caroline van der plas bbb 9o1a6858

Oud-politicus Geert Dales sneert naar Caroline van der Plas om flamboyante kleding: "Zijn we nou helemaal gek geworden?"

Politiekfeb 07 , 18:00
Zo hallo, voormalig en gefaalde 50Plus-politicus Geert Dales is met het verkeerde been uit bed gestapt. Totaal uit het niets vindt Dales het nodig om Caroline van der Plas door de stront te trekken vanwege haar flamboyante kledingkeuze. De bejaarde politicus schrijft op X/Twitter: "Aan haar heeft het niet gelegen dat de formatie is geklapt. Maar ik kan er laaiend over worden dat het landsbestuur in handen raakt van zulke figuren. Zijn we nou helemaal gek geworden?" Met daarbij een foto van Van der Plas in haar kleurrijke legging en met een vrolijke ketting.
Een van de meest nietszeggende, saaie personen uit de politieke geschiedenis gaat nu lopen klagen over de kleding van een Kamerlid. Hoe treurig ben je dan? Dales is uitgespeeld; zijn partijtje is niets minder dan een vechtclub voor bejaarden. Frustratie alom dus bij Dales, wat nu wordt afgereageerd op Caroline van der Plas. Weer een reden waarom we niet moeten bezuinigen op de ouderenzorg; meneer Dales heeft gewoon duidelijk behoefte aan wat zingevende dagbesteding. Is er geen Bingo- of Bridgeclubje waar we Dales voor kunnen aanmelden?
X/Twitter-gebruikers spreken Dales aan op zijn toon, en daaruit blijkt des te meer dat de frustratie bij de politicus hoog zit. "Vertel ff. Wat is je punt? Enthousiast over die legging? Fijn dat vooraanstaande politici erbij lopen als een schooier? Wat is je punt?" Jeetje, Dales, rustig maar. Waar maak je je druk om?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Dales vervolgt: "Het fysieke uiterlijk bekritiseer ik niet. Al vraag ik me wel af hoe iemand die zijn/haar eigen lijf al niet in bedwang kan houden, het land denkt te kunnen besturen. Maar waarom in godsnaam die kledij? Kom op zeg. Zo respectloos tegenover de omgeving. Louter egotripperij." Heel het land is een (financiële) puinhoop, en hetgeen waar Dales zich over opwindt, is de legging van Caroline van der Plas? Kom op zeg!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten