Ja hoor, daar gaan we weer: massa's Afghaanse 'vluchtelingen' in Duitsland zijn Taliban-leden

Geen categorieapr 22 2017, 20:00
Heerlijk dit soort asielzoekers. Echt een verrijking voor Europa!
Kan iedereen die niet denkt dat deze mensen op termijn veiligheidsproblemen kunnen veroorzaken hun hand opsteken? Niemand? Dat dacht ik al.

Onder de Afghanen die naar Duitsland zijn gevlucht, zijn veel mensen die zeggen dat ze lid van de Taliban zijn geweest of voor de fundamentalistische beweging hebben gewerkt. Dit schrijft weekblad Der Spiegel zaterdag op basis van informatie van de Duitse vluchtelingen- en migratiedienst (BAMF).

Het aantal individuen waar het omgaat betreft enkele duizenden ("vier cijfers"). 70 'asielzoekers' zijn onderwerp van een onderzoek door de Duitse autoriteiten omdat vermoed wordt dat ze zich mogelijk schuldig hebben gemaakt aan mensenrechtenschendingen en dergelijke. Dat is nogal wiedes, aangezien de Taliban natuurlijk een extreem-islamitische groepering is die de bevolking van Afghanistan jarenlang onderdrukt, gemarteld, en zelfs uitgemoord heeft. Kijk maar eens op de foto hierboven, waarop je ziet hoe een Taliban-malloot in 2001 een vrouw mishandelt omdat ze het botte lef had om haar boerka (deels) te verwijderen.
Of zie deze foto van een andere vrouw die geëxecuteerd wordt:
[caption id="attachment_164943" align="aligncenter" width="397"]RAWA/Wikimedia Commons RAWA/Wikimedia Commons[/caption]
Waarom krijgen mensen die aangeven lid te zijn geweest van de Taliban niet onmiddellijk een ticket retour naar Afghanistan? Ja, ik weet dat ze daar mogelijk de doodstraf kunnen krijgen als ze veroordeeld worden wegens zware misdaden, maar is dat een reden om ze te beschermen? Deze mensen zijn mogelijk moordenaars. Wat doen die in Europa?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten