thierry baudet ahoy

Vreselijk! Thierry Baudet keihard aangevallen door linksradicale GEK! (UPDATE: Oekraïense terrorist?)

Politiekokt 26 2023, 20:45
Dit zijn werkelijk heel schokkende beelden. Thierry Baudet was vandaag in België om daar te spreken bij een conservatieve studentenvereniging in Gent. Toen hij naar binnen liep werd hij echter opeens aangevallen door een radicale links gek. Hij kreeg een keiharde stoot op zijn hoofd (die hij niet zag aankomen).
De continue hetze tegen Thierry Baudet en zijn FVD hebben het effect gehad waar het partijkartel stiekem al tijden op hoopt. Baudet werd vandaag namelijk aangevallen in België. Een radicale gek viel hem stiekem aan en gaf hem een keiharde klap op zijn hoofd. Baudet zag de klap totaal niet aankomen en was dus 100% verrast. Terwijl hij Baudet aanviel gilde de aanvaller één of andere zogenaamd 'antfascistische' leus.
De beelden van deze lafhartige aanval op Baudet werden online gezet door Filip DeWinter. Als je de video kijkt zie je héél goed dat de aanslagpleger zich verborgen had zodat Baudet hem niet zag aankomen - en zich niet kon verweren toen de klap kwam.
Daar komt bij dat, als je het geluid aanzet en de beelden goed bekijkt, het er alle schijn van heeft dat de man iets gebruikte. Volgens Belgische media was het 't handvat van een paraplu. Vandaar die harde BOEM! op het moment van impact.
Het is een grove schande dat dit kon gebeuren - en het is zo mogelijk nog erger dat de Belgische politie er bij stond en er naar keek.
Dit, mensen, is het logische gevolg van de continue haat tegen Baudet. Het partijkartel én het mediakartel zetten hem steevast weg als een nazi, als een jodenhater, als een gevaar voor de democratie. Ze doen dit en wéten dat er dan genoeg linkse gekken zijn die in actie willen komen.
Het enige waar we momenteel dankbaar voor kunnen zijn is dat Baudet de aanval overleefde omdat de aanvaller geen groot mes of vuurwapen gebruikte. Maar vergis je niet: dít is precies wat het kartel wil. Ze hopen daar op een Volkertje. Een andere verklaring is er niet voor de continue haat tegen Baudet en de continue leugens over hem. Ze zijn écht bezig hem de Pim Fortuyn-behandeling te geven.
Laten we in vredesnaam hopen dat FVD hem goed kan laten beveiligen zodat Baudet voortaan veilig is en nóg erger voorkomen kan worden.

UPDATE

Volgens posts op sociale media zou de aanslagpleger niet alleen antifascistische uitspraken hebben gedaan; hij zou zich met name geconcentreerd hebben op Poetin, de Russische president. Derhalve wordt op X (en elders) gesuggereerd dat de man uit Oekraïne komt. Dit ook al omdat de man een heel zwaar oost-Europees accent heeft.
Wat een verrijking he, die Oekraïeners? Zoveel waardering voor de democratie enzo!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten