'Rutte blijft liegen over immigratieplannen': Ongehoord Nederland fileert de VVD-baas

'Rutte blijft liegen over immigratieplannen': Ongehoord Nederland fileert de VVD-baas

In de aanloop naar de verkiezingen heeft Ongehoord Nieuws kritiek geuit op de uitspraken van Mark Rutte over het beperken van immigratie. Thierry Baudet noemde deze uitspraken 'symboolpolitiek' en stelde terecht de vraag of het beleid van de afgelopen jaren ten goede is gekomen van de Nederlanders. Reinette Klever sloot zich hierbij aan en benadrukte dat we moeten stemmen op partijen die opkomen voor het belang van Nederland.

De vraag of het beleid van de afgelopen jaren ten goede is gekomen van de Nederlanders is een belangrijk onderwerp tijdens de verkiezingen. Veel kiezers hebben het gevoel dat er te weinig aandacht wordt besteed aan hun belangen en dat politici vooral bezig zijn met hun eigen agenda. Daarnaast is er ook veel kritiek op het immigratiebeleid. Nederland heeft de afgelopen jaren veel immigranten toegelaten en dat heeft geleid tot overvolle wijken en buurten waar de Nederlandse taal en cultuur onder druk komen te staan.

Thierry Baudet en Reinette Klever pleiten dan ook voor een immigratiekritisch beleid en roepen op om te stemmen op partijen die zich hiervoor inzetten. Baudet noemt het 'symboolpolitiek' als politici voor de verkiezingen roepen dat ze de immigratie willen beperken, terwijl na de verkiezingen de grenzen weer wagenwijd opengezet worden. Reinette Klever benadrukt dat we moeten opkomen voor het belang van Nederland en dat we moeten kiezen voor partijen die dit ook doen.

Het immigratiebeleid is een belangrijk thema tijdens de verkiezingen, maar er zijn meer onderwerpen die de aandacht verdienen. Een ander belangrijk thema is het vertrouwen van de kiezers in de politiek. Veel kiezers hebben het gevoel dat politici te weinig luisteren naar hun wensen en behoeften. Ook zijn er beloftes gedaan tijdens voorgaande verkiezingen die niet zijn waargemaakt.

Het is dan ook begrijpelijk dat mensen steeds meer teleurgesteld raken in de politiek en het gevoel hebben dat er niet naar hen wordt geluisterd. Er is behoefte aan politici die oprecht zijn en die zich houden aan hun beloftes. Politici die niet alleen bezig zijn met het scoren van stemmen, maar die ook echt het beste voor hebben met het land en haar burgers.

Er is behoefte aan verandering. Er is behoefte aan politieke leiders die duidelijkheid geven over hun standpunten en die hun beloftes nakomen. Ook is er behoefte aan politieke leiders die opkomen voor de belangen van Nederland en haar burgers en die de problemen in de samenleving serieus nemen.

Abonneer je op mijn Substack-nieuwsbrief. Als je je gratis aanmeldt krijg je dagelijks een mooie column in je mail-doosje over een onderwerp dat we hier op DDS niet kunnen behandelen op die manier (vanwege Big Tech). En als je denkt, goh, ik wil hem wel steunen met een klein bedragje per maand (of per jaar), dan krijg je er meerdere artikelen per dag voor terug, plus podcasts en video's. What's there not to love?!

Het is daarom van groot belang dat kiezers hun stem laten horen tijdens de verkiezingen. Door te stemmen op partijen die opkomen voor het belang van Nederland, kunnen we samen werken aan een betere toekomst voor ons land en haar inwoners. En dat betekent dus een stem op een partij die volkomen ingaat tegen het heersende narratief en die Mark Rutte wérkelijk het vuur aan de schenen wil leggen.

Overigens had Baudet (de uitzending dateerde trouwens van dinsdag) ook een heel goed punt over het feit dat we natuurlijk niet verbaasd moeten opkijken dat als met name Amerika overal oorlogen begint, met name in het Midden-Oosten en Afrika, dat dan heel veel burgers in die regio's naar Europa willen komen. Dat is nogal wiedes. Het immigratieprobleem wordt al voor een heel groot deel opgelost als de wereld dit soort Amerikaanse avonturen gewoon niet meer pikt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties