dh 10722 thierry baudet fvd

Thierry Baudet: 'Kartelpolitici-schlemielen kunnen alleen maar kapotmaken, niets zelf maken'

Politiekmrt 03 2023, 13:00
Forum voor Democratie (FVD) leider Thierry Baudet, heeft via een video zijn mening gedeeld over het aangekondigde verbod op het TikTok gebruik van politici. Volgens Baudet is het platform een belangrijk middel geworden om hun politiek boodschap te delen met een grote groep trouwe FVD-aanhangers.
FVD is succesvol in de communicatie en heeft een mooie community opgebouwd via de populaire Social Media app. Het is volgens Baudet dan ook een zorgwekkende ontwikkeling dat politici nu nadenken over een verbod op TikTok, op deze manier wordt FVD beperkt in de mogelijkheid om hun boodschap over te brengen aan hun achterban via de app.
"Ik zag trouwens dat de politiek nu TikTok wil gaan verbieden voor politici. Ze hebben dus blijkbaar ontdekt dat wij heel veel mensen bereiken hier, dat we een community aan het opbouwen zijn. En dan gaan ze dat weer verbieden. Dat is het enige dat ze kunnen, die schlemielen. Ze kunnen niets zelf maken. Ze kunnen alleen maar dingen kapotmaken die anderen maken." Aldus Baudet in een TikTok-video.
Verschillende Kamerleden maken zich zorgen over eventuele spionage van de Chinese overheid via de app, maar het lijkt er sterk op dat het vooral weer een poging is om de creativiteit en het bereik van Forum voor Democratie te gaan beperken.
We raden in ieder geval aan om het account van Baudet te gaan volgen Voor zolang het nog duurt, aangezien een TikTok verbod waarschijnlijk niet héél lang meer op zich zal laten wachten.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten