shutterstock 1809867715

Geert Wilders over het Koningschap onder Kaag: veel geklets over slavernijverleden, verbinding en klimaatverandering

Politiekdec 26 2022, 11:00
Het lijkt erop dat de koning deze kerst meer oog heeft voor Randstedelijke en buitenlandse problemen dan voor de problemen op het platteland. Geert Wilders heeft zich dan ook terecht geërgerd aan de kersttoespraak van Willem-Alexander, waarin de koning sprak over slavernijverleden, verbinding en klimaatverandering, maar geen aandacht schonk aan de problemen op het platteland.
Bovendien lijkt de koning onnodig veel aandacht te besteden aan de oorlog in Oekraïne, terwijl veel Nederlanders dit niet als onze oorlog zien. Het lijkt alsof de koning zich steeds meer als een koning voor de globalisten (Nederlandhaters) ontpopt, in plaats van zich in te zetten voor de belangen van het Nederlandse volk. Geert Wilders vergeet nog te benoemen dat de koning keurig de globalitische agenda van Sigrid Kaag uitvoert. Het koningshuis hoort namelijk bij de grootste supporters van agenda 2030 van het WEF, VN en EU.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is begrijpelijk dat de groep van republikeinen na deze slechte globalistische kersttoespraak is gegroeid. De koning lijkt meer bezig te zijn met de problemen van de stad en het buitenland dan met de problemen van het platteland, terwijl juist het platteland vaak over het hoofd wordt gezien. Het is tijd dat de koning ook oog heeft voor de problemen op het platteland en zich inzet om deze op te lossen. Het Koningschap zou zich niet moeten beperken tot de stad, maar ook de mensen op het platteland moeten vertegenwoordigen. Alleen op deze manier kan er een echte verbinding ontstaan tussen stad en platteland. Zo niet dan houdt het Koninkrijk der Nederlanden op te bestaan en wordt Nederland weer een republiek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten