Wind van verboden op boerka’s waait door Europa heen: Oostenrijk en Denemarken zijn aan de beurt

boerka-bbc
Foto: Enkele boerkadraagsters discussiëren waarom het zo fijn is jezelf in een tent te hullen. Bron: Screenshot BBC 3 / Twitter.

In  Denemarken heeft de regering besloten om boerka’s te verbieden in het openbaar. Dit doen ze onder het voorstel van allesbedekkende kleding in het openbaar te willen verbieden. Daarmee sluiten het land aan bij een rij van Europese landen die het al hebben verboden.

Steeds meer landen hebben een boerkaverbod, waarbij het ongeveer tien jaar geleden nog een groot taboe was om het te hebben over het verbieden van de islamitische kledij. Oostenrijk heeft sinds zondag een verbod op de boerka en in de toekomst gaat daar nog veel meer veranderen met de conservatieve regering die er aan komt.

Denemarken is het enige Scandinavische land waar veel meer gedaan wordt tegen immigratie en plannen voor integratie. Noorwegen en Zweden lopen daarin heel erg achter op Denemarken. De conservatieve krachten in Europa keren terug en implementeren common sense beleid betreffende de grote migratieproblemen.

In Nederland is er in de Tweede Kamer ook al gestemd voor het boerkaverbod die de VVD en de PVV wilden introduceren. Daarin gaat ons kikkerlandje goed mee met de wind die door Europa heen waait. In Frankrijk is het nog strenger en is er een verbod in verschillende plaatsen op zogenaamde ‘boerkini’s’ gelegd. Al met al wordt Europa wakker als het gaat om deze verschrikkelijk denigrerende kledij voor vrouwen.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

39 reacties

 1.   

  We worden rechtser en verstandiger in Europa! En dat ondanks de wegkijkertjes zoals dopper en guusje.

  1.   

   @ Nasrani.
   Figuurtjes als dopper en guusje zul je altijd blijven houden !
   Mensen die niet weten wat er buiten, op straat, aan de hand is. Zij zitten maar in hun holen en hitsen elkaar op andersdenkenden te beschimpen, uit te schelden enz. Dat doet dat linkse gepeupel altijd als ze hun “macht” zien slinken.

   1.   

    Zie je op andere topics toch zeer links reaguren. :)

   2.   

    Bij guusje twijfel ik nog wel eens, soms denk ik dat hij echt zo bekrompen denkt. Bij dopper is er geen twijfel, die bedenkt (nou ja denkt) eerst hoe hij op een onderwerp kan provoceren voor hij iets schrijft. Zoals een puber zijn ouders probeert te stangen, omdat het kan.

 2.   

  Volgens de islam moeten vrouwen zichzelf bedekken om te voorkomen dat mannen opgewonden raken en wellicht zo hun toegang tot het paradijs verliezen. Zo zie je maar weer!

  1.   

   @ Tinneke.
   Ik raak ongelooflijk opgewonden van de twee mensen onder dat tafelkleed, op de foto boven ‘t artikel, dus ik trek maar snel m’n lange witte jurk aan. Wat zijn het eigenlijk : mannen of vrouwen ? Ik “val” n.l. op tafelkleden ! Is daar al een platform voor opgericht of een praatclubje ?

   1.   

    Haha Yeah right…

   2.   

    U gaat toch niet Robert Dopper onder de duiven schieten……

    1.   

     @ Tinneke.
     Als u mij bedoelt : sorry dat ik wat laat reageer. Ik heb vandaag winterbanden laten monteren, ‘t was klèreweer hier, veel wind en regen, dus moest ik het gras bevrijden van afgevallen bladeren.
     Ik dhr. Dopper onder de duiven schieten ? Ik zou ‘t niet durven !
     “Valt” hij dan ook op tafelkleden of op in lappen gehulde mensen ?

     1.   

      Hij wil eigenlijk zeggen dat hij een auto heeft.

  2.   

   soera 33:59 staat: ‘O Profeet, zeg aan uw vrouwen en uw dochters en de vrouwen van de gelovigen dat zij een gedeelte van hun overjurk over zich heen laten hangen. Dit is beter, opdat zij mogen worden onderscheiden en niet worden lastiggevallen.’

   soera 24:31 ‘En zegt tegen de gelovige vrouwen dat zij hun ogen neerslaan en hun kuisheid bewaken, en hun sieraad (zinat) niet tonen behalve wat daarvan zichtbaar is. En zij moeten hun omslagdoeken over hun boezem slaan en hun sieraad niet tonen behalve aan haar echtgenoten of vaders… En laten zij niet met haar voeten stampen om hun sieraden die zij verbergen te laten kennen.’

   Al het andere is interpretatie achteraf, er staat niets over hoofddoek (sieraad slaat letterlijk op sieraden, niet protserig zijn) en al helemaal niet over niqab (op de foto waar boerka onder staat) of boerka.

   Daarbij komt dat in woestijnlanden zowel mannen als vrouwen hoofddoeken dragen / droegen, heeft iets met zon te maken.

   1.   

    @ buitenbeentje.
    Laat ik nou steeds gedacht hebben dat er in soera 33:59 lid 2 staat : “naast het gedeelte van de overjurk dat zij over zich heen laten hangen, dient het onderste gedeelte van de overjurk zo af en toe te worden opgelicht.”
    Het artikel soera 24:31 zegt dat de gelovige vrouwen hun ogen moeten neerslaan en tegelijkertijd met hun voeten moeten stampen, opdat voorbijgangers hun sieraad zullen bekijken ! Hun omslagdoek moeten zij over hun boezem draperen”. Wat zij verder bedekt moeten houden staat niet genoteerd, buitenbeentje !
    Ik zal u zeggen : ik ben totaal niet geïnteresseerd in de “sieraden” van een moslima !!!

 3.   

  Paul Craig Roberts, voorzitter van het Institute for Political Economy, schrijft dat hij niet zeker weet of de aanslag in Las Vegas een ‘false flag’ operatie was, maar dat het er wel alle schijn van heeft dat de echte gebeurtenissen voor het publiek verborgen worden gehouden.
  Zo wijst hij erop dat er niet of nauwelijks opnames zijn van de maar liefst 573 slachtoffers (waarvan 59 dodelijke) die bij de aanslag vielen. ‘Je zou zeggen dat de autoriteiten alle moeite zouden doen om doden en gewonden te laten zien, juist om allerlei verdachtmakingen te voorkomen… Denk aan de bomaanslag op de marathon in Boston, waar ‘crisis acteurs’ (professionele nepgewonden voor oefeningen e.d.) bij aanwezig waren… Het enige wat we nu te horen krijgen is een eindeloze herhaling van het officiële verhaal, wat op zich al verdacht genoeg is.’
  Mariniers zeggen dat Paddock het onmogelijk alleen kan hebben gedaan
  Het enorme aantal van 573 doden en gewonden is te vergelijken met een compleet legerbataljon. Roberts: ‘Het is erg moeilijk om met kleine wapens een compleet bataljon tot slachtoffer te maken, zelfs tijdens een fel gevecht… Kan iemand zonder militaire training vanaf 32 verdiepingen hoog, waar speciale waarnemingskennis voor nodig is, op een afstand van 350 meter –de lengte van 4 voetbalvelden- in een paar minuten 573 mensen raken?’
  Amerikaanse mariniers en sluipschutters zeggen dat dit onmogelijk is, en tal van analisten en commentatoren, zowel conservatief als links, geloven er eveneens helemaal niets van. Er zijn een groot aantal getuigenverklaringen –al dan niet gepaard met smartphone opnames, waarvan er vele snel door YouTube werden verwijderd (2)- van meerdere schutters en vuurmondingsflitsen vanaf andere verdiepingen (waaronder de 4e).
  De veronderstelde ‘lone wolf’ dader, Stephen Paddock, past niet in het profiel van een psychopaat. Hij was een multimiljonair die zelfs vliegtuigen bezat. Familie- en vrienden, waaronder ook zijn eigen vriendin en broer, zeggen dat het nergens op slaat dat de ‘kalme. lieve en rustige’ en welvarende Paddock plotseling in een massamoordenaar zou zijn veranderd.
  23 wapens ‘verzonnen’ door gun-control lobby?
  Het Mandalay Bay Hotel is tevens een casino, waar overal bewakingscamera’s hangen. Waarom is er niet één opname van Paddock die koffers vol met 23 vuurwapens en munitie naar zijn kamer op de 32e verdieping brengt? Hoe kan het dat schoonmakers niets bijzonders is opgevallen in die kamer?
  En dan: maar liefst 23 (half-)automatisch wapens, waarom zo’n enorm aantal voor één man? Volgens Roberts lijkt het er sterk op dat dit grote aantal enkel verzonnen is door de gun-control lobby om de Amerikaanse samenleving zover te krijgen het recht op het bezit van vuurwapens fors in te perken.
  Hoe dan ook, tal van experts en andere sceptici wachten nog steeds op een logische verklaring van de overheid hoe het kan dat één man –die voor zover men weet geen enkele schietervaring had- van zo’n grote afstand met enkel handvuurwapens zó ontzettend veel mensen wist te raken. ‘Vooral dit deel van het verhaal is bijzonder moeilijk te geloven, maar we zullen waarschijnlijk nooit een verklaring krijgen,’ vervolgt Roberts.
  Officiële media verspreiden nepnieuws variant
  Maar omdat het officiële verhaal onmiddellijk wordt ondersteund door de gun-control lobby, wordt het in Europa en ook Nederland klakkeloos overgenomen door de reguliere media. De Democraten, de media – met CNN voorop- en andere linkse globalistische groepen schamen zich er zelfs niet voor om de ‘conservatieve blanke Amerikaanse man’ in het algemeen de schuld van de aanslag te geven – en dat terwijl ze altijd als eersten schreeuwen dat moslims niet over één kam mogen worden geschoren als er weer eens een islamitische terreuraanslag is geweest.
  ‘Ze zijn meer geïnteresseerd in het bevestigen van hun eigen geloof en vooroordelen, dan in de waarheid,’ legt Roberts uit. ‘De waarheid vereist dat mensen daar meer in geloven dan in hun eigen vooroordelen en motieven. Zulke mensen worden in de VS steeds zeldzamer.’
  ‘Denk altijd aan de hamvraag: ‘wie profiteert hiervan? Daar zult u het antwoord vinden.’(1) Wilt u toch liever in de schijnveilige leugen’matrix’ van de media blijven leven, blijf dan dagelijks naar het NOS of RTL journaal kijken, en de bekende officiële nieuwssites en kranten lezen.
  Ondertussen worden alle onafhankelijke journalisten, bloggers en websites die bovenstaande feiten opsommen en vragen ‘durven’ stellen bij het officiële kulverhaaltje, als ‘nepnieuws’ weggezet. Dat gebeurt overigens al veel langer, want eerder werd er ook geen enkele aandacht geschonken aan de 3000 architecten en ingenieurs, die het officiële verhaal van het instorten van de Twin Towers en het WTC-7 gebouw op 9/11/01 volledig met harde feiten en argumenten ontkrachtten.
  Toch aanslag namens ISIS?
  Laatste onbevestigde berichten zeggen dat Paddock mogelijk toch enkele maanden geleden tot de islam is bekeerd, en namens ISIS de aanslag in Las Vegas heeft gepleegd. Dit wordt althans beweerd door James Brower, die vorig jaar actief was in het campagneteam van Trump in de staat Massachusetts. Volgens Brower had Paddock hulp van tenminste één andere man (3).

  Bron x nieuws

  1.   

   Interessant, geeft een ander licht op de zaak. Eveneens zijn beelden van het Pentagon ten tijde van 911 door FBI rap geconfisqueerd. Burgervliegtuigen zijn niet uitgerust met een Amerikaans militair herkenningssignaal en worden terstond gedetecteerd.

   1.   

    Het heeft misschien met de verkiezing van Trump te maken, zoals die andere maniak in de VS van ongeveer dezelfde leeftijd.

  2.   

   De reinste fake news berichten…….dat zouden de Guusjes en Doppertjes schrijven….Alleen bereikt dit nieuws ons nooit omdat het tegen gehouden wordt. “Follow the Money”, wie hebben belang bij welke teringzooi? Zij die winst kunnen maken uit teringzooi. Een ramp of oorlog, waar dan ook ter wereld, er is altijd wel iemand die winst maakt uit deze situatie. En dat is het belangrijkste….geld, geld en geld.

 4.   

  Nederland zal wel als laatste EU land die haatkraaien verbieden.

  1.   

   Onbetrouwbaar.

  2.   

   Dit verbleekt bij1400 jaar bloedvergieten met minimaal 270 miljoen doden tot gevolg…

   1.   

    Maar het brengt wel 270 miljoen op, tel uit je winst.

 5.   

  Totaal verbod in Europa, en willen deze vrouwen niet werken zonder burka dan onmiddellijk de uitkering stoppen.
  Wil je een burka blijven dragen ga lekker naar een islam land maar niet hier in het westen.
  Pas je aan of mieter op.

  1.   

   Nienke.
   Ze willen niet werken zonder burka, maar ook niet mét burka. Zo’n opstelling is in dit rijke landje toch al gauw goed voor een kleine € 1300,- netto pm. Die ga jij niet op laten mieteren….

   1.   

    @ Nienke en HaZ: nee die vrouwen werken niet, willen niet werken en hoeven niet te werken, omdat de koran beschrijft de enige doel van alle vrouwen: zoveel mogelijk ZONEN te baren voor de Islam! Vorige jaar heeft premier Erdogan van Turkije verklaard dat vrouwen
    hoeven geen hoge onderwijs te krijgen, en geen ook geen hoofd baan. Erdogan
    verklaarde dat ieder vrouw moet tenminste 3 kinderen krijgen en thuis blijven om
    voor ze te zorgen! Dus ook in het “moderne” Turkije is de vrouw alleen een 2de ranks wezen die wordt gebruikt om vele nieuwe MANNELIJKE kinderen te produceren.

 6.   

  Als Nederlander zou ik zeggen een totaal verbod op de Islam hier.Wij kunnen van deze mensen, de moslims uberhaupt niks leren met hun verderfelijke Idiologie.

 7.   

  Ben ondernemer en heb nog nooit een stuiver verdient aan die bedelaars.

  1.   

   Je verkoopt toch geen varkensvlees he?

 8.   

  Wat is het probleem? verbieden wat er boven zit en er onder zit

  1.   

   Go home and blow your self up

 9.   

  Het gaat dus wat dit betreft de goede kant op.
  Boeka’s en nikabs horen niet thuis in een westerse samenleving.
  Punt uit.

 10.   

  Het aantal van geboorte inheems Nederlandse vrouwen, die de overgang naar de islam maakt, is hoog. Hoe hoog hoor je niet want het is wel een gevaarlijk onderwerp als het om kritiek zou gaan. Het toont in ieder geval aan, dat de Nederlandse gewoonten en normen niet dominant zijn in dit land en daarmee ook geen voorbeeld en dat alles is treurig. Voor mij is duidelijk, dat dit ligt aan overeenkomend verraad door de Nederlandse politiek. Ik geloof niet, dat de politiek er op uit is om Nederland bij voorrang op de been te houden, laat staan de oorspronkelijke bevolking en wat die aanbelangt. Daar is de politiek van nu ver van verwijderd. Men is doodgewoon door de permanente indoctrinatie en bedreiging vanuit de overheid en organisaties ziekelijk beneveld en bang. Bang zowel voor buitenlanders hier als voor de rest van de wereld en bang een woord te zeggen wat van oorsprong vreemde groepen of individuen zou kunnen kwetsen. Hele legers Nederlanders beoefenen bovendien deze kunst, die al enkele tientallen jaren wordt gepropageerd en beschermd. Nederland is een zwaar onvolwassen samenleving geworden en op verbetering hoef je niet te rekenen. Hooguit op verbetering van de salarissen van onderwijzers basisschoolleraren, een beroep met alle toekomst voor naïeve mensen. Geluk wordt onder zo’n regime als in Nederland heel selectief. Wie de belangrijkste slachtoffers zijn laat zich begrijpen. Dat wordt steeds meer zichtbaar want er komen steeds meer buitenlanders. Veel te veel om te integreren. Dit begrip gaat natuurlijk ook verschuiven. Let maar op.

  1.   

   nee natuurlijk niet. Nederland en hun bevolking moet in de blender, mix het, maak het volk nog dommer en de EU krijgen hun zin.

   1.   

    De Schimmen van een Utopie
    Arme Hennis, Zij moest bloeden voor het falende beleid van onze MP Rutte, zij moest eruit, de stinkende wond aan Mark z’n been. Er kwam alweer een onderste steen boven, een steen dicht gemetselt door het partijkartel. Hennis moest weg om vrij baan te maken voor Markje “onderste steen boven” leugenaar. Hennis heeft d’r best gedaan maar moest helaas het veld ruimen voor leugens. Net als defensie en politie moet iedereen z’n bek houden…want onze MP heeft altijd gelijk. Punt….onze slavendrijver ten voeten uit….Alles en iedereen moet wijken voor de almachtige EU….Met Juncker, dronken of niet, aan het hoofd, en Timmerfrans, laat zich nemen door Junckertje….En ons Markje ook….want ooit zal ie uit de kast komen, hij zal geen homofiel zijn maar een eurofiel….en dus veel gevaarlijker.

   2.   

    Er klinken binnen Europa ook andere meer confederale geluiden: https://thetrueeurope.eu

    1.   

     Een mooi voorbeeld van hoogstintelligent gewauwel: volksnationalistische retoriek met de grondtoon van de Untergang des Abendlandes en, dat is niet ongeestig, reformatorische theologie.

     Ik heb er wel van genoten, moet ik zeggen.

 11.   

  Goed zo. Gewoon je koppie laten zien, wel zo transparanter en prettiger

 12.   

  Niet voldoende. De Islam moet geheel verboden worden.

 13.   

  Zoals mijn hoofddoekje waait zo waait mijn…………?

 14.   

  Iene miene mutte
  10 pond grutte
  Iene miene mutte 10 pond kaas
  Iene miene mutte oprotte met die buhrka´s

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!