frederik jansen 8

Freek Jansen (FVD) fileert nepliberaal VVD: 'Je moet altijd kijken naar wat ze doen, niet naar wat ze zeggen'

Politiekmaa 06 2023, 11:00
Forum voor Democratie heeft de aanval ingezet op de VVD. De partij is namelijk he-le-maal klaar met de nepliberalen die de afgelopen jaren tientallen de kiezer systematisch voorlogen hebben over hun bedoelingen, en die verantwoordelijk zijn voor wanbeleid na wanbeleid. "Kijk naar wat ze zeggen, niet naar wat ze doen," zegt Kamerlid Freek Jansen tegen DDS. Als je dat doet kun je maar tot één conclusie komen: de VVD staat voor onbeperkte massa-immigratie, globalisme, en extreme regulering van het MKB.
"Onder het wanbeleid van Rutte zijn bijna drie miljoen mensen naar Nederland gekomen," legt FVD Tweede Kamerlid Freek Jansen uit aan De Dagelijkse Standaard. "Het afgelopen jaar alleen al 402.000. Dit heeft vergaande gevolgen voor de demografische samenstelling maar ook voor de druk op de zorg, het onderwijs en de huizenmarkt. Wij willen dit per direct stoppen. Als FVD de verkiezingen wint gaan dan ook een directe immigratiestop invoeren. De VVD daarentegen gaat na de verkiezingen natuurlijk lekker door met de massa-immigratie. Tijdens de campagne zeggen VVD'ers even dat ze dit ook allemaal vreselijk vervelend vinden, maar dat is je reinste flauwekul."
"Bij de VVD moet je echt kijken naar wat ze doen, niet naar wat ze zeggen," gaat Jansen verder. "Kijk naar wat ze doen, niet naar wat ze zeggen. Dat is ook van toepassing op een ander belangrijk onderwerp, namelijk de overdracht van onze nationale soevereiniteit naar Brussel. Datzelfde geldt voor de invloed van bijvoorbeeld het World Economic Forum en andere, vergelijkbare internationale globalistische clubs op het VVD-beleid. Dit zijn zaken waar wíj́ direct mee willen stoppen. De VVD niet. Sterker nog, onder de VVD zijn de afdracht van onze soevereiniteit en de invloed van het WEF alleen maar toegenomen."
"Tenslotte heeft de VVD bewezen de anti-ondernemerspartij van Nederland te zijn. Voorheen dachten ondernemers dat de VVD het voor ze zou opnemen; dat de partij de regeldruk zou verlagen en de belastingen ook. De afgelopen dertien jaar zijn ze erachter gekomen dat dit helaas niet zo is," concludeert de FVD'er. "De regeldruk en de lasten zijn alleen maar toegenomen. De VVD is niet de partij van, voor en door ondernemers, maar van, voor en door obsessieve technocraten die álles regeltjes willen verzinnen."
In een tweet onderstreepte FVD dit standpunt:
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Natuurlijk is hier (helaas) weinig aan toe te voegen. Jaren geleden stond de VVD publiekelijk, ook buiten verkiezingscampagnes, in ieder geval nog een béétje voor wat we maar 'rechtse standpunten' zullen noemen. Tegenwoordig is dat helemaal anders. De VVD is qua immigratie, globalisme en regulering gewoon niet meer te onderscheiden van willekeurig welke andere sociaaldemocratische partij dan ook. D66, ChristenUnie, PvdA, GroenLinks, VVD... het is werkelijk allemaal één pot nat. Vandaar ook, natuurlijk, dat ze met zoveel plezier samenwerken met elkaar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten