Walgelijk! Fractievoorzitter PVV Terneuzen mishandeld tijdens posters plakken

Walgelijk! Fractievoorzitter PVV Terneuzen mishandeld tijdens posters plakken

FVD-leider Thierry Baudet reageert op NPO Radio 1 frame via tweet. Screenshot via Twitter

Kennelijk is niet iedereen even blij met het feit dat Nederland een democratie is. De fractievoorzitter van PVV Terneuzen is belaagd tijdens het posters plakken. PVV-leider Geert Wilders spreekt van een "schandalige mishandeling" en wenst de fractievoorzitter veel sterkte toe.

PVV Terneuzen laat niet heel veel details weten over het voorval, maar spreekt in ieder geval van een 'vuistslag en een hoop getrek en geduw'.

?s=21

Dit is dus het resultaat van het jarenlang demoniseren van de PVV. In plaats van zelf je best te doen om met een beter alternatief te komen voor je gemeente, kun je gewoon net zo goed de fractievoorzitter van je ideologische tegenstander een mep verkopen!

De Dagelijkse Standaard

Zouden types als Jan Paternotte (D66) zich nu achter de oren krabben omdat hij geen kans onbenut laat om de PVV weg te zetten als racistisch en 'extreemrechts'? Vast niet. Even roepen dat je altijd met je poten van politici af moet blijven en dan is het ook wel weer mooi geweest. Met een beetje pech beginnen dergelijke figuren dan ook nog te krijsen dat het de schuld van Geert Wilders is en dat hij het er zelf naar heeft gemaakt. 'Moet je maar exact dezelfde dingen als ons roepen, dan krijg je dit soort dingen niet!'

Misschien moeten partijen die de PVV uitsluiten eens beter gaan nadenken over het signaal dat zij afgeven. 'Woorden doen ertoe', zeggen ze altijd als het over FVD of de PVV gaat, maar dat geldt voor hen natuurlijk ook. Door partijen vooraf uit te sluiten zet je ze niet alleen weg als politieke tegenstander, maar als regelrechte vijand. En vijanden mag je aanvallen, zo moet de dader van het voorval in Terneuzen gedacht hebben.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Hopelijk laat de fractievoorzitter van PVV Terneuzen zich niet kennen en blijft hij zich inzetten voor waar hij in gelooft. Heel veel sterkte gewenst!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties