Screen Shot 2022 04 13 at 122900

Pepijn van Houwelingen pakt dictatoriale 'werkgevers' aan: 'Oh, ze willen de coronapas terug?'

Politiekaug 11 2022, 9:31
Pepijn van Houwelingen is woedend dat zogenaamde 'werkgevers' de mogelijkheid voor herinvoering van de coronapas willen behouden. Maar verrast is Van Houwelingen niet. Want, stelt hij, bij de Malietoren - waar VNO-NCW zit - wappert trots de SDG-vlag "met de 17 doelen van de globalisten."
VNO-NCW en MKB Nederland - allebei kartelorganisaties die hevig verweven zijn met het partijkartel - zeggen dat het coronatoegangsbewijs moet blijven "als laatste redmiddel." Dit hatelijke middel kan in de herfst of winter dan weer ingevoerd worden als dat "nodig" is bij een nieuwe "opleving" van corona.
Op dit moment zit het CTB niet in de conceptversie van de 'nieuwe permanente coronawet,' dit omdat er vanuit de bevolking juist veel kritiek op is. Maar de 'werkgevers' denken daar anders over. "Wij zien liever dat het CTB helemaal niet hoeft te worden ingezet, maar als bedrijven dicht zouden gaan zonder het CTB, dan kan het CTB een laatste redmiddel zijn," stellen zij. 
Pepijn van Houwelingen vindt dat totaal terecht wanstaltig. Maar verbazen doet hem het niet. Zoals hij stelt op Twitter hangt de SDG-vlag namelijk trots bij de Malietoren, waar VNO-NCW zit. 
SDG staat voor Sustainable Development Goals. Het zijn dé belangrijkste 17 doelen die de globalisten zich gesteld hebben - en die ze ten koste van alles willen bereiken. Je kunt ze hier allemaal bekijken. Maar het gaat stuk voor stuk over de onderhand bekende linkse, elitaire doelstellingen die ervoor zorgen dat gewone burgers kapotgemaakt worden. Sommige doelen zelf klinken leuk - 'no hunger, no poverty' - maar in de praktijk betekenen de zogenaamde 'oplossingen' wereldwijd communisme. Want ja, dat is waar die hele SDG / Great Reset-gekte voor staat.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Ooit schreef GeenStijl een artikel: 'Hoe VNO-NCW Nederland naar de vernieling helpt.' Dat was in 2017. Het moge duidelijk zijn dat de organisatie daar stug mee doorgaat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten