Tirannieke Wopke Hoekstra speelt een spel: 'We moeten naar elkaar luisteren! Het gesprek aangaan!'

Tirannieke Wopke Hoekstra speelt een spel: 'We moeten naar elkaar luisteren! Het gesprek aangaan!'

Moderne leiders zijn de ergste leiders die er ooit geweest zijn. In het verleden waren leiders namelijk veel minder hypocriet dan het lafhartige volk dat het tegenwoordig voor het zeggen heeft. In ons land tenminste.

Wopke Hoekstra is daarvan het beste voorbeeld bij uitstek. Nou ja, samen met Mark Rutte. Die twee zijn eigenlijk gewoon precies dezelfde types.

Kijk maar eens goed naar deze tweet:

"Samen staan we voor grote uitdagingen in ons land," aldus Wopke "ik praat wel maar ik zeg zo weinig mogelijk" Hoekstra. "Juist daarom is het belangrijk met elkaar het gesprek aan te gaan. Naar elkaar te luisteren. Dat is ook wat onze politici en bestuurders elke dag doen."

Doodeng

Dit is dus gewoon doodeng. Want het is enorm tekenend voor de moderne vorm van leiderschap - de moderne tirannie - waaronder wij gebukt gaan. Moderne 'leiders' nemen heel graag de tijd om naar mensen te luisteren. Oh ja, je kan langskomen, een bakje koffie krijgen, een koekje erbij. Je mag je hele verhaal doen. Als je huilt slaan ze een arm om je heen. Ze knikken, doen alsof ze heel empatisch zijn. Ze zijn zo begripvol. En bij alles geven ze aan: 'Ik luister naar je. Ik neem je serieus.'

Vervolgens doen deze types lekker wat ze doen, inclusief jou totaal de vernieling in helpen. Ben je een boer? Dan gaat je boerderij kapot. Je hele manier van leven verdwijnt. Niet omdat 'de markt' dat wil, niet omdat dit zogenaamd goed voor de natuur is, maar omdat ze globalistische plannen ondersteunen die onze manier van leven helemaal op zijn kop willen zetten; plannen waarin Nederland een paar grote 'groeikernen' heeft (ook wel: steden genoemd), waarin Nederlanders hoogopgeleid zijn en de kost verdienen in high tech en 'de dienstindustrie', en waarin agricultuur en veehouderij naar het oosten van Europa zijn verhuisd.

Hoekstra is het summum van zo'n politicus. Van zo'n man die weet waar hij en zijn maten mee bezig zijn, die totaal lak hebben aan wat burgers daarvan denken, maar die geleerd heeft om heel nauwkeurig en serieus te luisteren naar wat die burgers zeggen (om ze vervolgens keihard te negeren).

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Hoekstra is een enge, enge man. Geen wonder dat hij en Rutte het zo goed met elkaar kunnen vinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer