Coalitie Den Haag in ontkenningsfase na ISIS-demo

Niet alleen Jozias van Aartsen draait om de hete brij heen.

Nou, we hebben ze, hoor. Antwoorden (pdf) van de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen op de raadsvragen naar aanleiding van de pro-ISIS-demo in de Schilderswijk. Een woordvoerder zei meteen na de demonstratie dat er geen grenzen waren overschreden. Nu zegt Van Aartsen dat hij nooit heeft gezegd dat er “geen morele grenzen zijn overschreden”.

Het is een woordspelletje van de burgemeester, zoals Annabel Nanninga terecht opmerkt op GeenStijl. De grenzen zijn weldegelijk overschreden. Er werd opgeroepen tot Jodenhaat en tot het vermoorden van Joden, de terreurorganisatie en genocide plegende ISIS werd verheerlijkt met vlaggen, posters en t-shirts, en Nanninga van Geenstijl werd bedreigd door demonstranten en omstanders.

Het is ronduit walgelijk dat Van Aartsen, die beweert “diep geraakt te zijn door de onheuse en onterechte aantijgingen”, deze feiten niet erkent. Van Aartsen doet alsof het allemaal aan het Openbaar Ministerie ligt, die niet genoeg ruimte zou hebben om op te treden tegen demonstraties. Oftewel, Van Aartsen schuift de schuld in de schoenen van het OM in plaats van dat hij excuses maakt en toegeeft dat hij had moeten ingrijpen op basis van bestaande wetgeving:

Van Aartsen wil dat het Openbaar Ministerie meer ruimte krijgt om tijdens demonstraties op te treden tegen moreel verwerpelijke leuzen en symbolen. Hij heeft het OM verzocht om de regels voor getoonde vlaggen en geuite teksten nog eens te bekijken.

Nog erger is de reactie van coalitiepartij CDA. Die partij schrijft vandaag in een stuk op de eigen site dat het verbieden van demonstraties “niets oplost“. Citaat:

Het is klip en klaar dat volgens onze wet niet mag worden opgeroepen tot geweld, of worden aangezet tot haat. Of daar echter sprake van is geweest in de demonstraties de afgelopen weken, is niet altijd even duidelijk, ook niet voor de deskundigen. Daarom is het onderzoek van het Openbaar Ministerie hiernaar ook zo belangrijk. Maar in de media weet iedereen het al wel zeker. Velen hadden hun oordeel gelijk al klaar. Soms gefundeerd, maar ook vaak ongefundeerd.

Het is klip en klaar dat volgens onze wet niet mag worden opgeroepen tot geweld, of worden aangezet tot haat. Of daar echter sprake van is geweest in de demonstraties de afgelopen weken, is niet altijd even duidelijk, ook niet voor de deskundigen. Daarom is het onderzoek van het Openbaar Ministerie hiernaar ook zo belangrijk. Maar in de media weet iedereen het al wel zeker. Velen hadden hun oordeel gelijk al klaar. Soms gefundeerd, maar ook vaak ongefundeerd. – See more at: http://www.cdadenhaag.nl/nieuws/verbieden-demonstraties-lost-niet-op?v=13290.1&show-concepts=yes#sthash.5zztRGXP.dpuf

Dit is de grootst mogelijke onzin ooit. Vooral deze opmerking slaat nergens op: “In de media weet iedereen het al wel zeker. Velen hadden hun oordeel gelijk al klaar. Soms gefundeerd, maar ook vaak ongefundeerd.” Hoe zou het toch komen dat ” de media” het al zeker wisten dat er sprake was van het aanzetten tot haat? Oh, dat komt omdat we er allemaal bij waren, in tegenstelling tot veel van de Haagse politici die met zomervakantie zijn.

Ik vind het onuitstaanbaar hoe deze politici omgaan met mijn mooie stad. Mijn mooie stad die steeds een beetje lelijker wordt, mede dankzij het slappe gedoe van burgemeester Van Aartsen en coalitiepartijen als het CDA als het gaat om het veroordelen van Jodenhaat, het verheerlijken van ISIS en het bedreigen van een journalist.

Het is klip en klaar dat volgens onze wet niet mag worden opgeroepen tot geweld, of worden aangezet tot haat. Of daar echter sprake van is geweest in de demonstraties de afgelopen weken, is niet altijd even duidelijk, ook niet voor de deskundigen. Daarom is het onderzoek van het Openbaar Ministerie hiernaar ook zo belangrijk. Maar in de media weet iedereen het al wel zeker. Velen hadden hun oordeel gelijk al klaar. Soms gefundeerd, maar ook vaak ongefundeerd. – See more at: http://www.cdadenhaag.nl/nieuws/verbieden-demonstraties-lost-niet-op?v=13290.1&show-concepts=yes#sthash.5zztRGXP.dpuf
Het is klip en klaar dat volgens onze wet niet mag worden opgeroepen tot geweld, of worden aangezet tot haat. Of daar echter sprake van is geweest in de demonstraties de afgelopen weken, is niet altijd even duidelijk, ook niet voor de deskundigen. Daarom is het onderzoek van het Openbaar Ministerie hiernaar ook zo belangrijk. Maar in de media weet iedereen het al wel zeker. Velen hadden hun oordeel gelijk al klaar. Soms gefundeerd, maar ook vaak ongefundeerd. – See more at: http://www.cdadenhaag.nl/nieuws/verbieden-demonstraties-lost-niet-op?v=13290.1&show-concepts=yes#sthash.5zztRGXP.dpuf
Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

34 reacties

 1. dirk1940

  Door heel Europa liggen Erevelden vol met gesneuvelde soldaten. Na het sluiten van de vrede was het credo: Dit nooit meer, nooit meer oorlog”.

   

  Nu worden wij in eigen huis belaagd en worden door heel Europa worden weer hakenkruizen op de ramen gekalkt.

   

  Allemaal met toestemming van politieke partijen en politici die bang zijn voor hun hachje. Enkele goede niet te na

  gesproken.

   

  Al die militairen zijn helemaal voor niets gesneuveld. 

 2. chris2

  Dirk Lager. Hoezo nep heikneuter van een Wilders (en gevolg nog wel…)? Volgens mij waarschuwt hij al jaren tegen voor dit soort toestanden. Maar nee, helemaal niet waar. Onderbuikgevoelens. Haatzaaien.

  Maar het wordt nu allemaal toch wel heel, heel erg duidelijk. Behalve voor wie aan een ernstige vorm van geheugenverlies lijdt of gewoon Wilders geen gelijk wil geven omdat, omdat, nou ja, omdat hij Wilders heet….

 3. fredvdB

  Die Danielle Koster van het CDA beroept zich op het feit dat ze politicus is.

  Zij gaat “als politicus” niet over demonstraties, racisme en strafbare feiten: daar is volgens haar het OM voor.

   

  Ook begrijpt ze niet dat het niet angst is, maar woede, dat een zootje racisten en Jodenhaters gore leuzen kunnen schreeuwen, met vieze vlaggen zwaaien, e.d. Ze begrijpt niet dat dat tot escalatie en met name groeiende haat tegen moslims zorgt: overigens geheel terecht.

   

  Hoe dan ook, ze is politicus en bemoeit zich uiteraard niet met essentiele zaken die de stad Den Haag aangaan.

   

   

   

   

   

 4. Dirk Lager

  NSBer Aartsen en al zijn politieke vrindjes, en dan bedoel ik ook allemaal.

   

  Allemaal oppakken, opsluiten en de sleutel weggooien.

   

  Helaas is dat de enige oplossing die ons nog rest.

   

  Dus ook die nep heikneuter van een Wilders en gevolg.

   

  Makkelijk neen.

   

  Noodzakelijk ja

 5. Trudy

  Vuile schoft die van Aartsen..

 6. Hans Iscariot

  De politiek ten voeten uit. Hypocriete viezerikken.

 7. Jasterke

   

   

  Mijn naam is vrienden Jozias

  wat ’n schande dat ‘k een dhimmi was

  maar méér schande dat ‘k volhardend blijf

  vloek mij maar lens…vloek mij maar stijf

  besmeur mij met wat ik verdien

  en help me zó het licht te zien !

   

   

 8. locke

  Die zeggen niks omdat het PAARD VAN TROJE  al in hun huis staat, die
  hebben nog nooit niks anders gedaan als weggekeken en/of  alles onder de
  tapijt geveegd zijnde het is niet aan de orde ,waar, of het bestaat niet ,zelfs
  de Nederlander bestaat niet wat wil je dan . Het zal niet zo lang meer duren
  dan is het land  definitief  overgedragen, maakt u zich geen illusie
  dat het met deze misplaatste Vaandeldragers met Nederland nog ooit goed komt
  daarvoor hebben zij teveel  intelligente contracten getekend. De tent is
  allang verkocht wegens gebrek aan inzicht dat ziet men dagelijks terug aan de
  verloedering van het landschap en kijken nu over de grens. Zie het als de
  getekende  woekerpolis we komen van de
  ene in de andere woeker affaire ,daar is alleen gezamenlijk nog iets tegen te
  ondernemen maar aangezien ik dat niet zie gebeuren is er zo dadelijk nog alleen
  de optie van outlaw dat is ook tevens de verklaring waarom het een groeiende
  sector is voor de deskundigen die geen verklaring voor deze trend hebben.

 9. V.K.

  -Verder wens ik het CDA, mevrouw Koster alle wijsheid toe met het oplossen van het Sjieten-Soenitenprobleem in Den Haag.

  -Het gaat GVD over Jodenhaat/Joelfeesten

   

 10. Springer

  Nog erger waarom lopen Groen Links en SP mee met zo’n demonstratie?

   

  Is dit conflict veel erger dan andere conflicten in de wereld waartegen geen demonstratie gehouden wordt?

   

  Moslims maken jaarlijks veel meer slachtoffers onder andere Moslims (met name vrouwen) en Christen.

  Hiertegen is geen een demonstratie.

   

  Over Moslimgeweld hoor je nauwelijks niemand maar zeker niks van de PvdA, SP of Groen Links. Lekker solidair zijn jullie.

 11. V.K.

  -Welke deskundigen bedoeld het CDA?..tenminste, ik neem aan dat het CDA wel eerst met deze deskundigen heeft geproken.

 12. Ren@

  Deze reactie kan toch voor niemand nog een verrassing zijn?

 13. rinus

  Ik sta er helemaal niet meer van te kijken, zeker niet van aartsleugenaar en Wildershater vAartsen.

   

  Zie hem staan en zie ze zitten, de 23e maart na de minder-commotie.

  http://nos.nl/video/626989-van-aartsen-opent-de-kerkdienst.html

  Toen liep de hypocriete viespeuk vooráán.

   

  En we weten ook weer eens waar het CDA staat. De zoveelste waarschuwing waar de politiek voor staat en wat de politiek minus een paar uitznderingen heen wil

 14. nick

  Het zal een heugelijke dag zijn wanneer de bevolking massaal roept; en nu is het genoeg!! Die dag komt.

  En de dag dat Wilders wederom zijn volste gelijk heeft gekregen inzake de Islam was precies die dag van de smerige demonstratie waaraan beroepsleugenaar Aartsen zijn fiat aan gaf. Hoe helder wil je het hebben….

  Ook het walgelijke CDA valt met een rotknal door de mand, onbegrijpelijk dat zoveel mensen weer in hun manipulaties trappen. Erg jammer, vooral voor de waarheid! 

  Den Haag, onze eens zo mooie regeringsstad is verworden tot een Islamgemeenschap waar de hagenees niets meer in te brengen heeft. Het stadsbestuur is een walgelijke club hypocrieten, bijelkaar gesprokkeld door falseficaties en erger bedrog.

  Nu hebben ze spijt, de hagenezen, dat ze niet allemaal op de PVV hebben gestemd maar zich hebben laten verleiden door een malloot als de Mos en die waardeloze stadspartij. Anders was de PVV ruim de grootste geweest en hadden ze meer handvaten om de hypocrieten aan te pakken. Dom dom dom,  En wie zijn toch al die hagenezen die op D66 hebben gestemd…welke hagenees wil zijn stad kapot….onbegrijpenlijk. 

 15. fredvdB

  De laatste reactie lees ik met gekromde tenen.

   

  “Allereerst lost een verbod op demonstraties niets op.” Zo van: “Amici, die moslims in de schilderswijk zijn zo achterlijk, dat een beargumenteerd verbod nog makkelijker is uit te leggen aan een dronken kameel, dan aan die lui.” Dat is dus eigenlijk wat het CDA bedoelt met “het lost niets op”?

   

  Verder zijn het niet onze “tegenstanders”. Het zijn een stel slecht voorgelichte lieden, van jongs af aan geindoctrineerd zijn met een onontwikkeld volksgeloof, waarbij sommigen dusdanig zijn vervreemd dat ze zichzelf zijn gaan vereenzelvigen met het premiddeleeuwse geromantiseerde rolmodel van de nobele Jihad kruisvaarder die daarbij hoort.  Het betreft geen tegenstanders, maar wereldvreemde mogelijk staatsgevaarlijke idioten.

   

  Natuurlijk zijn er meer idioten. Neem om dit toe te lichten bijvoorbeeld de opmerking dat er maar weer een paar blikken met AIVDers, politie en andere controlemensen moeten worden opengetrokken. Dat kost handen vol geld. Tuurlijk, voor een heer van stand, denkende aan heer Olivier B.Bommel, speelt geld geen rol.

  Het blijkt dat massa’s intellectuelen -inmiddels onze bestuurders en landselite- die Bommel lectuur niet lazen om de ironie in te zien van de wereldvreemde ridderlijke karikatuur die de gevoelige neuroot heer Bommel personificeerde: nee, de elite is zich ermee gaan vereenzelvigen!!!

  Ook dergelijke lui zijn niet onze tegenstanders, echter wereldvreemd en incapabele bestuurders en daarom wellicht nog gevaarlijker voor onze staat dan de wereldvreemde Jihadridder.  

   

   

   

 16. witwas

  In één ding geef ik het CDA toch wel gelijk: het verbieden van demonstraties gaat niets oplossen. Sterker nog deze demonstraties kunnen ons helpen om onze tegenstanders te leren kennen. Maar arresteer dan wel degenen die hun gezicht bedekken, registreer ze en laat ze hinderlijk volgen door AIVD, politie en uitkeringscontroleurs.

 17. Two Ravens Black Kettle

  Insure, zeg robbedoes niet vergeten even Uw handtekenig te zetten. Much appreciated. 

   

  http://www.petities24.com/signatures/eis_het_ontslag_van_jozias_van_aartsen/

 18. Jos

  Het is het zoveelste bewijs dat we de neo-nsb’ers moeten zoeken bij ‘links’ en bij de politiek-correcten (niet zelden zijn dat overigens een en dezelfden). Als je op deze manier een oproep tot geweld tegen Joden en – laten we wel wezen – Nederlanders, gedaan door veelal lieden met (ook) een buitenlandse achtergrond en een (niet-westerse) ideologie die niet past in ons staats-systeem, daarbij gebruikmakend van symbolen die een terroristische organisatie toebehoren, toestaat, bagatelliseert of negeert, dan past daar maar één woord voor.

  Van Aartsen had kunnen ingrijpen met het risico teruggefloten te worden en koos ervoor niet in te grijpen omdat dit voor hem (politiek) veiliger was. De man had lef moeten tonen (hoewel, zo zien we deze weken wel meer, het onze bestuurders ontbreekt aan lef) maar geeft nu ruimte voor meer. Van Aartsen zal nu in die kringen bekend staan als dhimmie en als zodanig worden bejegend. Hij zijn bestuurders en zijn politiekorps. Van Aartsen heeft ‘zijn’ stad geen dienst bewezen en kan zich opmaken voor meer en erger. Waar ligt zijn grens?

   

  PS. Veteranen motorclubs, op Veteranendag, waarvan nergens blijkt dat ze iets slechts van zin zijn versus geradicaliseerde moslims die oproepen tot uitroeing van de Joden en het omver werpen van de NL’se democratische rechtsorde: laat maar aan Van Aartsen over wat hij moet verbieden en waar hij moet ingrijpen. Stoere man, die Van Aartsen.

 19. Ren@

  @insure,

  Medelijden zal wel het laatste zijn waar Geenstijl op zit te wachten. Ze zijn een luis in de pels, maar wel een vasthoudende/bijtende luis, dus irritant en lastig voor de “pelsdragers” zoals menig pelsje al ondervonden heeft.

 20. V.K.

   

   

  – het moet voor Van Aartsen een troost zijn dat hij in Den Haag z’n handen in onschuld kan wassen in door Vitens geleverd water.

   

 21. Pimsch

  @Insure over Geenstijl: “Je hoeft geen raketwetenschapper te zijn om te weten dat provocatie bij radicalen geweld uitlokt”.

  Mee eens. Met scheldpartijen en woedeuitbarstingen win je de koude oorlog tegen de Islam niet. De Amerikaanse dominee Terry Jones wilde een nationale koranverbrandingsdag beginnen. Bij de PVV mis ik gedegen deskundigheid over het boek en de levenswijze van de valse profeet. Zelfs arabist Jansen neemt de religieuze uitwerking op de psyche te licht op. Hij heeft niet diep genoeg in de afgrond gekeken om deze grote vrees te kunnen invoelen.

  Maar beste Insure, als er geen radicalen bestonden in ons voorheen lieve landje, dan viel er ook niemand te provoceren. Als geschiedkundige moet u toch kennis hebben van het begrip causaliteit. Wie was er het eerst: de radicaal of de provocateur? Ik zeg: de radicaal. Sinds AD 632 is het wereldoorlog. Spanje heeft 700 jaar lang zich doodgevochten tegen de Moren. De Balkan tegen de Turken. De Amerikanen kwamen in 1800 voor het eerst langs Gibraltar en wisten niet wat hen overkwam.

  Als je discussieert met een radicale moslim, doe het dan niet als Roodkapje van het CDA of als Reintje de vos van de VVD. Een arabische gezegde luidt: better trust the leopard than the fox”. Oftewel liever sterk dan slim. Ga gedegen voorbereid in discussie en weeg woord voor woord. Wees scherp als een aanklager van het Neurenbergproces. En haal de Bijbel aan, want zonder metafysica praat je het geloof niet uit een moslim.

  Answering-Islam Dutch

   

 22. Niek Verheyen

  Ongelooflijk om deze steeds meer opzwellende pad zo gnuifelend te zien groeien. Het moment was eindelijk daar dat hij kon afrekenen met Geert Wilders die hem zo smadelijk te kakken had gezet op het moment dat deze zich losmaakte van de VVD onder het toenmalig leiderschap van van Aartsen, hoe durfde Wilders. Zie hem groeien, het moment van de afrekening was daar. Hij had Geert Wilders eindelijk bij de kladden.

   

  ‘Wat u niet wilt dat u geschied doe dat ook een ander niet’ kraamt van Aartsen triomferend uit. Niet wetende dat de zogenaamde gulden regel absoluut niet verenigbaar is met aard en wezen van de islam. Alles wat niet dienstbaar is aan de maangod is immers inferieur  aan de ware gelovigen en omgang met deze ongelovigen moet gemeden worden. 

   

  Nu heeft hij zichzelf bij zijn kladden en staat deze volksverrader toe dat figuren oproepen tot moord op Joden, straks op Christenen en atheisten. Wat u niet wil dat u geschied….

   

  Hij stond er bij, keek er naar en waste zijn slappe handen in onschuld.  

 23. rinus

  @nick.Den Haag is een tot op het bot verdeelde stad. Je kan dat ook goed zien aan de verkiezingsuitslagen per wijk. D66 en PVV maken dat in uitslagen goed zichtbaar. Affijn, ik blijf er tevens bij dat er gruwelijk gefraudeerd is bij de tellingen. Met 80% getelde stemmen een procentpunt voor staan, en na de “minder” commotie van datzelfde moment (wat dus ook het Haagse stadhuis binnendruppelde) moest er ineens “herteld worden”. De PVV stond de hele avond voor op D66. Na uren wachten kwam met 98% getelde stemmen D66 als definitieve winnaar naar voren. Uitgesproken door een grijnzend lachende ……..jawel, v.Aartsen. Aan de discussietafel vielen zelfs alle bekken open met waarschijnlijk de gedachte “wat gebeurt hier, dit kan niet”. Maar ja, men was er natuurlijk wel tevreden mee. Ik blijf erbij dat er gefraudeerd is. Als ik dan zie hoe die schoft vAartsen zich opstelt sinds de ISIS-demonstratie groeit mijn wantrouwen alleen maar meer. Wat hij doet kan gewoon niet door de beugel. vAartsen ontkent gewoon de pure Jodenhaat op de isis-demo. Net als collegegenoot CDA. Het gebeurt gewoon……..

 24. Two Ravens Black Kettle

  Buiten dat; een burgemeester die in zijn eigen stad toelaat dat wordt opgeroepen om onze Joodse vrienden af te maken zou op zijn knieën naar de eerste de beste synagoge moeten schuifelen om vergiffenis te smeken. Maar wat doet ie; hij ontkent. Hij ontkent. Gelukkig heeft hij de staatsmedia mee die alles censureert want stel je toch eens voor. 
  Mijn complimenten trouwens aan Elsevier, geenstijl, De dagelijkse Standaard en de vele onafhankelijke blogs die nog wel de simpele waarheid durven te vertellen.

   

  Inmiddes heeft België ook gereageerd op de slachtpartij in Brussel: ze gaan Israel boycotten

 25. Two Ravens Black Kettle

  Over Wilders zullen we het wel nooit eens worden maar mijn complimenten aan Frank Verhoef en Bart Schut. Zonder mensen als hen zou alles weer in de zoveelste moddervette in alle voegen krakende doofpot verdwenen zijn, zeker als het zou liggen aan de staatspropagandisten NOS Ministry of Truth. Ook hun oprechte woede  maakt me -wellicht merkwaardig genoeg- een onsje minder somber. De Joodse gemeenschap staat nog niet helemaal alleen.

 26. Dirk Lager

  Alle politici oppakken, maar dan ook allemaal oppakken , opsluiten en de sleutel weggooien.

   

  Dat is stap 1 tot zelfreiniging!!

 27. locke

  Een gouden  link ,dit
  zijn de spiegels die men deze figuren moet voorhouden ,ze kunnen praten als
  Brugman maar als het erop aan komt dan rennen ze ergens  op het hazenpad of laten anderen de kastanjes
  uit het vuur  halen, daarna gaan ze zwarte pieten. Ik hoop dat er ooit een dag komt dat wij verlost worden van dit soort bestuurlijke achterklap.

 28. Insure

  Ik lees alleen dat een woordvoerder gezegd heeft dat hij geen SIGNALEN heeft gehad dat er grenzen zijn overschreden. Daar maken jullie van dat Van Aartsen vind dat er geen grenzen zijn overschreden. Zijn twee andere dingen. 

   

  Overigens is deze site nog genuanceerd. Ik heb geen medelijden echter met Geenstijl. Geenstijl doet niets anders als moslim en de islam weg zetten als fascistisch, antisemitisch. De gaskamers uit de 2e wereldoorlog worden er bij gehaald. Provocaties tot in de meest extreme zin. Dat is allemaal vrijheid van meningsuiting( en terecht).

  Dan gaat Geenstij bij voorkeur l tussen allemaal debielen en haters in staan( natuurlijk niet bij Marcouch en Aboutaleb, bij voorkeur bij de randdebielen) en dan krijg je de voorspelbare reacties. Ik praat het nergens goed. Ik verafschuw bedreiging en geweld. 

   

  Geenstijl heeft echter een enorme grote bek( deze site ook). Daarbij worden godwins nooit achterwege gelaten. Dan zoeken ze altijd debielen voor de tv. Je hoeft geen raket wetenschapper te zijn om te weten dat provocatie bij radicalen geweld uitlokt. 

   

  Ik vind het oprecht vreselijk voor Nanninga( persoonlijk gun je het niemand). Maar geef Geenstijl niet ongenuanceerd de slachtofferrol die ze NIET verdienen. Geenstijl kan voor geen meter incasseren, maar staat altijd met hun grote bek vooraan. 

   

   

 29. pierreofzo

   

  Het zal het sadomasoschisme van de moderne tijd zijn.

  Ene Steven de Batselier schreef daar al decennia geleden een lezenswaardig boek over.

   

  Ik ga binnenkort weer eens een bloemetje brengen in Margraten. Die jongeman uit Pensylvania is inderdaad voor niks gesneuveld.

  Des temeer is het nodig om even bij hem stil te staan.

   

   

 30. Gelukkig: geen maximumsnelheid op fietspaden in Den Haag – De Dagelijkse Standaard

  […] protesteert, komen politici steeds weer met de meest bizarre regeltjes op de proppen. Het CDA in mijn stad, Den Haag, wil een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur voor fietsers. Ja, dat leest u goed. […]

 31. peterdeRuyter

  Het CDA is één van de grootste emmers vergif in de Nederlandse politiek, nietwaar Mevrouw Rena Netjes? Zomaar een symbool van die partij. ‘Tis hier zo wit ‘ kermde ze met een wat vies gezicht (zelfhaat) na de terugkeer uit het Midden Oosten. Dit hoorde ik haar zeggen in een boekeninterviewprogramma op zondagochtend bij de VPRO, het zoveelste politiek correcte pro islamplatform. Goed Frank Verhoef , ik hoop dat je je nieuwe vrienden toch wat beter doorkrijgt, ze zijn ook nog eens voorganger en leermeester van de streken ,die de zg Volkspartij voor Vrijheid en Democratie nu via het werktuig (en al eerder) Rutte levert. Maar dat historisch perspectief had je natuurlijk al sinds de jaren ’80 in je bol zitten,want datbemerken we aan je genuanceerde oordee over motieven van mensen om toch maar PVV te stemmen.Excuus, het ging over Van Aartsen en die fijne coalitie, die daar mijn geboortestad volledig aan het verzieken en prostitueren is. Zelfbeklag, schuld van een ander natuurlijk, na gekritiseerd te worden, maar geen reflectie binnen het eigen geweten van deze akelige man en VVD-er, vriend van Verhofstadt en voorstander van een  fusie met  D’66, kortom daadkrachtige Jozias. Het college, ook het voorgaande met de abjecte, alles verziekende  politieke schurk en lichtzinnig kakelende onbenul  Balderwassingh (PvdA) erin, is een fraaie afspiegeling van de decadentie en de immoraliteit van de huidige, volledig geperverteerde  ‘politieke elite’. Zie het nieuws, duik in de trackrecords van de vele PvdA-ers cs die daar de boel hebben verziekt, soms kamerlid dan weer minister zijn geworden. Broekzak vestzak, maar stinken qua moraal als de middeleeuwse zwarte pest.

 32. Trudy

  Wilt u dat Van Aartsen opstapt nadat hij zich zo onbekwaam heeft getoond een burgemeester onwaardig teken dan deze petitie……http://www.petities24.com/eis_het_ontslag_van_jozias_van_aartsen

   

  We willen toch niet nog een keer een kristalnacht en een holocaust voor de Joden?       Zo is het voor 1940 ook begonnen door onbekwame zwakke lieden (zoals van Aartsen) die de regie niet konden vinden…waardoor de nazi’s vrij spel kregen…

 33. Knarsman

  Jozias van Aarsen zegt diep geraakt te zijn door de commotie over zijn niet ingrijpen tegen de islamitische demonstranten. Maar ik ben nog veel dieper geraakt vanwege de geuite jodenhaat, die kennelijk bij moslims diep beleefd wordt en waartegen noch de politie. noch Van Aarsen (VVD) is opgetreden. Geen ander woord dan schandalig. Een schande voor de moslims, een schande voor de politie en een schande voor Van Aarsen.

 34. sastro

  Het wordt de hoogste tijd dat ik den Haag verlaat! Ik erger mij al decennia aan dat slappe beleid alhier. Maar dit gedraai doet voor mij de deur dicht. Maar ook  heb ik spijt van mijn recente stem op de Stadspartij. 

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.