwrichtende demonstraties. Voor zover je het nog demonstraties kunt noemen, aangezien er kinderen in gevaarlijke situaties worden gebracht waarbij de confrontatie met de politie onvermijdelijk is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten