shutterstock 2276535483

Crymilton opnieuw in tranen: Hamilton en Mercedes struikelen in Japan

sportsep 23 2023, 18:00
Oh, wat een dag voor onze favoriete F1-coureur, Lewis "Crymilton" Hamilton! Het lijkt erop dat de kwalificatie in Japan niet helemaal volgens plan verliep voor de Mercedes-ster en zijn teamgenoot. Laten we eens kijken wat er allemaal misging!

Hamilton's Struggles

Lewis Hamilton, bekend om zijn passie en soms emotionele reacties, was duidelijk niet blij met zijn prestaties tijdens de kwalificatie in Japan. Volgens een artikel op Formula1.com, gaf Hamilton toe dat het verschil met Max Verstappen en Red Bull "definitely worrying" is. En tja, met een seconde achterstand op de pole position van Verstappen, kunnen we dat wel begrijpen!

Citaat Hamilton

Hamilton zei: "We hebben alles gegeven, maar het was gewoon niet genoeg. Het gat naar Max en Red Bull is zeker zorgwekkend." Arme Lewis, het lijkt erop dat de concurrentie dit keer te sterk was!
En niet alleen dat, maar Crymilton zegt in het interview met Formula 1 TV ook dat hij zich zelfs al zorgen maakt om volgend seizoen. "Om dat gat voor volgend jaar te dichten, is het voor ons als team zeker zorgwekkend om op dit moment nog steeds een seconde achter te liggen op een circuit als dit," aldus de Mercedes-coureur bijna of zelfs helemaal in tranen.

Teamgenoot in de Schaduw

Alsof het nog niet genoeg was, bleek George Russell, Hamilton's teamgenoot bij Mercedes, zelfs nog drie tienden langzamer te zijn. Hamilton deed het al slecht, maar Russell? Die is zo mogelijk nog slechter bezig.
Oei, dat is een flinke klap voor het team dat ooit de F1-wereld domineerde!

Conclusie

Het is altijd vermakelijk om de ups en downs in de Formule 1 te volgen, en deze kwalificatie was zeker geen uitzondering! Terwijl Hamilton en Mercedes hun wonden likken, kijken wij al uit naar de volgende race. Zal "Crymilton" morgen huilend over de finish komen of zal er iets onverwachts gebeuren waardoor hij, op bijna magische wijze, alsnog een resultaat neerzet waarbij hij iets van kan lachen? Laten we hopen van niet!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten