Vandaag: polderjihadi's demonstreren tegen opsluiting moslimterroristen

Geen categoriejan 02 2015, 12:00
De terrorisme-afdelingen in Vught en Rotterdam zijn "inhumaan" en "onrechtvaardig".
UPDATE: op pagina 2 foto's van de demonstratie.
Het nieuwe jaar begint meteen goed voor de Haagse wegkijkburgemeester Jozias van Aartsen. Kuch. Tijdens Oud en Nieuw liet hij een groep salafisten van de As-Soenahmoskee patrouilleren door de Haagse Schilderswijk, en vanmiddag zijn jihadi's in zijn stad van plan te demonstreren tegen de terroristenafdelingen van de gevangenissen in Vught en Rotterdam. Dat wordt ongetwijfeld weer een dolle boel in Den Haag.
De polderjihadi's die vanmiddag gaan demonstreren tegenover de Tweede Kamer vinden het maar niks dat hun 'broeders' en pro-ISIS-fans Abou Moussa (Azzedine Choukoud), Abou Yazeed (Oussama Chanou), Abu Suhayb (Rudolph Holierhoek) en andere jihadi's opgesloten zitten op de terroristenafdelingen. Vooral het feit dat de moslimterroristen worden gevisiteerd (lees: in hun kont gekeken of ze niet iets meesmokkelen) vinden ze verschrikkelijk.
Vanaf 15:00 uur gaan ze demonstreren. De aankondiging luidt als volgt (let niet op de type- en spelfouten):

Spoor al je broeders, vrienden, kennissen, vrienden en familie aan om aanwezig te zijn op vrijdag 2 januari om 15:00 uur. De Terroristen Afdeling is het zwaarst denkbare regime dat er bestaat in Nederland. De moslimgevangenen op de Terroristen Afdelingen in zowel Vught als Schie worden dagelijks vernederd. De gedetineerden worden oneerlijk behandelt door het onmenselijke regime. Het onrechtvaardige regime gaat zo ver dat onze geliefde broeder Abou Moussa tot twee keer toe in hongerstaking is gegaan. De moslimgevangenen worden dagelijks onderwerpen aan onnodige visitaties. De enige afdeling waar er geen onderscheid wordt gemaakt tussen man of vrouw. Zelfs minderjarigen worden op de TA geplaatst.

Het regime op de Terroristen Afdeling is inhumaan en dient gesloten te worden!

Uiteraard mogen "alleen broeders" komen demonstreren vanmiddag. Het is natuurlijk ironisch dat deze ISIS-fans klagen over het Nederlandse gevangenisregime terwijl ISIS in Syrië en Irak westerse gevangenen martelt en onthoofdt. Als polderjihadi's niet op een terroristenafdeling willen zitten, dan moeten ze maar geen terroristen ronselen voor ISIS en een terreurgroep vormen. Zo simpel is het echt. Oh, en dan nog iets. Demonstreren tegenover de Tweede Kamer terwijl de Tweede Kamer met reces is, is best wel dom.
Lees verder op pagina 2: foto's!
Deze pagina door Michael van der Galien.
Frank is dus bij de demonstratie (geweest) en heeft enkele foto's kunnen maken van de 'extreemislamitische activisten'. Helaas voor de wannabe-terroristen kwamen er niet zoveel mensen opdagen:
Toch weerhoudt dat ze er niet van om de ergste dingen te roepen:
En:
Het is een grof schandaal dat de aanwezige agenten niet ingrijpen. Hier wordt duidelijk gedreigd met een terroristische aanslag. Waarom zouden we dat in vredesnaam accepteren? Weg met dit soort tuig; zet ze maar vast of anders het land uit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten