screen shot 2024 06 06 at 110527jpg

Peiling! Op wie stem(de) JIJ vandaag?

Politiekjun 06, 16:00
Het is DE belangrijkste democratische dag van het jaar. De Europese Parlementsverkiezingen vinden vandaag immers plaats. Ralf Dekker wil naar Brussel voor FVD om daar de corruptie te ontmaskeren én actief te pleiten voor Nexit. Mijn vraag aan jou is: op welke partij ga jij vandaag stemmen?
Vandaag is de dag dat we horen of er wel of geen Nexit-geluid vertolkt gaat worden in Brussel. Geert Wilders heeft Nexit laten vallen omdat Pieter Omtzigt dat wilde. Nu is dus alleen FVD bereid om het N-woord in de mond te nemen.
Daarom is het van het grootste belang dat FVD-lijsttrekker Ralf Dekker een zetel bemachtigt. Volgens alle recente peilingen hikt het er tegen aan. Als mensen die met sympathiseren gaan stemmen komt hij erin. Blijven ze thuis, dan wordt het mogelijk een heel vervelende dag. En dus is stemmen belangrijker dan ooit.
Natuurlijk zijn er ook andere partijen waarop gestemd kan worden. Ik vraag me af: welke partij krijgt vandaag jouw stem? Als je al gestemd hebt, op welke partij heb je dat dan gedaan? Stem je vandaag op de enige partij die onze soevereiniteit terug wil pakken, FVD, of stem je op één van de andere partijen; partijen die stuk voor stuk het Eurofiele dictatoriale project steunen (hetzij in minder of meerdere mate)?
Laat het ons weten!

Poll

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten