portraitfactorynl raisa blommestijn 81

Raisa Blommestijn furieus om sluiten Joodse scholen: 'De elite heeft dit veroorzaakt met opengrenzen'

Politiekokt 13 2023, 11:00
De koningin van conservatief Nederland, Raisa Blommestijn, zegt op X terecht dat de sluiting van Joodse scholen (en gebouwen) vandaag helemaal op de rekening komt van de elite. Die heeft namelijk op ongekend grote schaal mensen uit vreemde culturen naar Nederland gehaald; mensen die op een dag als vandaag blijkbaar een bedreiging vormen voor onschuldige Joodse Nederlanders.
Hamas wil dat er vandaag internationaal iets als een dag van terrorisme (tegen Joden) komt. Het is niet duidelijk of daar op grote schaal - of zelfs maar helemaal - gehoor aan gegeven wordt, maar in veel landen nemen overheden toch maar het zekere voor het onzekere. Ook bij ons. Maar in Nederland doen ze dat niet door mogelijke doelwitten te beschermen, maar door ze te sluiten.
Wat?
Er zijn in Nederland enkele Joodse scholen. Op een dag als vandaag moet je die als overheid zijnde beschermen. Je stuurt er politie naartoe, mogelijk wat soldaten. Die laat je een cordon op zetten. Alleen leerlingen en hun ouders mogen erdoor.
Maar zo gaat dat niet in Nederland. Nee, wat ze daar doen is dat ze... de scholen sluiten onder het mom van 'we kunnen ze niet adequaat beschermen.'
Raisa Blommestijn vindt deze knettergekke gang van zaken volstrekt onacceptabel... maar, zegt ze, we hebben deze hele situatie wel te danken aan het wanbeleid van de staat - niet alleen in die zin dat de scholen dicht gaan, maar ook in die zin dat er blijkbaar zoveel mogelijke polderjihadi's zijn in ons land dat we ons vandaag zorgen over ze moeten maken.

Gebouwen en scholen dicht vanwege “verhoogde dreiging”: polder-jihadi’s dreigen gehoor te geven aan de oproep tot het aanvallen van onschuldige mensen. Laat het heel duidelijk zijn: de elite heeft dit veroorzaakt met het open grenzen-beleid en omvolking. Pas goed op elkaar.

2.9K
Reply
"Gebouwen en scholen dicht vanwege 'verhoogde dreiging': polder-jihadi's dreigen gehoor te geven aan de oproep tot het aanvallen van onschuldige mensen," aldus Blommestijn op het belangrijkste sociale medium van deze tijd.
"Laat het heel duidelijk zijn," gaat ze verder, "de elite heeft dit veroorzaakt met het open grenzen-beleid en omvolking." Ze sluit haar tweet af met vier belangrijke woorden: "Pas goed op elkaar.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we pal voor Néderland. O´nze belangen moeten gediend worden. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons Néderland en haar belangen te verdedigen. Elke dag weer.
Nogmaals, het is niet duidelijk in hoeverre aanhangers van Hamas in Nederland en elders vandaag gehoor gaan geven aan de oproep van die terroristische organisatie. Het kan prima heel beperkt blijven. Maar Blommestijn heeft natuurlijk honderd procent gelijk dat het te 'danken' is aan het wanbeleid van de elite dat we ons hier zelfs maar zorgen over moeten maken... en ik wil daar dus zelf aan toevoegen dat het daarnaast ook nog eens knettergek is dat we scholen en gebouwen (en mensen) niet beschermen, maar sluiten. Blijkbaar kunnen onze politie en leger onschuldige Covid-demonstranten wel in elkaar rammen, maar zijn ze niet in staat om dit soort gebouwen te beveiligen. Bizar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten