geert wilders 9o1a6632

Wilders woedend dat Halsema-dreigertjes meteen gepakt worden: 'Je kan beter Halsema dan Wilders heten'

Politiekaug 03 2022, 12:29
PVV-leider Geert Wilders vindt het ongelooflijk hypocriet en veelzeggend dat een paar voetbalhooligans die Femke Halsema bedreigen snel worden opgepakt, maar dat zijn (radicaal islamitische!) bedreigers overal mee wegkomen. "Je kan beter Halsema dan Wilders heten bij het die linkse PVV-haters van het OM," stelt Wilders.
Geert Wilders wordt werkelijk dagelijks bedreigd. Dat gebeurt door mensen in het buitenland én door tuig dat in Nederland woont. Maar het Openbaar Ministerie doet daar zelden iets mee. Ja, zijn aangiftes worden aangenomen en zogenaamd behandeld, maar het gebeurt bijna nooit dat dit daadwerkelijk consequenties heeft voor de dreigtokkies in kwestie.
Des te merkwaardiger is het dat het OM wél heel snel in actie komt als de bedreigde persoon een GroenLinks burgemeester is. Want, inderdaad, er zijn alweer twee bedreigers van Femke Halsema opgepakt. In totaal gaat het nu om vijf personen die zich hatelijk hebben uitgelaten over de cryptocommunistische burgermoeder. Deze mannen zijn nu allemaal opgepakt en worden vervolgd, omdat ze zich op brute wijze uitlieten over Halsema toen die Ajax niet toestond een groot kampioensfeest te vieren.
Geert Wilders vindt deze hele gang van zaken maar vreemd. "Je kan beter Halsema dan Wilders heten bij het die linkse PVV-haters van het OM," concludeert de PVV-leider. "Ik heb nog honderden zaken liggen waar ze niks mee hebben gedaan."

Je kan beter Halsema dan Wilders heten bij het die linkse PVV-haters van het OM. Ik heb nog honderden zaken liggen waar ze niks mee hebben gedaan.

AT5
AT5
@AT5

Opnieuw twee aanhoudingen in bedreigingszaak Halsema at5.nl/artikelen/2162…

Image
2.6K
Reply
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Dat is geen overdrijving van Wilders. Hij doet met grote regelmaat aangifte tegen dreigtokkies. En steeds weer bedankt de politie hem voor de meldingen, waarna er ... helemaal niets mee gebeurt. Want stel je voor dat je Neerlands meest bedreigde politicus beschermt door de mensen die hem kwaad willen doen aan te pakken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten