Turkse zeurallochtonen plegen plagiaat met partijnaam 'Denk'

Geen categoriefeb 09 2015, 19:00
De nieuwe partij van de twee zeurallochtonen kan meteen al de prullenbak in.
De twee ex-PvdA'ers Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk hebben vandaag hun nieuwe partij gelanceerd waarmee ze islamitische én linkse kiezers willen binnenharken. Hun plannen? Lach niet: ze willen de woorden 'integratie' en 'allochtoon' verbieden. Die linkse luchtfietserij zal ongetwijfeld aanslaan bij de doelgroep die zich een slachtofferrol aanmeet, maar de twee zeurallochtonen hebben nu al een groot probleem.
De naam van de partij, 'Denk', kan meteen bij het grofvuil, en daarmee de hele partij, want de naam en het logo zijn gejat van GGZ Friesland. En eerlijk is eerlijk, het lijkt inderdaad allemaal behoorlijk op elkaar. Ik kan er niets anders van maken. Het is pure plagiaat. GGZ wil dat Kuzu en Öztürk er nu meteen mee stoppen, omdat zij het schadelijk voor hun imago vinden om te worden geassocieerd met een politieke partij:
"Wij zijn van mening dat de nieuwe partij inbreuk maakt op onze merk- en handelsnaamrechten op 'Denk'. Indien de nieuwe partij haar naam en logo niet wijzigt, ziet GGZ Friesland zich genoodzaakt juridische stappen te ondernemen tegen dit gebruik van de naam en het beeldmerk van Denk door de heren Kuzu en Öztürk", schrijft GGZ Friesland op de website.
Kuzu en Öztürk zullen wel weer beweren dat ze het slachtoffer zijn van een hetze of iets vergelijkbaars, maar ieder kind leert op school dat plagiaat niet oké is. Daar word je voor gestraft. En wie niet horen wil, moet maar voelen. Dus als ze niet snel afstand nemen van het logo en de partijnaam, moet GGZ Friesland ze maar voor de rechter slepen om ze veroordeeld te krijgen. Want dit slaat echt drie keer nergens op.
https://www.youtube.com/watch?v=_6ihoBlKmJE
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten