frans timmermans 2022

Verenigd Links wil Nederlanders kaalplukken met nieuwe erfbelasting

Politieknov 13 2023, 15:00
Het nieuwste plan van de GroenLinks-PvdA alliantie is een regelrechte aanval op het familiebezit van hardwerkende Nederlanders. Deze linkse coalitie, onder aanvoering van figuren als Frans Timmermans, lijkt vastbesloten om Nederlanders die een huis erven te belasten met een astronomisch hoge erfbelasting. De voorstellen zijn helder: voor erfenissen onder de €100.000 wordt een belastingtarief van 25% voorgesteld, tussen €100.000 en €200.000 stijgt dit naar 35%, en boven de €200.000 schiet het tarief omhoog naar maar liefst 45%. Dit is een regelrechte lastenverzwaring van 1,8 miljard euro.
Deze maatregelen raken vooral de middenklasse, die na jaren hard werken hoopt iets na te kunnen laten voor hun kinderen. GroenLinks en PvdA, met hun droom van verenigd links, bewijzen hiermee opnieuw meer geïnteresseerd te zijn in het uitmelken van de burger dan in het bieden van eerlijke kansen. Hun beleid is een recept voor het ontmantelen van familiefortuinen en het bestraffen van succes.
De retoriek van deze partijen, die zich omringen met communisten en antisemieten, is een duidelijke indicatie van hun ideologische agenda. Het Nederlandse volk moet zich bewust zijn van de gevaren van dergelijk beleid. Deze erfbelasting is niet meer dan een vermomde poging om succes te bestraffen en de vruchten van jarenlange inspanningen van gezinnen af te pakken.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is van cruciaal belang dat de burgers van Nederland waakzaam blijven en zich realiseren wat er op het spel staat. Pas op wat je stemt, lieve mensen! Dit soort beleid van verenigd links is niet meer dan een wolf in schaapskleren, klaar om de hardwerkende Nederlander financieel te strippen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten