Oostenrijk: 90% van 'vluchtelingen' eindigt in de bijstand

Geen categoriesep 18 2017, 13:00
Maar ze zijn een enorme verrijking voor de economie!
De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Wolfgang Sobotka weigert toe te geven aan de druk van Brussel om meer 'vluchtelingen' op te nemen in zijn land. Volgens de minister eindigen 90 procent van de vluchtelingen namelijk in de bijstand, wat een onbetaalbare situatie oplevert voor Oostenrijk.

"Oostenrijk heeft de last moeten dragen van 2014 tot 2017. Ons systeem kan dit niet aan."

"Tot voor kort hadden we dagen waarop er 15.000 vluchtelingen ons land binnen kwamen," aldus Sobotka. "Vandaag is het gemiddelde 30." Daarom, zegt Sobotka, "is het belangrijk om druk te blijven uitoefenen op mensen en organisaties die deze migranten op illegale wijze naar Europa willen brengen." Daar voegde hij aan toe dat als Europa die druk niet opvoert, mensensmokkelaars juist meer mensen naar Europa zullen smokkelen, wat een totaal onhoudbare en onbetaalbare situatie creëert voor Westerse landen.
Hoewel politiekcorrect links stelselmatig volhoudt dat kansenparels -- waarvan de meesten jonge mannen zijn die prima zouden kunnen werken én/of hun eigen land, stad of dorp zouden kunnen verdedigen -- heel veel toevoegen aan de Europese economie weerspreken de cijfers dat. Veel van deze mensen komen terug in de bijstand (of in een andere uitkering), en krijgen daarnaast ook nog eens allerlei gratis presentjes van Vadertje Staat. Nou ja, gratis... die presentjes worden natuurlijk betaald door de belastingbetaler. Dat ben jij. En ik.
Behalve Oostenrijk, Hongarije en Polen zijn er niet veel Europese regeringen met de moed om deze feiten te benoemen. Met name Angela Merkel, Emmanuel Macron en Mark Rutte kiezen er in plaats daarvan liever voor om hun hoofd in het zand te stoppen en hun bevolkingen op te zadelen met tienduizenden en zelfs honderdduizenden nieuwkomers die weinig toevoegen, maar die de belastingbetaler wel bakken met geld kosten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten