Alleen in de Schilderswijk: ‘Noord-Afrikanen’ zien meisje roken en trappen in op haar buik

Welkom in jihadstad Den Haag.

Roken is slecht voor je, maar roken terwijl je op een taxi staat te wachten in de Haagse ‘prachtwijk‘ Schilderswijk is zo mogelijk nog slechter voor je gezondheid. Een 22-jarige vrouw is mishandeld door twee mannen van “Noord-Afrikaanse afkomst” omdat zij rookte. Ze trapten in op haar buik en ze mepten haar ook in het gezicht. Yep, de sharia is terug van nooit weggeweest in jihadstad Den Haag. Citaat via de politie:

Zaterdagochtend stond de 22-jarige Haagse vrouw te wachten op een taxi in de Van Dijckstraat. Tijdens het wachten rookte de vrouw een sigaret. Zij zag vervolgens hoe een klein, geel autootje met twee mannen aan kwam rijden en de auto parkeerden. Het tweetal stapten uit en spraken de vrouw aan op haar rookgedrag. De vrouw negeerde de mannen en liep weg in de richting van de Hobbemastraat. De mannen liepen echter achter de Haagse aan en mishandelde haar. Eén van de twee trapte de vrouw in haar buik, er volgde een handgemeen waarbij de vrouw zichtbare verwondingen in haar gezicht op liep.

Het signalement van de daders: het zijn dus Noord-Afrikanen (lees: waarschijnlijk Marokkanen, maar hey, het kunnen ook nog Algerijnen of Egyptenaren zijn, voordat ik de PC-politie op mijn dak krijg).

Een man van Noord Afrikaanse afkomst, ongeveer 16 a 17 jaar oud, kort geschoren zwart haar, 1.65 m lang. Droeg een wit trainingspak met blauwe strepen over de mouwen en een zwart t-shirt met V-hals onder het trainingspak.

De man van Noord Afrikaanse afkomst, ongeveer 16 a 17 jaar oud, stekelig kort zwart haar. Droeg een blauwe gewatteerde jas, spijkerbroek met versleten stukken erin, Gucci schoenen en een Gucci riem.

Op zich moeten de daders vrij snel gevonden kunnen worden, omdat ze rondreden in een klein, geel autootje. Daar rijden er niet zoveel van rond in de Schilderswijk, zeker niet om half zeven ’s ochtends op een zaterdag. En ja, reken maar dat de daders in die wijk of in een van de omliggende allochtone achterstandswijken moeten worden gezocht. Als iemand denkt de daders te kennen, bel vooral de politie via 0900-8844. Deze gasten moeten zo snel mogelijk achter de tralies worden gezet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

24 reacties

 1. Nicky

  Een Islamitische bijdrage dus weer. Oh sorry, dat had u al begrepen, maar ik vind er moet meer openheid komen ; )

  1. hans-e-pans

   Totaal niet verwacht, zeker niet in Den Haag. Goh daar ook al. Je mag al niet meer in horecagelegenheden roken en nu ook al niet meer op straat. Het OM zet ook overal controleurs in.

 2. Ni28

  Die vrouw is nog goed uitgekomen. De IS hakt gelijk handen af.

 3. NemTudom

  Deze jongens zijn vast gaan schoffelen. Hoeven ze niet de rechter lastig te vallen.

 4. carthago

  Waarschijnlijk hebben die 2 kokosnoten geen outkiering gekregen van ascher omdat hun autootje geel was en niet rood. Of het zijn gewoon geimporteerde imbecielen uit het rifgebergte of kalifaat met een incestueuze oogopslag, stijf van de quat of coke, opgehaald bij het pvda gemeente loket.

 5. LantR.fant

  Of de heren zich willen melden bij Jozias de Aars. Komen in aanmerking voor een lintje. In Den Haag in ieder geval wel.

 6. Swieber

  Hoe meer moslims des te meer we van dit soort dingen zullen horen.

  Immers wijken worden overgenomen door moslims omdat de aantallen steeds groter worden door immigratie en geboorte.

  De “straat” word in bepaalde wijken steeds meer beheerst door moslims.Net zoals b.v in Frankrijk waar een tijdje geleden een vrouw in brand werd gestoken om ze geen hoofddoek droeg.

  De bron van alle problemen is de massa immigratie van moslims naar Europa.

  Als deze massa immigratie in het huidig tempo doorgaat zal Europa langzaam verder islamiseren via de demografische veranderingen die massa immigratie met zich meebrengt.

  Zonder immigratiestop uit moslimlanden zijn alle andere maatregelen zinloos.

  1. Mart

   Al stop je die immigrate, dat zal weinig helpen.Ze neuken namelijk als konijnen,dus wat uitstel van executie.Sucses er mee .

 7. aquarius

  Het lijkt mij verstandiger om even het vervolg in deze zaak af te wachten /
  Geen getuigen , geen beelden, geen verdachten . Zou zomaar niet waar kunnen zijn .

  1. Pieter V

   Die kans is inderdaad kleiner dan het winnen van de hoofdprijs in de staatsloterij, dus het zou zomaar niet waar kunnen zijn.

 8. Two Ravens Black Kettle

  Oppakken en hebben ze twee paspoorten denaturaliseren en linea directa naar hun moederland terug schoppen.
  k word dood en doodziek van dit soort berichten.

 9. van Urk

  Was het soms Michael niet, die onlangs een stuk had geschreven over dat Maleisische moslim meisje die een hondje vastpakte wat “Haram” zou zijn en haar dus adviseerde naar ons land te immigreren omdat hier nog wel normale moslims wonen? Kennelijk niet dus!

 10. Wachteres

  In Frankrijk zij er al meer dan 750 zogenaamde ‘no-go areas’.

  Vaak durft de politie daar niet meer te komen.

  Ziekenauto’s en dokters weigeren die stadsdelen te bezoeken.

  De sharia heerst daar en vrouwen worden vaak gedwongen zich aan de godsdienstige regels qua kleding e.d. te houden.

  Idem in GB, Zweden, Noorwegen en Duitsland.

  Er heerst een islamitische golf van verkrachtingen in Noorwegen, Zweden en in GB: duizenden PER JAAR!

  “Recordaantal verkrachtingen in Engeland:

  Het aantal gemelde verkrachtingen in Engeland en Wales is gestegen tot een recordhoogte. In de eerste helft van 2014 werden meer dan 22.000 verkrachtingen gemeld, dat is 29 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar”. ‘Volkskrant’.

  Gewelddadige vechtpatijen met de politie in Zweden, Duitsland, Frankrijk en in GB.

  Geloven wij nu echt dat ons land deze ellende bespaard blijft. met alle wegkijkende politieke partijen?

  Zelf denk ik dat het nog niet zover is gekomen, omdat wij de PVV hebben.

  De fundamentalistische moslims beseffen heel goed dat steeds meer mensen op deze partij zouden gaan stemmen, als er openlijk gedonder komt.

  1. LantR.fant

   Bij Pechthold kunnen de moslims thuis op zijn vensterbank schijten en dan kijkt die nog weg. Bang als die is voor enige confrontatie waarbij je de rug recht moet houden.

 11. peacemaker

  lieve mensen, waar maken we ons nu toch druk om? Het is alleen maar goed dat we zo langzamerhand aan dit soort idiote berichtgeving gewoon raken. Binnen nu en 10 jaar worden we immers geregeerd door dit soort imbecielen…en dan is het handig toch dat we weten wat ons te wachten staat?!. Kan iemand mij overigens helpen om op het dark web iets te kunnen gaan bestellen?

 12. Thoth

  (..)Deze gasten moeten zo snel mogelijk achter de tralies worden gezet..
  .
  Yep en die daarna met 8 uur schoffelen, weer in de maatschappij worden gezet… niks gevangenis.
  .

 13. Dennis_WSPK

  Dankzij burgemeester Van Aartsen en opper-wegkijker Pechtold kan Den Haag steeds meer veranderen in een filiaal van het kalifaat. Het tuig dat hier beschreven wordt vormt de hersenloze voorhoede van de islam, die steeds meer macht in ons land krijgt. Niet omdat ze zo sterk zijn, maar omdat ze door laffe landverraders als Pechtold c.s. volop de ruimte krijgen.

 14. Gerben

  Tja, het is onze eigen schuld. Mensen met keppeltjes durven niet meer over straat. Dus nu richten ze zich maar op rokers. Misschien tijd dat er eens wat aan gedaan wordt. Ik heb alvast een machtiging gekregen, zodat ik morgen 2x PVV kan stemmen.

 15. Ruud562

  Stem morgen niet op de PvdA, CDA, D66 en VVD. Deze partijen hebben ons land gebracht naar waar we nu zitten: in de verdoemenis!!

 16. Wachteres

  Opmerkelijk dat Beukie hier niet reageert.

  1. Hans_VS

   Bezig met “dawa” misschien?!…

 17. HenryJoseph

  De Schilderswijk is gewoon een Islamitisch Staatje.

 18. Hans_VS

  Als Israel een gewapend “16 a 17 jaar oud” persoon dood schiet dan is het geen “man” maar een “kind”…

  Ik vind het maar raar dat er dus duidelijk verschillende maten zijn…

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.