screen shot 2024 06 14 at 143429

VERNEDERING COMPLEET! Marjolein Faber ontbreekt op definitieve ministerslijst

Politiekjun 14, 17:00
Het is eigenlijk nauwelijks te bevatten, maar Marjolein Faber is nu al van de ministerslijst gehaald. Aankomende maandag gaat beoogd premier Schoof om tafel zitten met alle ministers... Maar één ontbreekt. Die van Asiel en Migratie. Heeft Wilders Faber nu ook al teruggetrokken?
Van maandag tot en met woensdag praat beoogd premier Dick Schoof (NCTV, AIVD, professionele slang) met alle beoogde leden van zijn kabinet. Alle ministers en staatssecretarissen van de vier coalitiepartijen komen langs bij hem. Dat wordt gezellig. Ingaan op de materie. Met elkaar overleggen. Kijken of ze met elkaar overweg kunnen.
Gek genoeg ontbreekt er één naam op de lijst van ministers en staatssecretarissen. Het gaat om... jawel, Marjolein Faber. De vrouw die minister van Asiel en Migratie moet worden nu Wilders gedwongen was Gidi Markuszower terug te fluiten vanwege het AIVD-rapport of the in Israël geboren patriottische zionist.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
En dat is raar. Wilders heeft haar immers meteen gesuggereerd toen Markuszower van de lijst werd gehaald. Zo'n check kan heel snel gedaan worden, en al helemaal in een paar dagen tijd (ze hebben vier dagen de tijd tot maandag vanaf het moment dat Wilders haar naam noemde. En als Schoof haar woensdag wil spreken in plaats van maandag zelfs zes dagen).
Heeft dit iets te maken met Yesilgöz's kritiek op Faber? Ligt ze intern, in Den Haag, nú al zo onder vuur dat Wilders haar ook zal moeten terugtrekken als ministerskandidaat? Wat een afgang is dit aan het worden voor de PVV, zeg.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten