boerenboeren 800x457

Truckers en boeren gaan samen de strijd aan: 'We gaan het hele land plat leggen!'

Politiekjun 30 2022, 17:53
Nu is het écht klaar. De boeren hebben hun best gedaan de regering te dwingen het walgelijke stikstofbeleid te herzien - dat leidt tot ongekend veel boeren die hun boerderij moeten opgeven - maar niets werkt. Daarom hebben truckers nu besloten de boeren te steunen. Vanaf maandag gaan de twee groepen samen de strijd aan. Ze gaan het héle land platleggen. Het grote doel? "Ik hoor mensen die met een paar duizend boeren naar Den Haag willen om de elite met hooivorken en rieken die dure gebouwen uit te jagen. Net als bij de Franse Revolutie."
Als Den Haag een paar dagen geleden al bang was, nou, dan kunnen de globalistische elites zich nu écht opmaken voor serieuze problemen. Want truckers hebben laten weten dat ze a) de boeren moreel steunen en b) dat vanaf maandag ook keihard in de praktijk gaan brengen. Jawel, vanaf die dag leggen truckers en boeren sámen de boel plat. Schiphol moet eraan geloven en andere kernen waar de elites hun macht en welvaart op baseren óók. Dit is hoe een echte revolte eruit ziet.
"Onze regering is nog niet onder de indruk van de acties van de agrarische sector en plattelanders. Tijd voor grote acties. Vanaf maandag 4 juli Nederland dicht, maar hou het netjes," aldus een oproep in één bijzonder grote en invloedrijke truckersgroep op Telegram (Convoy Nederland).
Michel Reijinga van Nederland in Verzet zegt in het Noordhollands Dagblad dat dit voor een enorme kentering gaat zorgen. "Als de boeren op pad gaan, is er voor de politie geen houden aan. Zeker niet als truckers zich aansluiten," zegt hij. En ja, zijn mensen - dus coronacrisis-opponenten - gaan ook meedoen, maar dat doen ze niet op basis van het coronabeleid. "Het gaat om de boeren. Dus toen er dinsdag iemand in Den Haag iets over vaccinaties stond te schreeuwen, heb ik hem daarop aangesproken. De credits zijn dit keer voor de boeren," aldus Reijinga. 
Als de regering denkt dat ze dit wel even kunnen beëindigen heeft Reijinga slecht nieuws voor ze: er is al geregeld dat als de acties langer moeten duren, dat bepaalde bedrijven dan gratis en voor niets de catering verzorgen.

FDF: Re-vo-lu-cion!

Rutger van Lier van Farmers Defence Force zegt dat de steun van de truckers natuurlijk welkom is - en die van de coronacritici ook - maar dat hij en zijn mensen niet alleen maandag, maar élke dag actie blijven voeren. Ze gaan door, net zolang tot het kabinet inbindt. "Het klopt dat we ons met alle groepsleiders beraden op veel grotere acties. We willen eerst de reacties in de groepen proeven. Als het gaat leven, geven we gas bij," zegt hij.
"Het kan nog alle kanten op," zegt hij ook. Daarmee geeft hij natuurlijk een signaal af ten opzichte van de overheid: 'Doe een stapje terug, dan is het klaar.' Maar als dat niet gebeurt? Nou, dan zijn de rapen gaar.
"Ik hoor mensen die met een paar duizend boeren naar Den Haag willen om de elite met hooivorken en rieken die dure gebouwen uit te jagen," gaat hij Van Lier verder. "Net als bij de Franse Revolutie. Het is tijd voor de gewone man, voor praktische regels. Weg met onbegrijpelijke theorieën, juridische steekspellen en eindeloze administratie. We zijn het zat. Dat geldt trouwens net zo goed voor de politie, de zorg, het leger, de vissers en de transportsector."
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Eén van de belangrijkste doelwitten? Schiphol. Het kan best zijn dat er daar een blokkade komt. Natuurlijk krijgen we dan weer het verhaal dat dit heel oncomfortabel en zelfs vervelend is voor de machthebbers en hun vrienden... en zelfs voor de rest van de samenleving... maar dat is nou juist de bedoeling van dit soort acties. Als niemand er last van heeft, heeft het allemaal geen zin. Je moet mensen ongemakkelijk maken in de hoop dat dit ze er toe beweegt ein-de-lijk iets te doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten