thierry baudet fvd 9o1a6709jpg

Te ranzig voor woorden! GeenStijl lacht zich een breuk om aanval op Thierry Baudet

Politiekokt 26 2023, 23:03
GeenStijl was ooit een rechtse website. Helaas is dat al lang niet meer zo. Tegenwoordig wordt die site bevolkt door linkse VVD- en D66-scribenten én door lezers/reageerders die mensen als Thierry Baudet doodwensen. Letterlijk.
Opiniemaker Joost Niemoller hield daarom de commentsectie van GeenStijl even in de gaten inzake de laffe aanslag van een knettergekke ANTIFA/Oekraïener op Thierry Baudet. Deze straatterrorist zette vanavond een val voor Baudet en sloeg hem vervolgens keihard op zijn hoofd met een wapen (het zou een paraplu zijn, maar mogelijk met iets erin, want de klap die hij uitdeelde was écht bizar hard).
Joost concludeert dat de reaguurderspanelen weer wan-stal-tig zijn... en dat er niets mee gedaan wordt. "Een al meligheid in de comments sectie van GeenStijl na de aanslag op Baudet, schrijft Niemoller. "En er wordt nu zo te zien niets verwijderd."
Zijn conclusie daarop is - geheel terecht - dat dit knetter "ziek" is.
Daar is geen woord van gelogen. Kijk maar naar deze reacties op GeenStijl - het zijn er maar een paar omdat wij geen zin hadden dit vuil verder te doorzoeken:
Hier hoeven we natuurlijk verder helemaal niets aan toe te voegen. GeenStijl-reageerders vinden het geweldig wat er met Baudet gebeurd is. En ja, blijkbaar vindt de redactie hun pret helemaal prima, want er worden wel degelijk ándere reacties verwijderd, wat natuurlijk de reden is dat Niemoller kritiek levert op het feit dat déze reacties wél welkom zijn.
Radicale vrijheid van meningsuiting had een goed excuus geweest kunnen zijn als dat daadwerkelijk het beleid is van GeenStijl. Maar dat is hier niet het geval - en dat is natuurlijk precies waarom Niemoller erover valt.
Vraag aan onze lezers: waarom denken jullie dat dit zo vaak gebeurt bij GeenStijl? Waarom vallen ze Baudet daar elke dag weer aan, en waarom laten ze daar overduidelijke haat-comments jegens Baudet heel blij staan terwijl andere reacties wél weggehaald worden?

Poll

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten