Alleen in de Schilderswijk: 'Noord-Afrikanen' zien meisje roken en trappen in op haar buik

Geen categoriemrt 16 2015, 17:00
Welkom in jihadstad Den Haag.
Roken is slecht voor je, maar roken terwijl je op een taxi staat te wachten in de Haagse 'prachtwijk' Schilderswijk is zo mogelijk nog slechter voor je gezondheid. Een 22-jarige vrouw is mishandeld door twee mannen van "Noord-Afrikaanse afkomst" omdat zij rookte. Ze trapten in op haar buik en ze mepten haar ook in het gezicht. Yep, de sharia is terug van nooit weggeweest in jihadstad Den Haag. Citaat via de politie:
Zaterdagochtend stond de 22-jarige Haagse vrouw te wachten op een taxi in de Van Dijckstraat. Tijdens het wachten rookte de vrouw een sigaret. Zij zag vervolgens hoe een klein, geel autootje met twee mannen aan kwam rijden en de auto parkeerden. Het tweetal stapten uit en spraken de vrouw aan op haar rookgedrag. De vrouw negeerde de mannen en liep weg in de richting van de Hobbemastraat. De mannen liepen echter achter de Haagse aan en mishandelde haar. Eén van de twee trapte de vrouw in haar buik, er volgde een handgemeen waarbij de vrouw zichtbare verwondingen in haar gezicht op liep.
Het signalement van de daders: het zijn dus Noord-Afrikanen (lees: waarschijnlijk Marokkanen, maar hey, het kunnen ook nog Algerijnen of Egyptenaren zijn, voordat ik de PC-politie op mijn dak krijg).
Een man van Noord Afrikaanse afkomst, ongeveer 16 a 17 jaar oud, kort geschoren zwart haar, 1.65 m lang. Droeg een wit trainingspak met blauwe strepen over de mouwen en een zwart t-shirt met V-hals onder het trainingspak.
De man van Noord Afrikaanse afkomst, ongeveer 16 a 17 jaar oud, stekelig kort zwart haar. Droeg een blauwe gewatteerde jas, spijkerbroek met versleten stukken erin, Gucci schoenen en een Gucci riem.
Op zich moeten de daders vrij snel gevonden kunnen worden, omdat ze rondreden in een klein, geel autootje. Daar rijden er niet zoveel van rond in de Schilderswijk, zeker niet om half zeven 's ochtends op een zaterdag. En ja, reken maar dat de daders in die wijk of in een van de omliggende allochtone achterstandswijken moeten worden gezocht. Als iemand denkt de daders te kennen, bel vooral de politie via 0900-8844. Deze gasten moeten zo snel mogelijk achter de tralies worden gezet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten