thierry baudet dh 00115 websize

Woedende Thierry Baudet kondigt geschokt aan: Kamer besluit om parlementaire enquete corona op de lange baan te schuiven

Politiekjun 27 2023, 19:55
Tijdenlang was de Tweede Kamer zogenaamd bezig om voorbereidingen te nemen om een parlementaire enquete uit te voeren naar de coronamaatregelen. Maar vandaag komt Thierry Baudet met verontrustend nieuws. De coalitie (en vrienden) hebben namelijk besloten om die parlementaire lekker op de lange baan te schuiven.
Baudet heeft dit nieuws aangekondigd op Instagram. Dit meteen nadat de 'Kamer' besloot om deze parlementaire enquete zover mogelijk voor zich uit te schuiven.
"De Tweede Kamer zou een parlementaire gaan houden naar wat daar nou gebeurd is," aldus Baudet. "De lockdowns waarvan al rapporten klaar lagen dat die veel meer kosten met zich mee zouden brengen - ook levensjaren, ook gezondheidskosten - dan ze zouden voorkomen. De vaccinaties, alle risico's onder de pet gehouden." En ga zo maar verder. "De censuur op sociale media," de mondkapjes waarvan bekend was dat ze niet werkten, de pcr-test waarvan bekend was dat die niet betrouwbaar was, het wegdrukken uit het debat van kritische stemmen."
Kortom, er zou een groot onderzoek komen naar "alles wat ze ons aangedaan hebben," inclusief het "in hun eentje laten sterven" van zieke ouderen.
Maar dat gaat niet door. Voorlopig, tenminste. "De Kamer heeft vandaag besloten dat parlementaire onderzoek op de lange baan te schuiven," gaat Baudet verder.
Vervolgens komt de FVD-leider met een belangrijke vraag. "Hoeveel meer wil je nog horen of zien om te begrijpen wat ze hier vandaag aan het doen zijn? Ze maken een wet om parlementaire oppositie, parlementaire partijen, te gaan verbieden. Ze willen meer censuur op sociale media. Ongehoord Nederland moet van de buis... En nu dus ook de parlementaire naar de schandalige, ik zou bijna zeggen misdadige, beleidsmaatregelen tijdens die coronaperiode [...] willen ze dus niet meer hebben."
"De parlementaire enquete wordt op de lange baan geschoven. Dit is schandalig."
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Tenslotte roept Baudet iedere kijker op die FVD hierin steunt om lid te worden van de partij. Want, zegt hij, alleen op die manier kan FVD een vuist maken én kan de partij het zo lastig mogelijk maken voor de mainstream partijen om haar te verbieden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten