hh

PVV'er Harm Beertema ontsteld door 'dragqueen voorleesmiddag' voor kinderen in Rotterdam: "Snapt u het nog?"

Politiekapr 03 2023, 17:00
Harm Beertema vindt het volstrekt bezopen dat er later deze maand een "dragqueen voorleesmiddag" is in Rotterdam voor de kinderen aldaar. Logisch, natuurlijk. Want dit is wanstaltig gedrag van een maatschappij die gender niet alleen ontkent, maar die kinderen daar nu ook systematisch mee indoctrineert en ze zelfs groomt.
Stichting De Roze Leeuw bericht op Twitter dat er op 16 aanstaande in Rotterdam een Dragqueen voorleesmiddag plaatsvindt. "Dragqueens horen in nachtclubs," schrijft de conservatieve homo-organisatie. "Zou u het oké vinden als het nachtleven naar uw kind wordt gebracht?" Vervolgens deelt de Stichting wat informatie over de Dragqueens die gaan voorlezen aan de arme kinderen. Eén van hen is een prominent lid van BIJ1:
PVV-Tweede Kamerlid Harm Beertema vindt dit totaal niet kunnen. En hij vindt het niet alleen een wanstaltig project van de organisatie, maar hij begrijpt óók niet welke gestoorde ouders hun kinderen blootstellen aan dit soort vunzigheid.
"Omdat de Amerikaanse staat Tennessee drag shows aan banden legt," schrijft hij op Twitter verwijzend naar de beslissing van die staat om dergelijke shows te verbieden voor kinderen, "organiseert Lantaren Venster een voorleesmiddag voor KINDEREN."
Knetter, natuurlijk.
"Wat voor ouders brengen hun kind daarheen?" gaat Beertema verder. "En waarom denken die ouders dat ze daarmee die Amerikanen een lesje leren? Snapt u het nog?"

Omdat de Amerikaanse staat Tennessee drag shows aan banden legt, organiseert @LantarenVenster een voorleesmiddag voor KINDEREN. Wat voor ouders brengen hun kind daarheen? En waarom denken die ouders dat ze daarmee die Amerikanen een lesje leren? Snapt u het nog?…

Stichting De Roze Leeuw 🇳🇱🦁
Stichting De Roze Leeuw 🇳🇱🦁
@stderozeleeuw

Bij1 lid:

Image
Image
Image
Image
223
Reply
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ik denk dat we ons niet eens meer hoeven af te vragen wat voor soorten mensen dit hun kinderen aandoen: hele verwarde ouders die de belangen van hun kind uit het oog verloren zijn en alleen nog maar de belangen van de Woke-beweging dienen.
Die Woke-beweging eist dat ze hun kinderen aan dit soort vunzigheid blootstellen en dus doen ze dat. Punt. Verder stellen ze daar geen vragen bij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten