dds interviews ralf dekker 1

Ralf Dekker wil hervorming belastingstelsel: Weg met de burocratische malaise!

Politieknov 13 2023, 9:00
Ralf Dekker, het economisch geweten van FVD wil als Tweede Kamerlid, de dikke laag stof van het huidige belastingstelsel afhalen. Spot on, zo vinden wij bij de Dagelijkse Standaard. “Een overvloed aan regels, klagers en compliance officers,” beschrijft hij zeer treffend de bureaucratische malaise van ons huidige systeem. Een systeem dat multi-miljard euro bedragen pompt in aftrekposten en toeslagen, en dan nog moeite heeft om het hoofd boven water te houden.
Maar Dekker biedt niet alleen scherpe kritiek - hij komt ook met concrete oplossingen. Hij wil de overheidsuitgaven omlaag brengen door te stoppen met het failliete klimaatbeleid, en het afsnijden van de geldkraan naar massa-immigratie. Stoutmoedig, duidelijk en verfrissend.
Zijn meest memorabele voorstel? Een belastingvrije voet van maar liefst € 30.000. Een radicale zet, maar één die wel degelijk zin maakt. Deze maatregel zou een enorme boost geven aan het besteedbaar inkomen van iedere Nederlander - in het bijzonder voor onze hardwerkende middenklasse en AOW’ers.
Daarnaast wil hij een vlaktaks van 30% invoeren - het toppunt van eerlijkheid en simpliciteit. En hij wil nog verder gaan. Open kritiek op erf- en schenkbelasting komt natuurlijk ook aan bod, waarbij hij duidelijk pleit voor de afschaffing.
Het is een visionaire visie op een belastingstelsel dat eindelijk weer voor ons werkt in plaats van tegen ons. Ralf Dekker toont zich zo een ware voorvechter van de hardwerkende Nederlander, iets wat zeker lof verdient.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
De overheid werkt voor ons. Niet andersom. We hebben meer Ralf Dekkers nodig om dat idee weer werkelijkheid te maken. Nederland is op 22 november aan zet om dit mogelijk te maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten