Screenshot 2021 09 05 at 133719

ONGELOOFLIJK! Demonstratie Amsterdam enorm succes: 'Liefde, vrijheid, geen dictatuur!'

Politieksep 05 2021, 12:55
De demonstratie op De Dam in Amsterdam is zo'n groot succes dat de gemeente Amsterdam mensen heeft opgeroepen er vooral niet naartoe te gaan. Het zou namelijk "te druk" zijn. Het antwoord van de aanwezigen? 'Liefde, vrijheid, geen dictatuur!'
Haha, hilarischer dan dit wordt het natuurlijk niet. De gemeente Amsterdam heeft mensen die naar de demonstratie willen in Amsterdam, op De Dam, opgeroepen daar vooral niet naartoe te gaan. Nu is de demonstratie al goed bezig, dus de kans dat er nog mensen zijn die er naartoe willen maar er nog niet zijn is minimaal. Maar toch. Het is tekenend a) voor de populariteit van dit protest en b) voor de achterlijke houding van Amsterdam. Het feit dat er veel mensen op af komen is nou juist de bedoeling. Hoe meer, hoe beter. Het gaat er namelijk om dat er een signaal wordt afgegeven. Dat doe je niet met 20 mensen.
Hoe dan ook, uit beelden op sociale media blijkt het echt geweldig te zijn. Thierry Baudet van Forum voor Democratie is één van de meest prominente aanwezigen. FVD is overal te zien. Mensen lopen rond met mooie hartvormige FVD-ballonnen, je ziet FVD-petjes... ja, het gaat heel goed. En het moge duidelijk zijn: heel veel aanwezigen dragen FVD een heel warm hart toe.
https://twitter.com/fvdemocratie/status/1434465031354191879
https://twitter.com/fvdemocratie/status/1434449989300899844
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1434451613180116993
Toen Baudet zijn speech gaf waren de demonstranten een bijzonder veelzeggende leus aan het scanderen. "Liefde, vrijheid, geen dictatuur!" "Liefde, vrijheid, geen dictatuur!" "Liefde, vrijheid, geen dictatuur." Belangrijk omdat mensen die hier staan te demonstreren door de almachtigen worden weggezet als "wappies" gedreven door haat. Niets is minder waar. Ten eerste zijn het heel normale mensen, en ten tweede worden ze gedreven door naastenliefde, liefde voor ons land, én liefde voor onze vrijheid. Daar kunnen de aanhangers van het corona-neocommunisme nog het één en ander van leren.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Afijn, de demonstratie in Amsterdam is dus een ongelooflijk succes vandaag. En dat is geweldig. Want als we nú geen vuist maken tegen de coronadictatuur, dan komt het te laat en is ons lot beslecht.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten