VN: ISIS handelt inderdaad in seksslaven

Volgens een rapport van de Verenigde Naties worden yazidi-vrouwen verkocht op een markt in Mosul.

Enkele maanden geleden berichtten wij dat ISIS een slavenmarkt had geopend voor (yazidische) vrouwen. Zij zouden daar verkocht worden aan lokale soennieten om hen te dienen als vrouw/seksslaaf. Hoewel het bericht gebaseerd was op verscheidene ooggetuigenverslagen en berichtgeving van CNN waren er mensen die kritisch waren (en mij ervan betichten dingen te verzinnen. Hallo Bart!). De foto die ik bij mijn stuk zette was van een ‘theaterstuk’ van sjiieten (die een historische gebeurtenis naspeelden), en de rest van het verhaal was vast ook gebakken lucht. 

Ik wilde dat dit waar was. Het is immers vreselijk dat vrouwen (mogelijk) als seksslaven worden verkocht. Je wenst het je ergste vijand niet toe, en zeker onschuldige meisjes en vrouwen niet die hun leven gewoon op vreedzame manier proberen te leiden.

Helaas, de Verenigde Naties heeft deze week in een rapport over de handel en wandel van ISIS bekend gemaakt dat de terroristische groepering zich wel degelijk schuldig maakt aan deze verschrikkelijke misdaden tegen de menselijkheid:

A market for the sale of abducted women was set up in the al-Quds neighborhood of Mosul. “Women and girls are brought with price tags for the buyers to choose and negotiate the sale,” according to the report. “The buyers were said to be mostly youth from the local communities. Apparently ISIL was ‘selling’ these Yezidi women to the youth as a means of inducing them to join their ranks.”

U kunt het hele rapport hier lezen. Waarschuwing: het leest echt als een verschrikkelijk horror-verhaal. Deze organisatie kan met recht islamitisch-nazistisch worden genoemd.

Natuurlijk betekent dit dat het westen op dezelfde manier moet reageren als in de jaren 40 van de vorige eeuw: we moeten ISIS massaal de oorlog verklaren en met grootschalige militaire acties komen om dit psychopatische kankergezwel op onze planeet met geweld te verwijderen. 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

12 reacties

 1. Hans_VS

  Eerlijk gezecht, dat een VN raport iets beweert maakt het nog niet de waarhijd… Zo zecht het Goldstone rapport ook een hele reeks van leugens…

   

  Daarbuiten geloof ik well dat IS(IS) wel in slavinnen handled maar meer om dat past bij het gedrag dat IS(IS) berucht voor is… En niet omdat een VN rapport zecht dat het zo is…

 2. Moose

  He ja, laten we lekker niks doen.

 3. dr.Kwast

  Dan moet je wel in ons eigen land beginnen, wie het kleine niet eerd is het grote ISIS niet weerd.

 4. Johannes N

  Wat is er mis met gewoon “islamitisch”? Waar is die extra toevoeging voor nodig: om het erger te doen lijken (onnodig), of om de link met de koran te verzwakken (stompzinnig)?

   

   

 5. Bedprotest

  Geef elk beestje maar een naam,Islamitisch, Nazisme, Islamisten, Isis etc. etc.

  Maar vooralsnog zeggen daden mij nog altijd meer dan woorden en wat ik zie en hoor is weinig bemoedigend.

  En wat betreft de VN… van die “uber verdeelde, onzinnige papieren ambtenarenmolen” verwacht ik al helemaal niets.

 6. harrybr

  Klopt, de nazi’s hebben zich niet aan een sex-slavinnenmarkt schuldig gemaakt.

  Doch in de islam is dat vanaf het begin gewoonte.

   

  Hoe krijg je een leger met maximale doorslagkracht?

  Vul het met jonge mannen, die onnadenkend zich in iedere slag storten.

  Hoe krijg je de toch al van testosteron overlopenden m.n. om “heldendaden” tov de eigen jongedames te laten zien ( haast iedere Afrikaanse stam berustte daarom) , nog doller ?

  a) hou ze weg van de eigen vrouwen, waardoor het testosteron niveau nog verder oploopt

  b) beloof ze een rijke de oorlogsbuit, waarmee veel te kopen is en de vrouwen en dochters van de overwonnenen als sex-slavin, waar ze alles mee mogen doen, wat hen belieft.

  c) in geval van sneuvelen op het slagveld nog een hogere opbrengt: 72 maagden voor de eeuwigheid ( toch niet te controleren. Overigens: over de wensen van die maagden praat niemand)

  d) om het vrouwenoverschot in de eigen gelederen op te lossen gezien de vele gesneuvelden: je mag 4 vrouwen uit het eigen volk hebben ( waar je ook bijna alles mee mag doen wat je wilt )

  Zie hier: de basis van een uiterst fanatiek godsdienst-fanatistisch leger.

 7. bettina

  De mannen van daar hebben zeker nog nooit gehoord of geleerd over zelfbeheersing. komt ze zeker niet uit.

   

 8. M. de Lange

  Sinds wanneer zijn rapporten van de VN hier de maat der dingen? Gr. M.

 9. Lia@DDS

  Blijven vermelden zulke zaken. 

  Laat je verder niet opnaaien. Wat betreft de VN…..?

  Een lachertje, helaas. 

   

 10. MariaJacoba

  Ik heb het rapport opgeslagen. Vooraleerst heb ik de samenvatting gelezen en de rillingen lopen over mijn rug. Later op de dag wordt het afgedrukt en ik hoop een aantal mensen te interesseren voor dit rapport. Misschien levert het  minder wegkijkers op.De samenvatting zou al genoeg moeten zijn om eindelijk wakker geschud te worden.

 11. Charles de Gaulle

  Wordt het dan ook tijd om de kampbeulen van Nazi-Duitsland fundamentalistische nazi’s te noemen?

  Voor mij zijn de moslims van IS maar ook van al die andere moordverenigingen ( Al Quaïda, Al-Nusra, Boko Haram) de echte moslims, zij voeren de koran tot op de letter uit, het zou eerlijker zijn de zogenaamd gematigde moslims niet als echte moslims te zien.

  En helaas zijn ook deze gematigde moslims ook wandelende tijdbommen, ze kunnen zich elk moment gaan interesseren voor de ware islam, en dan heb je de poppen aan het dansen.

  Het is als het uitdelen van pistolen in een psychiatrische inrichting, ze zullen lang niet allemaal automatisch een moordenaar worden, maar de kans dat ze het worden is levensgroot aanwezig.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.