36023835803 e0e7e18b0e c

Martin Koolhoven: "Laten we ons als links vooral boos maken over woke i.p.v. over het feit dat onze boodschappen steeds duurder worden!"

Binnenlandaug 11 2022, 10:05
Het begint steeds meer mensen de keel uit de hangen dat de grachtengordel elite zich druk maakt over allerlei randzaken. De hoofdzaken die de gewone man raken die interesseren deze elite niks. Martin Koolhaven, een internationaal gerespecteerd regisseur, is hier helemaal klaar mee en stelt dit in een vierluik aan de kaak.
Koolhoven maakt zich boos over het feit dat de prijzen in de supermarkt met bijna 20% zijn gestegen, terwijl door de inflatie supermarkten juist grote winsten boeken omdat onder andere Albert Heijn hun prijzen hebben verhoogd. Dit steekt Koolhoven omdat de supermarkten tijdens Corona flinke winst hebben geboekt. Deze Coronawinst vooral naar de top van de supermarkten en hun aandeelhouders. Dit komt inderdaad over als Rupsje Nooitgenoeg. De supermarkten willen steeds meer geld verdienen over de rug van de burger die steeds minder geld heeft te besteden door de inflatie.
''Maar laten we ons druk maken over gender neutrale wc’s, Zwarte Piet en grensoverschrijdend taalgebruik. Kom op PvdA, SP en alles wat zich links noemt. Hier ligt je electoraat. Dit aanpakken zal bovendien meer zorgen voor inclusiviteit en meer helpen tegen iedere vorm van ongelijkheid'', stelt Martin Koolhoven op zijn Facebook.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Helaas weten wij dat deze boodschap aan dovemans oren is gericht. Grachtengordel links oftewel rijklinks heeft hier geen boodschap aan. Zij zijn alleen maar bezig met het redden van het klimaat en daar hoort volgens hun visie ook bij dat iedereen minder gaat consumeren. Iedereen moet minder geld gaan uitgeven aan bijzaken (dagelijkse boodschappen is voor dit wereldvreemde volk maar een bijzaak). Op de SP hoef je overigens ook niet te rekenen omdat zij alleen maar bezig zijn met het bestrijden van ''extreemrechts''. Terwijl BBB, PVV, FVD en BVNL juist opkomen voor de portemonnee van de Nederlander.
Opkomen voor je eigen volk is niet extreemrechts. Nee dat noemt men realistische politiek. Wordt wakker SP en ga met deze partijen in zee!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten