DDS wenst iedereen een bijzonder en gelukkig nieuwjaar

Ons advies: maak er iets moois van.

Bij De Dagelijkse Standaard hebben we dit jaar teruggeblikt op 2014, vooruitgeblikt op 2015, en nog eens teruggeblikt op het afgelopen jaar (vergeet niet het grote DDS-jaaroverzicht te lezen), maar nu is het eindelijk zover. Vanavond vieren we met zoveel mogelijk oliebollen, champagne én vuurwerk natuurlijk dat dit jaar voorbij is en dat het nieuwe jaar om de hoek is.

Laten we hopen dat 2015 een prachtig jaar wordt voor onszelf, onze vrienden en familie, ons land en ja, ook de wereld (al weten we dat dat laatste waarschijnlijk niet het geval is).

We gaan hier niet nog een keer terugblikken op het afgelopen jaar, maar we willen wel gezegd hebben dat het een bijzonder jaar was voor DDS. We zitten imiddels op een half miljoen unieke bezoekers per maand, en daar zijn we heel erg blij mee. We hebben een nieuw jasje gekregen dat ons beter past dan we hadden kunnen durven dromen.

De redactie van DDS wil iedereen bedanken die ons heeft geholpen met de implementatie van de nieuwe vormgeving, en iedereen die dit jaar voor ons heeft gewerkt. Ook willen we onze columnisten Esther Boom, Jan Gajentaan, Ewoud Jansen, Ewout Klei, Hans Labohm en Michael Toorop bedanken voor hun prikkelende en inhoudelijk sterke bijdragen dit jaar.

Daarnaast willen we onze lezers bedanken voor het enthousiasme van het afgelopen jaar. De talloze comments, de goedbedoelde adviezen en (nieuws)tips in onze mailbox, de complimenten, het massaal delen van onze artikelen op Twitter en Facebook; we zijn ontzettend dankbaar en we hopen ook volgend jaar weer op u te mogen rekenen.

En om het jaar helemaal af te maken, staat hier een lijstje van de twintig beste kattengifjes van 2014. Zo schattig. DDS wenst u allemaal een bijzonder en een gelukkig nieuwjaar. Maak er iets moois van.

De redactie.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

16 reacties

 1. joga

  Dank u wel en wij wensen u ook veel succes en een goede gezondheid in het nieuwe jaar en vertrouwen erop, dat u nu voortaan het PVV- bashen eens achterwege laat. Het zal jullie sieren en het gehalte van DDS duidelijk goed doen en dat betekent MEER respons.

 2. arie_jansz

  Een fijn 2015 Endstra elke politieke stroming krijgt wat hem of haar toekomt

 3. arie_jansz

  Stomme auto-spelling…

  Ik houd het maar op fijn uiteinde en een goed 2015 voor iedereen

 4. Kuifje

  Hierbij DDS en de lezers een goed en gezond nieuwjaar gewenst!

 5. toetssteen

  De beste wensen voor 2015.

 6. Wachteres

  Een gezond en gelukkig nieuw jaar voor een ieder!

 7. cmsuijkerbuijk

  Iedereen, zélfs Sjonnie en consorten, een zalig nieuwjaar toegewenst, met vooral een goede gezondheid, maar zeer zeker niet te vergeten, plezier in het leven, (Dat wordt nog wel eens over het hoofd gezien).

 8. JanvanEechoud

  Allemaal het beste gewenst voor 2015.
  Laat gefundeerde kritiek op de PVV maar komen, maar liever nog zwaar geschut tegen milieu gekkies en EU simpele zielen.
  Mvg Jan van Eechoud

 9. V.K.

  -Iedereen een gelukkig nieuwjaar gewenst.

  -Hoop dat er wat meer Sjonny’s,Ingrids,taalnazi’s, Egohoutjes,en weet ik wat gaan reaguren, dat moet toch kunnen met een 1/2 miljoen unieke(LoL)lezers.

  1. Beukman

   Zo mag ik het horen! En wat mij betreft mogen er ook nog een paar V.K.-tjes bijkomen, dat zou het niveau van DDS beslist opstuwen.

 10. Dinkydau

  Ik heb net een heleboel zwaar illegaal vuurwerk afgestoken en het was geweldig. Toeschouwers vonden de shells hartstikke mooi. Ik heb op geen enkele manier het idee dat ik crimineel bezig ben geweest, integendeel.

  1. Frank Verhoef

   Lol!

 11. AJGRaalte

  Gelukkig en gezond 2015, allemaal.

 12. rinus

  De allerbeste wensen voor 2015 toegewenst aan iedereen van DDS, en tevens alle reaguurders!

 13. Pjotter

  Een goed en gezond 2015 aan DDS en en haar lezers en voor de PVV een goede uitslag bij de verkiezing.

 14. Mike V.

  Bedankt DDS.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.