boeren protesteren 4

Wanneer wordt BBB wakker? Het grote verraad aan de Nederlandse boer dreigt!

Politiekapr 25, 17:00
Het is weer zover: de Haagse molens draaien en malen onze boeren fijn tussen de bureaucratische stenen van leugens en valse beloften. Het laatste nieuws? De VVD en het NSC, die ogenschijnlijk onschuldig aan de formatietafel zitten, zijn in werkelijkheid bezig met een achterbakse poging om de BBB ertoe te bewegen akkoord te gaan met hun sinistere plannen. Hun doel? De boerenstand verder uitknijpen en de veestapel inkrimpen. En wat doet de BBB? Die houdt vooralsnog haar poot stijf. Maar hoe lang nog?
Laten we wel wezen: de boerenpartij die zegt op te komen voor de belangen van onze agrariërs, staat nu op een kruispunt. Gaat Caroline van der Plas buigen voor de druk van de Haagse elite die niets liever wil dan de ruggengraat van ons platteland breken? De formatiegesprekken verbergen een gruwelijke agenda – niet minder dan een georkestreerde aanval op de trotse Nederlandse boer.
En de ironie? Terwijl de BBB misschien denkt dat ze tijd koopt door weerstand te bieden, suddert het potje van verraad al op het vuur. De LTO Nederland, die plotseling voorstander is van veestapelkrimp, lijkt meer op een marionet van de overheid dan op een verdediger van boerenbelangen. De boeren zelf hebben hun lot niet in handen gegeven aan LTO om zich over te geven aan de wolven in schaapskleren die in Den Haag zetelen.
De vraag is niet óf, maar wanneer de BBB zal inzien dat hun 'nee' tegen krimp niet genoeg is. Er is een duidelijke lijn getrokken in het zand – en de vijanden van onze agrarische sector hebben hun zinnen gezet op niets minder dan totale capitulatie. Waarom? Omdat de politieke machten die zijn, inclusief die zogenaamde bondgenoten in de VVD en het NSC, niet geïnteresseerd zijn in oplossingen. Ze willen onderwerping.
En laten we het ook hebben over de Europese Unie, die grote regelgevende machine die Nederlandse boeren als pionnen ziet in hun spel van landbouwbeheersing. Onze nationale trots, onze voedselsoevereiniteit, staat op het spel. Als de BBB niet standhoudt, als Caroline van der Plas en haar partij de knieval maken, dan is het niet alleen game over voor de BBB, maar voor de hele Nederlandse landbouwtraditie.
(Artikel gaat onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL achter onze trotse boeren. Sterker nog, met EerlijkEten werken wij samen met onze boeren: zodat onze lezers voor een goede prijs topkwaliteit voedsel direct van de Nederlandse boer kunnen krijgen. Dit is de enige echte steun die onze boeren écht helpt: de steun die je kunt uitspreken met je portemonnee. Steun de boeren dus, steun DDS, en steun EerlijkEten: probeer een doos van EerlijkEten!
Dus, BBB, het moment van de waarheid nadert. Staan jullie echt voor de boeren, of zijn jullie de volgende in een lange lijn van politieke verraders? Het is tijd om te kiezen. Onze boeren, ons land, verdienen beter dan politieke spelletjes.
Houd je poot dus stijf, Caroline. Of riskeer a) het einde van de boerenstand én b) het einde van je partij. Want als j´ullie in de onderhandelingen niet pal staan voor de boeren, dan gaan de boeren (en hun sympathisanten) wel naar de enige partij die dat nog wél doet: FVD.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten