geert wilders 9o1a6642

Wilders furieus: 'Woonschepen in Zwolle die plaats moeten maken voor asielzoekersboot? We laten ons niet wegjagen!'

Politiekaug 18 2022, 17:05
In Zwolle moeten woonschepen van gewone Nederlanders weg. De reden? Er moet ruimte komen voor een asielzoekersboot. Nee, dit is geen grap. Overal waar je kijkt gaan zelfverklaarde vluchtelingen boven Ne´derlanders. Geert Wilders is dan ook woest.
Het is tegenwoordig niet gemakkelijk om een patriot te zijn. Overal waar je kijkt en gaat wordt onze eigen bevolking namelijk in de verdrukking geholpen. Ook in Zwolle. Daar moeten woonschapen nu namelijk plaatsmaken voor een asielboot.
Volgende week moeten de woonboot-bewoners al weg. Er komt namelijk een schip aan met (ruimte voor) 84 asielzoekers. De Nederlandse schepelingen (is dat een woord?) zagen dit totaal niet aankomen. Ze kregen gewoon opeens te horen dat ze op moeten rotten, en daar hebben ze zich maar naar te schikken.
Geert Wilders vindt dit natuurlijk volstrekt onacceptabel. En terecht, natuurlijk. In elk ander land is dat land van de burgers zelf, behalve in Nederland. Want Nederland is van en voor 'asielzoekers.'
"Niks plaatsmaken, dit is ons land!" foetert Wilders. "We laten ons niet wegjagen door politici die Nederland haten."
Die asielzoekers belangrijker vinden dan onze eigen mensen," concludeert Wilders logischerwijze uit het continue en systematische wangedrag van de bovenonsgestelden.
Vervolgens sluit hij luid en duidelijk af met: "Ga weg met je asielzoekersboot!"
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Helaas zal de oproep van Wilders vrijwel geen effect hebben op dit gestoorde politieke besluit. Want als puntje bij paaltje komt geldt in Nederland steevast: ánder volk eerst. Het enige waar Nederlanders goed voor zijn is belasting betalen. Voor de rest heeft dat politieke volkje - zowel op landelijk niveau als maar al te vaak in de provincie en de gemeente - lak aan ons.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten