Thierry Baudet maakt hilarische kerstvideo waarin Rutte en Juncker op de hak worden genomen

Geen categoriedec 18 2017, 9:00
Bij Forum weten ze héél goed hoe ze sociale media optimaal kunnen gebruiken.
Ja, dit is leuk:
[video width="480" height="480" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/12/E490948B-AB21-4C1B-9EAD-5C3D5A2F3C29.mp4"][/video]
"Geen cent meer naar Griekenland," "Hypotheekrenteaftrek staat als een huis," "1000 euro voor iedere werkende Nederlander," "Inperken immigratie," en "Geen Europees leger"; allemaal mooie beloftes van de VVD... die Mark Rutte meteen in de prullenbak gooide toen hij (weer) premier werd.
Zoals je in de video kunt zien is Rutte namelijk een bijzonder goede vriend van Jean-Claude Juncker en geeft hij de Luxemburger wat die maar wil.
De boodschap van Baudet en zijn Forum voor Democratie aan de kiezer is dan ook: vorig jaar kerst hebben we ons hart weer aan Rutte gegeven, maar hij bedroog ons met Juncker. Laten we ons hart dit jaar daarom aan iemand anders geven, someone special. Dan komen Hiddema en Baudet in beeld, blij lachend in een hartje.
Ja, hilarisch, ja, innovatief, maar ja, er is wel degelijk ook een serieuze kant aan deze grappige video. Het klopt namelijk wel degelijk dat de kiezer voor de zoveelste keer verraden is door Mark Rutte. Laten we er daar alsjeblieft niet nóg een keer intrappen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten