Schokkend: Marseille verdachte was kort voor aanslag vrijgelaten door de politie

Geen categorieokt 02 2017, 14:00
De zoveelste 'bekende wolf.'
De leden van het mediakartel hebben het steeds over "eenzame wolven" als ze over radicaal-islamitische aanslagplegers in het Westen schrijven. De idee daarachter is dat die mensen weliswaar slachtoffers maken, maar dat ze zogenaamd op eigen houtje opereren, zonder contact met wie dan ook.
Steeds weer blijkt dat onzin te zijn. "Eenzame wolven" hebben wel degelijk contact met gelijkgestemde fanatiekelingen. Of dat online gebeurt of offline maakt weinig uit: het netwerk is er.
Daarom is die term "eenzame wolven" totaal onzinnig.
Hoe dan ook, juist daarom is er nu een nieuw term in zwang in conservatieve kringen: de "bekende wolf." De bekende wolf is wél op de werkelijk gebaseerd. Steeds weer blijkt namelijk dat aanslagplegers al lang bekend waren bij de politie, maar dat ze om wat voor idiote reden dan ook vrij mochten rondlopen op straat... waarna ze hun vreselijke aanslagen konden plegen.

The man suspected of carrying out Sunday's attack in the French city of Marseille, killing two people, had been arrested and then released by police two days before the incident, a source close to the police investigation said.

Volgens de bron gebruikte de aanslagpleger maar liefst acht verschillende identeiteitsbewijzen of aliasen. Hij werd op 29 september aangehouden door de politie van Lyon in verband met een roofoverval... maar weer vrijgelaten vanwege "gebrek aan bewijs."
Twee dagen later viel die malloot dus meerdere treinpassagiers aan in Marseille. Twee vrouwen werden afgeslacht door hem. De psychopaten van ISIS hebben de aanslag ondertussen opgeëist. Net zoals andere "eenzame wolven" zal blijken dat hij niet alleen een "bekende wolf" was, maar vrijwel zeker ook dat hij helemaal geen "eenzame wolf" wás.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten