screen shot 2024 03 12 at 144617

Raisa Blommestijn lacht om linkse kritiek op Marjolein Faber als minister van Asiel en Migratie

Politiekjun 14, 12:00
Het is weer raak in de linkse hoek. De benoeming van Marjolein Faber als minister van Asiel en Migratie heeft deuglinks in rep en roer gebracht. Maar Raisa Blommestijn, de onverschrokken opiniemaker en rechtsfilosoof, weet wel beter en haalt op X scherp uit naar de voorspelbare verontwaardiging. "Al die kritiek van deuglinks op scherpe uitlatingen van o.a. @pvvfaber. Hilarisch. Volgens mij snappen deze mensen nog steeds niet dat het volk hier op gestemd heeft en dit soort duidelijke taal (zeker over migratie) gewoon wil. Maar ja, democratie en links: een slechte combinatie."

Al die kritiek van deuglinks op scherpe uitlatingen van oa @pvvfaber. Hilarisch. Volgens mij snappen deze mensen nog steeds niet dat het volk hier op gestemd heeft en dit soort duidelijke taal (zeker over migratie) gewoon wil. Maar ja, democratie en links: een slechte combinatie.

2.1K
Reply
Blommestijn slaat de spijker op de kop. Het volk heeft gesproken en zij willen geen politiek correct geneuzel meer, maar duidelijke taal en daadkrachtig beleid, zeker als het gaat om migratie. Marjolein Faber is precies de juiste persoon voor deze taak. Met haar ruime bestuurlijke ervaring en diepe kennis van immigratie en asiel, is ze perfect gekwalificeerd voor dit cruciale ministerschap.
Ondanks haar indrukwekkende cv en bewezen track record, blijft de kritiek van deuglinks niet uit. Ze vallen over haar scherpe uitlatingen en proberen haar in een negatief daglicht te stellen. Maar laten we eerlijk zijn, dat is gewoon de standaard reactie van links wanneer iemand de status quo durft te bevragen en veranderingen wil doorvoeren die werkelijk impact hebben.
Niet alleen deuglinks, maar ook VVD-leider Dilan Yesilgöz, lijkt moeite te hebben met de aanstelling van Faber. Het is echter duidelijk dat deze kritiek meer te maken heeft met politieke spelletjes dan met echte bezorgdheid. Faber heeft al meer dan 12 jaar in de Eerste Kamer gezeten en vijf jaar lang de vaste commissie voor Immigratie en Asiel/JBZ-Raad voorgezeten. Ze heeft meer dan genoeg ervaring en kennis om deze rol met verve te vervullen.
Blommestijn legt met haar tweet de hypocrisie van links bloot. Democratie betekent dat je de wil van het volk respecteert, ook als dat betekent dat er een minister wordt aangesteld die harde, maar noodzakelijke, standpunten inneemt. Het is tijd dat links ophoudt met hun selectieve verontwaardiging en accepteert dat de Nederlanders gekozen hebben voor verandering.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Marjolein Faber als minister van Asiel en Migratie is niet alleen een goede keuze, het is een noodzakelijke stap richting een eerlijker en effectiever immigratiebeleid. De linkse kritiek is niets meer dan een laatste wanhoopspoging om de status quo te behouden. Maar zoals Blommestijn terecht opmerkt, democratie en links zijn inderdaad een slechte combinatie. Het is tijd voor een nieuwe wind in Nederland, en Faber is precies de juiste persoon om die te laten waaien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten