Centraal Orgaan opvang Asielzoekers wil 'getraumatiseerde asielzoekers' geen uitgaansverbod opleggen

Geen categorieapr 22 2017, 16:00
Die mensen zijn namelijk zielig. Ja, ook als ze Nederlandse meisjes verkrachten.
Welkom in het zieke Nederland anno 2017, waar minderjarige Nederlandse meisjes opgeofferd worden op het altaar van de politieke correctheid:

Burgemeester Bort Koelewijn van Kampen wil met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers in gesprek over de mogelijkheden om getraumatiseerde asielzoekers 's nachts van straat te houden. Dat zegt de burgemeester in de Stentor naar aanleiding van de rechtszaak die nu loopt over de verkrachting van een 17-jarig meisje in Kampen september vorig jaar.

Je zou zeggen, een prima idee. Helaas denkt het COA daar heel anders over:

"Een azc is geen gevangenis. Bewoners hebben dezelfde rechten en plichten als alle andere inwoners van Nederland."

Daarom vindt het COA een avondklok niet goed en ook niet haalbaar.
Deze mensen zijn dus echt van lotje getikt. Geen enkel ander land zou dit soort wangedrag accepteren, en zou er daarom alles aan doen om jonge meisjes te beschermen, maar Nederland niet. Nee, wij vinden het belangrijker dat mensen die een asielaanvraag hebben ingediend zich 'welkom' voelen. Dáár gaat het om, niet om de eigen burgers te beschermen. Dat is maar 'racistisch' en 'discriminerend.'
Het meest schokkende hieraan is natuurlijk dat feministisch links hier helemaal niets van zegt. Vrouwen komen bij hen niet op de eerste plaats, maar bungelen ergens onderaan op de ladder van zelfverklaarde slachtoffers. Groepen die boven ze staan in de 'rangorde' genieten altijd de voorkeur.
Het is heel simpel. Mensen die een asielaanvraag hebben ingediend en hun verzoek afwachten zijn welkom, maar als blijkt dat ze problemen veroorzaken (of individueel, of als groep) mag de Nederlandse staat best ingrijpen. Dit betekent dus dat het prima oké is om een avondklok voor ze af te kondigen zolang ze in een azc wonen en hun aanvraag dus nog niet gehonoreerd is. Tot dat moment weten we immers helemaal niet of ze al dan niet een risico kunnen vormen voor de rest van de maatschappij (en of ze daadwerkelijk vluchtelingen zijn), wat betekent dat 'veiligheid' de voorkeur moet krijgen boven iedere andere overweging.
Als het COA daar niet aan wil, heel jammer, dan is het aan de staat zelf om ervoor te zorgen dat er het één en ander verandert. Lezen onze vrienden in de Tweede Kamer mee?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten