michaelvdgalien a beautiful and expensive car drives superfas 853ce21b a2c0 4599 a38b 5bda52f4b1f7 2

Yes! Formerende partijen willen maximumsnelheid verhogen naar 130!

Politiekapr 16, 10:08
Goed nieuws voor iedere Nederlandse automobilist. De formerende partijen 'onderzoeken' namelijk de mogelijkheid om de maximumsnelheid op te schroeven naar 130 kilometer per uur. Het zou geweldig zijn. Want dat met 100 per uur over vijfbaanswegen tuffen slaat echt nergens op.
In het buitenland worden maximumsnelheden steeds vaker naar boven geschroefd. Dat is niet zo gek. Auto's worden immers steeds veiliger, en wegen worden steeds beter. Het is volstrekt achterlijk om nu met de handrem erop te rijden - ja, ook met als flauwekulreden dat het "vanwege het klimaat" is.
Zie bijvoorbeeld Turkije. Toen in Nederland de maximumsnelheid verlaagd werd van 130 naar 100 (tot zeven uur, en daarna naar 12) werd die snelheid daar juist verhoogd naar 130, en op veel wegen zelfs naar 140. Even ter uwe informatie, er zijn veel meer Turken dan Nederlanders, en ook veel auto's in Turkije dan in Nederland. De impact van de Nederlandse maatregelen op 'het klimaat' was dus sowieso al nul - en nog minder dan dat.
Maar goed, Nederland is een dictatuur gerund door knettergekke D66'ers en andersoortige linkse mafkezen. En ja, Nederlanders laten zich ook nog eens van alles aanleunen. En dus werd de snelheid in ons land verlaagd.
Nou, er is goed nieuws. De formerende partijen praten namelijk niet alleen over immigratie en dergelijke, nee, ze hebben het ook over dit onderwerp. BBB, PVV en VVD hebben een héél andere visie dan D66 en ChristenUnie: ze willen de maximumsnelheid verhogen. Gewoon, hop, terug naar 130.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is vreselijk, maar het is helaas een FEIT: DDS loopt het GROTE risico om GECENSUREERD te worden. Wij MOETEN onszelf daar tegen bewapenen. Gelukkig kunnen we dat gratis en snel doen. Jij kunt namelijk GRATIS EN VOOR NIETS lid worden van onze dagelijkse Nieuwsbrief. Als jij dat doet kunnen we je ALTIJD bereiken ook als Big Tech en het Kartel besluiten dat DDS op zwart moet.

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Heel gek is dat niet. Er zijn al langer academici die zich kapotlachen om die idiote maatregelen van het kabinet. Hoogleraar en stikstof-expert Wim de Vries van de Wageningen Universiteit liet maanden geleden al optekenen dat het nergens over gaat, zo'n verlaging van de maximumsnelheid. "De natuur help je er dus niet of nauwelijks mee," zei hij toen.
De enige partij die nog niet akkoord lijkt te zijn is NSC. Niet zo gek, want Pieter Omtzigt en de zijnen zijn natuurlijk echt wel - helaas - behoorlijk links. Ze gaan in grote lijnenn wel degelijk mee in de stikstofonzin én de klimaatgekte.
VVD, BBB en PVV krijgen er ongetwijfeld dus nog een behoorlijke kluif aan om NSC mee te krijgen. Voor zover de kritische kanttekening. Want het goede nieuws is: ze gaan er duidelijk wel voor.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten