ralf dekker fvd tweede kamer 247

Vanavond om 19:00 uur: stel al uw vragen over FVD en de politieke actualiteit aan Ralf Dekker op TwitterSpaces

Politiekmrt 08 2023, 11:00
Vanavond biedt FVD Tweede Kamerlid Ralf Dekker een unieke gelegenheid voor kiezers om vragen te stellen over de provinciale statenverkiezingen, FVD en de politieke actualiteit. Dekker zal vanaf 19:00 uur te vinden zijn op TwitterSpaces om deel te nemen aan een interactieve sessie waarin iedereen de mogelijkheid heeft om vragen te stellen en in gesprek te gaan met het Kamerlid.
TwitterSpaces biedt een ideale setting voor een open discussie tussen politici en burgers, waarbij alle deelnemers een gelijke kans hebben om hun vragen te stellen en hun mening te geven. Ralf Dekker zegt klaar te zitten voor een goed gesprek en hoopt op een constructieve dialoog met de aanwezigen.
Dekker zal tijdens de sessie spreken over diverse onderwerpen die momenteel spelen in de politiek, waaronder de provinciale statenverkiezingen die later dit jaar plaatsvinden. Ook zal hij ingaan op de standpunten van FVD en hoe deze zich verhouden tot de huidige politieke actualiteit. Deelnemers hebben de mogelijkheid om vragen te stellen over deze onderwerpen, maar ook over andere thema's die hen bezighouden.
Het initiatief van Ralf Dekker om in gesprek te gaan met burgers via TwitterSpaces wordt door velen gewaardeerd. Op social media hebben tal van mensen positief gereageerd en laten weten graag deel te nemen aan deze sessie. Het is dan ook een uitgelezen kans voor burgers om hun stem te laten horen en in contact te komen met een volksvertegenwoordiger.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Dus ben jij benieuwd naar de standpunten van FVD en wil je graag meer weten over de provinciale statenverkiezingen? Of heb je vragen over andere politieke kwesties? Dan is vanavond om 19:00 uur het moment om deze vragen te stellen aan Ralf Dekker op TwitterSpaces.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten