2010 02 vvd en d66

Roel Maalderink onthult in Plakshot de kritiekloze applausmachine van de VVD

Politiekjun 05 2023, 15:00
De recente actie van Roel Maalderink, waarbij hij het VVD-congres bezocht voor zijn VPRO-programma Plakshot, heeft een verontrustende realiteit blootgelegd. Maalderink stelde aanwezigen de vraag: "Hoe komt het dat het zo ontzettend goed gaat in Nederland?" De antwoorden die hij ontving waren niets minder dan wereldvreemd te noemen. Iedereen gaf de VVD de credits en prees het land de hemel in. Dit verklaart meteen waarom Mark Rutte ermee wegkomt en de VVD'ers kritiekloos zijn.

🤡Het gaat gewoon goed in Nederland🤡 Hartstikke goed gaat het🤡

🌸Simone Juffermans
🌸Simone Juffermans
@SimoneSays123

Ben je afhankelijk van de voedselbank, kun je je rekeningen niet meer betalen, is je bedrijf failliet gegaan of ga je binnenkort failliet? Stop met klagen en zeuren want het gaat super goed in Nederland volgens leden van de VVD. 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

199
Reply
Volgens de geïnterviewden gaat het goed in Nederland dankzij de VVD. Ze beweren dat Nederland een prettig land is waar mensen hard werken voor hun geld en waar we gezamenlijk de nodige regels vaststellen. Een gierende inflatie, een asielcrisis en een stikstofcrisis lijken geen enkele invloed te hebben op hun perceptie. Zelfs wanneer de realiteit in hun gezicht staart, weigeren VVD'ers hun antwoorden bij te stellen en de waarheid onder ogen te zien.
Deze aflevering van Plakshot toont eens te meer aan dat de VVD is veranderd in een kritiekloze applausmachine. De partij lijkt volledig losgekoppeld te zijn van de werkelijkheid en heeft een tunnelvisie ontwikkeld die alleen maar gericht is op zelfverheerlijking. Kritisch denken en het erkennen van fouten lijken volledig afwezig te zijn binnen de gelederen van de VVD.
Het is ronduit zorgwekkend dat de VVD, eens een partij die bekend stond om haar pragmatisme en economische visie, nu is veranderd in een blindelings volgende massa. De leden lijken gevangen te zijn in een echochamber waarin ze alleen maar hun eigen geluid horen en waarin kritiek en introspectie worden afgewezen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
De VVD zou moeten luisteren naar de bezorgde geluiden in de samenleving en de signalen serieus nemen. Het is tijd dat de partij de realiteit onder ogen ziet en erkent dat er problemen zijn die dringend moeten worden aangepakt. Het kan niet langer zo zijn dat de VVD-leden als marionetten applaudisseren zonder zich af te vragen of het beleid wel echt in het belang is van de samenleving.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten