Amerikaanse politici willen niet dat Geert Wilders het land inkomt

Vanwege zijn ‘islamofobie’.

Moet je democratisch gekozen politici de toegang tot je land weigeren om hun mening over bijvoorbeeld de islam? Volgens twee Democratische leden van het Amerikaanse Congres wel. Zij willen dat PVV-leider Geert Wilders toegang tot de Verenigde Staten wordt geweigerd, zo schrijven ze in een brief aan president Obama die is uitgelekt naar Foreign Policy. In de brief van 23 april staat onder andere dit te lezen:

“We respectfully request that the U.S. government deny Mr. Wilders’s entry due to his participation in inciting anti-Muslim aggression and violence,” wrote Reps. Keith Ellison (D-Minn.) and André Carson (D-Ind.) in the April 23 letter. “Mr. Wilders’s policy agenda is centered on the principle that Christian culture is superior to other cultures.”

The letter, addressed to Secretary of State John Kerry and Homeland Security Secretary Jeh Johnson, calls on the officials to deny Wilders’s entry under the authority of the International Religious Freedom Act, which empowers the State Department to ban the entry of a foreign leader responsible for severe violations of religious freedom.

De twee linkse politici schrijven ook dat de vrijheid van meningsuiting niet ‘absoluut’ is (terwijl dat in de Verenigde Staten juist wél zo is, je mag er zeggen wat je wil). Citaat:

“In the U.S., freedom of speech is a bedrock principle that distinguishes free societies from ones living under oppressive regimes. Freedom of speech, however, is not absolute. It is limited by the legal and moral understanding that speech that causes the incitement of violence or prejudicial action against protected groups is wrong.”

Wilders is uitgenodigd om te komen spreken op uitnodiging van de Republikeinse Tea Party-politicus Louie Gohmert. Hij gaat ook een prijs uitreiken voor de beste Mohammed-cartoon. Overigens is het protest van de twee Democraten overduidelijk niet geslaagd, want Wilders is al lang en breed in de Verenigde Staten. Dat is maar goed ook. Wat je ook van Wilders’ opvattingen vindt, in the land of the free staat de vrijheid van meningsuiting nog altijd als een paal boven water.

Dit is overigens een van de recente video’s van Wilders (de kans bestaat dat de twee Democraten onder andere vanwege deze video het nodig vinden om Wilders toegang tot hun land te weigeren):


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

156 reacties

 1. Primo

  Twee linkse politici willen………

  1. Bromsnor

   De twee congresleden zijn lid van de Democratische partij en beide zijn moslim.

   Net zoals bij de PvdA in Nederland krijgen veel moslims invloed in het systeem via de Democratische partij. (en via de media die het vaak opneemt voor moslims)

   Vooral de linker vleugel van de Democratische partij (waar Obama bij behoort) verdedigen de islam en bekritiseren christenen.

   De z.g main stream media in de VS doen ,net als in Nederland, mee aan het verdedigen van de Islam en het bekritiseren van christenen.

   Hetzelfzde probleem wat Wilders nu heeft is Ayaan ook een aantal malen overkomen.

   Ze wilde spreken op een universiteit over de islam maar toen hebben islamitische organisties met succes geprotesteerd en het bestuur van de universiteit heeft Ayaan niet laten spreken.

   Deze organisaties zijn vaak verbonden met het Moslim Broederschap (b.v CAIR)

   Vooral op universiteiten in de VS krijgen moslim organisaties steeds meer invloed op de besluitvorming.

   Hamas On Campus
   http://www.youtube.com/watch?v=00PODH73y1o

   1. DeKadt

    Maar hoe zit het met die joodse organisaties? Dat is toch bizar? Hoe komen die erbij Wilders de maat te nemen terwijl juist hij zo opkomt voor de joodse medemens? Zo ook voor vrijheid, tolerantie en gematigdheid? Ik bedoel, wie wordt hier al 10 jaar zwaar beveiligd tenslotte? Wat zijn dat voor joodse organisaties??

    1. toetssteen

     @De Kadt

     Communisten.

 2. Simon Brouwenstein

  Als Nederlander schaam je je kapot.

  1. Primo

   Nou ik niet hoor als Nederlander Jacobus, dus spreek voor jezelf zou ik je aan willen raden.

   Ik schaam mij meer voor landverradende lieden zoals jij.

  2. Anna

   Brouwenstein. Waarvoor? Voor de criminelen, terroristen, bedreigers, jihadisten, vrijheid van meningsontnemers, intoleranten, tasjesrovers, kalasjnikovsgebruikers, vrouwenonderwerpers, Jodenhaters, christenhaters, rechtsstaatondermijners, homohaters, westenhaters enz,enz,enz.

  3. -Harry

   Typisch toch , die “Simon ” ,

   als ISIS weer een massamoord pleegt reageert meneer niet “omdat ie geen open deur in wil trappen” , en als er wat over Wilders gepubliceerd wordt , is ie er als de kippen bij om die open deur nog verder open te trappen .
   Of liefst nog helemaal uit z’n scharnieren .

   1. Maaike

    Jij hebt Simon toch helemaal niet nodig voor een goede discussie, of toch eigenlijk wel, Harry? Waarom spoor je je ‘medestanders’ niet aan tot discussieren over ISIS?

    1. toetssteen

     @Maaike
     Een discussie over IS? Moeten we gaan babbelen over of het verstandiger is de koppen er van links naar rechts zagen af te snijden of andersom?

  4. nakkie123

   u bent geen nederlander brullenstein, u wordt geschaard in de categorie landverraders.

   1. Julius

    Ik zou Putin bellen nakkie. Die wil jouw Nederland vast wel even hervormen naar Russisch voorbeeld.

  5. nick

   Ik schaam me voor types zoals u ‘simon’ die ons land kapot laten gaan, de afgrond in duwen, ten kostte van alles een zg gutmensch willen uithangen terwijl ze daarmee hun land verraden, alle verworven en hard bevochten vrijheden van de tafel vegen ten behoeve van allerlei indringers die hun cultuur en achterlijke geloof ver boven dat van ons stellen en alleen maar eisen en niets toevoegen.
   Die er voor zorgen dat wij onze eigen mensen/ouderen niet meer kunnen verzorgen en hier geboren Nederlanders onderaan de wachtlijsten voor een woning blijven staan omdat zg vluchtelingen altijd voorrang hebben en binnen enkele weken een ( ook nog compleet ingericht) huis krijgen waar onze kinderen soms wel meer dan 10 jaar op moeten wachten.
   Ik schaam me voor al deze zg. hoog moralisten die in wezen gevaarlijke marxisten lijken te zijn en met hun onrealistische gedachtes een groot gevaar vormen voor onze land, onze vrijheid en welvaart, een gevaar vormen voor de toekomst van onze kinderen die straks een totaal geplunderd land zullen vinden, overlopen door een onaangepaste achterlijke geloof/cultuur welke hier niet hoort en op geen enkele wijze past in onze beschaving/samenleving.
   Ik schaam me voor de stupiditeit van dit soort mensen die niet willen inzien dat hun volkomen misplaatste moraal het gif is voor onze samenleving maar zelfs ook voor al die duizenden ‘gelukzoekers’ die denken hier een paradijs te vinden maar van een koude kermis thuiskomen en totaal ongelukkig parasiteren op een bevolking die niet op ze zit te wachten en ze veel liever in hun eigen land wil bijstaan dan dat ze hier, in ons overvolle land, de boel komen verzieken.
   Ik schaam me voor al die gutmenschen die hardnekkig een onrealistische gedachte achterna lopen en niet willen inzien dat wanneer men de kool en de geit spaart ze allebei kapot gaan.

   1. Simon Brouwenstein

    Als men de kool en de geit spaart worden ze beiden gespaard, daar is geen speld tussen te krijgen, lijkt me.

    1. -Harry

     De houdbaarheid van kool is beperkt en die van de geiten ook sinds die verdomde geitenneukers hier hun intrede hebben gedaan .

     Iets met bloed , messen en halal .

     Moeten we je nou ALLES uitleggen , Wim ?

     1. Simon Brouwenstein

      Weet domme Gerrit niet dat kool en geit overdrachtelijk is bedoeld?

    2. toetssteen

     @Brouwenstein
     Nope, geit eet kool op.

     1. Simon Brouwenstein

      Behalve als je beide weet te sparen, Toetssteen, maar dat vergt natuurlijk wijs beleid.

     2. toetssteen

      @Brouwenstein
      Ehhhh de geit is overal de kool aan het opvreten, maar het is niet uitgesloten dat u naar de achterzijde van de tv kijkt en het geluid uit laat, geen krant leest en de radio bij het grof vuil hebt gezet. Mmmhhh en op internet alleen Joop.nl leest.

    3. nick

     Toch wel,’simon’ ze verotten dan namelijk allebei! Dus je moet een keuze maken en daarbij is het hemd altijd nader dan de rok.
     (En daar is echt geen speld tussen te krijgen)

  6. HenkieAltea

   Simon,NSBer anno 2015.
   Wat doet U in mijn land?

 3. Anna

  VS, 300 miljoen inwoners waarvan zo’n 2 miljoen moslims.Nu zijn ze daar al als de dood voor kritiek op de islam. De Russen demoniseren dat durven die lafbekken wel. Die christenen doen toch niks.

  1. Primo

   En volgens die clown Obama zijn moslims betrokken met de oprichting van de VS, op kamelen veroverden zij het wilde westen destijds.

   Mhoewhahaha…

   1. Anna

    Primo. Die paar moslims in de VS hebben de touwtjes al goed in handen

  2. Bromsnor

   Het aantal moslims neemt snel toe in de VS via o.a immigratie.

   Ook heeft Amerika grote aanslagen gehad die door moslims zijn gepleegd en duizenden doden heeft gekost. (B.v 9/11)

   Ondanks dat zijn de media zeer politiek correct (net als in Nederland) en worden mensen die de islam bekritiseren gedemoniseerd door de z.g main stream media die verbonden zijn met de Democratische partij.

   Ook in de VS vereist het moed om de islam te bekritiseren vanwege de media die je dan achter je aan krijgt.

   Dezelfde main stream media in de VS die het vaak opneemt voor moslims demoniseert wel christenen; net als Obama die het ook vaak op christenen heeft voorzien.

   Zelfs in de VS word de positie van christenen steeds benarder.

   Met andere woorden het zijn vooral de media in de VS en de linkervleugel van de Democratische partij die mensen de mond wil snoeren die de islam bekritiseren

   1. keffelq

    Al die Mexicaanse moslims, alleen maar problemen!

    gekke strontsnor toch

 4. Siphra

  Het gaat om de congresleden Keith Ellison en Andre Carson, beide moslim

  1. Gielah

   Oooooo….!
   Ik dacht even dat het over echte mensen ging.

   1. Julius

    Neeeeee Gielah, het om ongedierte!

    Jij hebt goed opgelet tijdens de geschiedenislessen.

    Uitroeien toch? Ja, dat was de oplossing!

    Grote meid..

    1. nakkie123

     leg een ander geen woorden in de mond die die niet gebruikt heeft.

     1. nakkie123

      was natuurlijk gericht aan sjuul.

     2. Julius

      Nakkie. Je hebt he-le-maal gelijk.

      Tante Giechel wékt alleen de indruk dat het om onechte mensen gaat. Maar wat zouden dat zijn? Onechte mensen? Niet echt? Iets anders dan echte mensen?

      Verdulleme…

     3. nakkie123

      kijk sjuul, gielah suggereert misschien dan wel iets negatiefs, maar zegt niet dat de mensen ongedierte is wat uitgeroeid moet worden, dat zijn namelijk JOUW woorden !
      .
      nogmaals, geen woorden bij iemand in de mond leggen die zij niet gebruikt hebben.

  2. Anna

   Siphra. Overal waar de islam komt probeert het boek haar wetten in te voeren ten nadele van de oorspronkelijke bevolking.

 5. Gielah

  Ze zeggen weleens dat de vrede(sduif) het méést aangeschoten wordt in deze wereld,
  maar anno 2015 lijken de waarheid en de vrijheid bijna nóg minder populair dan de vrede…!

 6. Julius

  Laat Geertje toch. Er valt niets meer van deze schijtende schreeuwmeeuw te vrezen.

  Hier verliest hij steeds meer dus is de lol voor Geertje er allang vanaf. Alleen fanaten steunen Geertje nog door dik en dun.

  By the way, liever ver hier vandaan rond de wereld reizend dan thuis waar hij toch geen ene moer uitvreet voor onze centen.

  Mooi toch?

  1. nakkie123

   nou ? waar maak je je dan druk om ? reageer dan gewoon niet…

   1. Julius

    Nakkie toch,

    Ik maak me helegaar niet druk.

    Ik vind het juist grappig dat júllie zo opgewonden zijn.

    Leuk toch?

    Ik mis er nog wel een paar van jullie maar het is nog vroeg.. toch?

 7. hendrikush

  Is islamofobie wel verwerpelijk?
  Het is een teken van gezond verstand en moraal!
  Iedereen die niet islamofoob is is niet goed wijs.

  1. Gielah

   Inderdaad Hendrikush… wijze woorden.
   Van sommige gruwelijke systemen móet men inderdaad bang zijn… want daar is ook echt álle reden toe.

   Maar ja… dan komen daar degenen, die zo’n gruwelijk systeem menen te moeten verdédigen….
   en die moesten op zeker moment niet complimenteuze woorden bedenken om daarmee wél verstandige mensen hun angst voor de islam als ongerijmd en .. ja… láf…. voor te spiegelen…. zodat ze voortaan liever hun waffel gingen houden… en óók dhimmies zouden worden.

   En toen kwam er iemand met het woordje “islamofobie”…. en dát was bingo!
   Als je nu een hele gemene islamverdediger treft… ( wij treffen er hier op DDS regelmatig een paar…) dan gaat hij of zij u toeroepen dat u álle niet-Nederlanders vreest én haat… ook al IS bijvoorbeeld uw hele familie van over de gehele wereldbol afkomstig, spreken uw beste vrienden alleen maar Russisch of Swahili en geeft u grote bedragen uit aan hulp aan mensen in héle verre en zielige landen… náást dan ook nog het feit dat u zelf vele, vele vreemde talen spreekt…
   maar toch…..zodra u de kop-afhakkers en levend-in-brand-stekers vreest,
   MOET en ZULT u… vinden zij…. noodzakelijkerwijs iédere buitenlander vrezen én haten… ja.. ja… ja… ontkén het maar niet…. dat MOET gewoon zo wezen….
   want anders gaat het bash-plezier eraf bij de islam-verdedigers… en dat mág niet…
   want ze hébben al zo weinig levensvreugde.

  2. Simon Brouwenstein

   Mensen met fobieën begrijpen inderdaad niet waarom mensen het object van hun angst niet ook doodeng vinden.

   1. -Harry

    Jammer ‘Simon’ , dat je niet in staat bent , ondanks je leeftijd en je opleidingen om het verschil te zien tussen een fobie en de werkelijkheid .

    Wij zijn niet bang , maar wél in staat om een klein beetje vóóruit te denken .

    En dat ontbreekt er bij jou een beetje aan .

    Wie niet ziet dat die achterlijke islam er op uit is om de wereld te domineren , is stekeblind .

    En al die uitingen er van , van Marokkaanse straatterreur tot ISIS aan toe , het dient allemaal hetzelfde doel .

    Wie dat probeert te bagatelliseren is een verrader .
    Niet eens meer een onnozele doedel , want we hebben al duizenden keren gewaarschuwd .

    Wie anderen probeert belachelijk te maken om hetgeen hij zelf niet ziet of wil zien , is helemaal een rat , een landverrader , een autochtonenhater en waarschijnlijk een grote lafaard , ook nog .

   2. toetssteen

    @Brouwenstein
    Ow, daarom zijn die mensen zo bang als een kromzwaard hun hoofd van de romp scheid. Het is een fobie! Eureka!

    1. toetssteen

     gooit ‘t’. omhoog.

  3. Niek Verheyen

   Niet islamofobie, Hendrikush, laat ons vanaf nu het woord islamwalging of islamnausea gebruiken. Dekt veel meer de lading.

 8. W.H.J. Reiss

  LinksKnechten, deporteren en vervolgens interneren ! Het Linkse Krapuul faciliteert criminaliteit ! Ze faciliteren criminele immigranten ! Enkel uit idealisme. Het doden van hun Eigen Kinderen boeit ze niet ! Ze zitten overal in de baantjes carrousel van de Zieligen industrie !
  .
  Eindelijk in Maastricht eens geen burgemeester die partij gebonden is. Geen niet capabel politiek krapuul met zijn vriendenkliek en vriendendiensten !!!

  1. Simon Brouwenstein

   Ik zie dat de onderbuik van dit blog zich thans volledig weet te ontlasten. Reiss rijmt op scheiss en hij doet zijn naam eer aan.

   1. Gielah

    Subtiel… fijnzinnig… het soort argumentatie waar nu echt níémand tegenop en onderuit zal kunnen…. wow…!

    1. Julius

     Nou jij nog Gielah.

     Komop, je kunt het! Laat eenieder zich laven aan je argumenten! Niet zo bang.. Komop!

     Trouwens, hoe zit het met het weerleggen van de leugens? Lukt het nog steeds niet?

     Sjonge. Dan sta je er mooi op Gielah…

     1. Simon Brouwenstein

      Je vraagt teveel van Gielah, Julius. Roepen dat andersdenkenden leugenaars zijn is wel te doen maar uitleggen waarom dat zo is valt niet mee.

    2. -Harry

     Gielah ,

     en ál die ijzersterke argumenten , die ie aandraagt !

     Kan me al niet meer van de indruk ontdoen dat het een gespleten of buitengewoon complexe persoonlijkheid is , waar ie mee behept is .

     En de vrolijkheid druipt er van af !

     1. Gielah

      In elk geval geen sympathieke of betrouwbare persoonlijkheid.
      En verder boeit dat mannetje me niet echt… om u eerlijk de waarheid te zeggen….evenmin als die andere low-lives, die om hem heen hangen.
      Soms denk ik dat ze allemaal een rol spelen… want zó dom en zó gemeen… dat is een beetje “over the top”. … en niet meer levensecht.

      Ik stel me voor dat ze op een verjaardag aan het babbelen zijn.
      “Enne… meneer X…. wat dóet u tegenwoordig de hele dag?”
      “Nu… dat zal ik u vertellen.
      We doen een wedstrijdje op internet.
      Het gaat erom wie de site DDS het eerst kapot krijgt…. de redactie… die er tegenwoordig de meest infantiele artikelen neerzet… die dan ook geen hond leest… óf wij… die bij wijze van experiment een soort trollenclubje geformeerd hebben… waarin we allemaal een leuk rolletje spelen… beetje dóllen… weet u wel…. beetje beledigen… mensen de gordijnen in jagen.. lekker dollen… weet u wel… kan mákkelijk, want de moderator wordt al moe als hij aan modereren DENKT…..en dan zijn er altijd nog van die fuguren onder de reageerders bij, die wat wij schrijven SERIEUS nemen… ik zwéér het u..!”
      ‘Hmmmm…dat lijkt mij niets… daar al je kostbare tijd aan verdoen!’
      ‘Nou… er staat natuurlijk wél wat tegenover… maar het zou niet erg gewaardeerd worden als ik daar iets over losliet… snapt u?
      In elk geval heb ik nu even géén dienst.
      Arie moet vanavond.
      Die speelt nu een Gilles-de-la-Tourette patiënt… dát is lachen… joh…!”

     2. toetssteen

      @Gielah
      Hij is mooi! Meer, meer, meer!

 9. Julius

  @ nakkie

  Kijk, herr Reiss gaat he-le-maal los! Wat een feeststemming!

  Ik vind dat heel grappig om te zien. En aangezien het geen besloten feestje is mag ik best kijken, toch?

  1. nakkie123

   wat heb ik er nou mee te maken sjuul wat reiss doet ?
   waarom betrek je mij daarin ?
   zoek je een vriendje ?

 10. NemTudom

  Rellen Baltimore: Nation of Islam zegt zwarte bendes te hebben verenigd

  Xander 28-04-2015 14:27 – (10) – in

  Algemeen Nieuws, Christendom, Islam & Terreur, Maatschappij, VS

  Christelijk opvangcentrum voor bejaarden in brand gestoken – ‘In elke Amerikaanse stad staan mensen klaar om te rebelleren en plunderen’

  Gouverneur Hogan: Baltimore is in een absoluut oorlogsgebied veranderd.

  Geweld en chaos overspoelen sinds eind vorige week grote delen van Baltimore. Zwarte bendes hebben zich op initiatief van Nation of Islam aaneengesloten tegen de politie, vernielen en plunderen winkels, huizen, banken en auto’s en steken deze waar ze maar kunnen in brand. Sommige beelden doen zelfs aan het grove geweld van ISIS in Syrië en Irak denken. De straatterroristen vielen namelijk ook een nieuw christelijk opvangcentrum voor bejaarden aan, dat nog niet eens af was. Het complex brandde compleet af.

 11. Bromsnor

  Muslim Congressmen Want To Block ‘Islamophobic’ Dutch Lawmaker Geert Wilders From Entering US

  http://dailycaller.com/2015/04/28/muslim-congressmen-want-to-block-islamophobic-dutch-lawmaker-geert-wilders-from-entering-us/

 12. nakkie123

  maaruh, wat betaald dat nou brullenstein en sjuul, als “lijstduwer” van de dds ?
  .
  .
  kan me anders toch niet voorstellen dat je dergelijke onzin gratis verkondigd hier….

  1. Simon Brouwenstein

   Wat een taalfouten, Nakkie. Zo neemt niemand je serieus hoor.

 13. Rapunzel

  “Freedom of speech, met “however” er achteraan is de Amerikaanse variant op de “vrijheid van meningsuiting, maar” zeggers hier. De but-brigade.

  Dikke pech voor de kabouters…..het is vrijheid van meningsuiting. Punt. Einde verhaal.
  En in Amerika is het freedom of speech. Punt.

  Dat het maar altijd zo mag blijven ondanks het gewauwel van bedilallen die op moorkoppen trakteren als weer eens iemand de mond gesnoerd wordt.

  Voorlopig staan die twee Amerikaanse moslim jokers voor gek want Geert is al gearriveerd. Beetje laat om hem dan nog tegen te houden. Regeren is vooruitzien maar daar zijn de vrienden van allah niet zo goed in.

  Het valt ook allemaal niet mee met een IQ van tachtig gecombineerd met lange tenen en een slachtoffersyndroom.

  1. Mar

   @Rapunzel

   In vergelijking met Amerika heeft Nederland/Europa een aangepaste vrijheid van meningsuiting.

   In Amerika is het vrijheid van meningsuiting voor iedereen over iedereen!
   In Nederland/Europa is het vrijheid van meningsuiting, met uitzondering van.

 14. halo1

  On topic: toch dreigt deze opvatting (van die twee)steeds meer gemeengoed te worden.. de boodschapper wordt vermoord..het is een soort omgekeerd fascisme… van hypocriet appeasement..klaar ben jer mee!!

 15. moreno

  Ophitsers moet je helemaal niet toelaten een heel goed actie van de democratische leden.
  Deze gevaarlijke volksmenner heeft maar een doel en dat is stoken ,wanneer is de Nederlandse overheid bereid om in actie te komen tegen deze gevaarlijke idioot om hem achter sloot en grendel vast te zetten vanwege staatsondermijnde activiteiten.
  Hij zint op een burgeroorlog en extreem rechtse staatsgreep.

  1. nakkie123

   moran, zit de boel nou niet zo op te hitsen !

  2. cmsuijkerbuijk

   @moreno
   28 april 2015 at 22:57
   “Ophitsers moet je helemaal niet toelaten”
   Wil jij dan wel eens gauw maken, dat je hier uit dit land wegkomt, ophitser! Verachtelijke communisten als jij, met miljoenen doden op het geweten, “and counting”, hebben hier helemaal niks te zoeken.

  3. toetssteen

   @Moreno
   Extreem rechts Moreno is libertarisch. Ga daar maar eens naar zoeken en dan zult u tot uw verbazing vinden dat moslims zich zeer comfortabel voelen bij de Libertarische partij. Nu u weer.

 16. Beukman

  Er is dus eigenlijk niks aan de hand. Twee van de heel veel Democraten hebben met redenen omkleed aangegeven dat de vrijheid van meningsuiting in één bepaald geval niet absoluut is, en dat de komst van Wilders hier wel eens onder zou kunnen vallen. Poe-poe.
  Tegelijk lees ik dat Geurt een prijs gaat uitreiken voor het lolligste Mohammed-tekeningetje. Waar een mens allemaal niet de oceaan overvliegt.
  Dit roept herinneringen op aan de Vrijdenkersruimte, die behangen was met lollige Mohammed-tekeningetjes. Totdat….
  …iemand het gore lef had om er een vergelijkbare cartoon op te hangen, maar deze keer met Wilders zelf in de hoofdrol. Als commandant van een concentratiekamp of zo.
  Plosklaps bleken er wel degelijk grenzen te zijn aan de vrijheid van meningsuiting. Schielijk en met zeer stille trom werd de Vrijdenkersruimte dichtgemetseld met het beste cement dat in de EU verkrijgbaar was.
  Het zou Geert sieren als hij in zijn speech, straks in America, opkomend voor de vrijheid van meningsuiting, even refereert aan deze gebeurtenis. Het is heel eenvoudig om voor de vrijheid van meningsuiting te zijn. Bedenk dat het niet gaat om je eigen vrijheid, maar om die van een ander.

  1. toetssteen

   @Beukman
   Ik denk dat jij het ook niet zou appreciëren als ik jou af zou beelden terwijl je voor je lol een jood aan zijn tenen ophangt en een paar rottrappen geeft.
   Waarom zou je dit soort zaken tekenen? Wat wil je ermee zeggen? Omdat het in jouw zieke geest zit?

   Mo, mijn beste Beukman, heeft al zijn al dan niet verzonnen, boeit niet, way of life vereeuwigd weten te krijgen in een boekwerk genaamd de koran en nog een stuk of wat babbelwerken.
   Maar dat zou niet gekritiseerd mogen worden? Alles moet de toets van de kritiek kunnen en moeten ondergaan!

   1. Beukman

    @toets
    Ik vind de vloed van anti-islamtekeningetjes misselijkmakend, ook dat van kwetsen een sport is gemaakt. Niettemin zou ik niks willen verbieden. Ik ben meer van de Americaanse lijn: het mag allemaal, maar ga er alsjeblieft verantwoordelijk mee om.
    Die Vrijdenkersruimte is dichtgemetseld bij het eerste het beste anti-Geurt-tekeningetje. Dat zegt genoeg over de hypocrisie van de PVV-aanhang.

  2. Lieftinck

   Het is van groot belang om cartoonisten te belonen, Mohammed begon immers ook met het gruwelijk om het leven brengen van cartoonisten van die tijd, zoals spotdichters.
   Die werden door zijn sluipmoordenaars vermoord op de meest barbaarse wijze.
   Het is een eerste stap op weg naar theocratie.

 17. cmsuijkerbuijk

  @Beukman
  28 april 2015 at 23:10
  Dat waren “cartoons” waarbij Wilders werd vermoord.

  1. Beukman

   @Suijkerbuijk
   Net zo lollig als cartoons waarin moslims werden vermoord.
   Is de vrijheid van meningsuiting wel of niet absoluut, Suiujkerbuijk?

   1. nakkie123

    beuker, er zit een groot verschil tussen cartoons over een fictief moslimfiguurtje en het oproepen tot het doden van de levende persoon hr wilders, weliswaar verhuld als zijnde een “onschuldige” cartoon.
    .
    jullie linksdenkers zijn werkelijk waar levensgevaarlijke haatmensen !

    1. Beukman

     @nakkie
     Ik vat de reacties even samen: jullie vinden dat de vrijheid van meningsuiting wel voor de één geldt en niet voor de ander. Ook is die vrijheid voor jullie niet absoluut. Fijn dat dat ook weer duidelijk is.

     1. nakkie123

      nogmaals beuker, er zit een groot verschil tussen cartoons over een fictief moslimfiguurtje en het oproepen tot het doden van de levende persoon hr wilders, weliswaar verhuld als zijnde een “onschuldige” cartoon.
      .
      jullie linksdenkers zijn werkelijk waar levensgevaarlijke haatmensen !

     2. Beukman

      @Nakkie
      Een cartoon waarin Wilders wordt afgebeeld als bewaker in een concentratiekamp is, hoe onsmakelijk ook, géén oproep om hem dood te maken. Omgekeerd kan het aan de lopende band produceren van tekeningetjes man moslims met bommen en kromzwaarden worden beschouwd als aanzetten tot haat.
      Geeft niet, moet allemaal kunnen. Maar als je wél wil opkomen voor de vrijheid van meningsuiting van jezelf en niet voor die van een ander, geef je daarmee aan dat die vrijheid van jou de pot op kan.

   2. toetssteen

    @Beukman
    Alleen cartoon joh? Volgens mij is het een massaproces en elke dag een nieuwe aflevering.

 18. moreno

  @Cmsuijkerbuijk
  Wat bent u toch ondankbaar zeg om al die helden die ook voor u vrijheid hebben gevochten en gesneuveld zijn moordenasrs te noemen.
  U als militair moet zich doodschamen en het is te hopen dat de redactie meekijkt zodat ze u kunnen verbannen van dit weblog.
  U hebt gevaarlijke opvattingen.
  U bent DDS onwaardig.
  Het blijft staan dat u Leider niets te zoeken heeft in de VS dit bewijst weereens de stelling dat Wilders niets om zijn kiezers
  geeft.

  1. cmsuijkerbuijk

   @moreno
   29 april 2015 at 00:30
   Ten eerste heeft er niet één stinkende communist voor mijn vrijheid gevochten, want communisme is gelijk aan onvrijheid, martelingen, concentratiekampen en dood. Mijn dankbaarheid gaat uit naar de WESTELIJKE geallieerden!
   Ten tweede hoef ik mij als voormalig militair helemaal niet te schamen, want de NAVO, waar wij lid van zijn, was juist opgericht om het communisme te bestrijden en uiteindelijk ook te verslaan.
   Ten derde heb ik helemaal geen gevaarlijke opvattingen, want niemand hoeft bang voor me te zijn, tenzij je een communist bent (Bang, niet in de zin van lijfelijk geweld), want die heb ik naar mijn eigen vermogen als militair bestreden en nu doe ik dat als ambteloos burger op mijn eigen manier.
   Ten vierde nodig ik de redactie uit om juist mee te kijken en vooral te lezen, want ik mág, ja moét zelfs lieden als jij aan de kaak stellen en dat noemen wij hier dan “Vrijheid van Meningsuiting”, een concept dat jij en je medecommunisten niet snappen, want jullie appreciëren sowieso vrijheid niet!
   Ten vijfde ben ik het niet die DDS, een rechts blog nota bene, niet “onwaardig”, maar communisten als jij, waar DDS zélf ook tegen strijdt. Of lees je de artikelen over Noord Korea nooit!
   Het is slechts jouw verwrongen linkse gedachtengoed die vindt, dat Wilders niks in de VS te zoeken heeft. Dat maken jij en ik niet uit. Dat maakt hij zélf uit. Dat bewijst dus helemaal niet, dat Wilders niets om zijn kiezers geeft (Want wat heeft een bezoek aan de VS in hémelsnaam met zijn kiezers te maken). Het bewijst voor de zoveelste keer maar weer eens wél, wat voor een verachtelijk figuur jij bent met je vreeslijke, door en door slechte communistische ideologie van moord en doodslag, knechting en martelingen, onderdrukking en verkrachtingen, IS en het Nationaal Socialisme waardig! Ze hadden jou hier destijds nooit in dit land binnen moeten laten, maar doorverwijzen naar een of ander communistisch “paradijs”, waar jij zélf raar genoeg (of juist veelzeggend) nooit voor gekozen hebt. Cuba is tenslotte véél dichter bij, dan Nederland, tóch? En dat is toch het land van de door jou zo bewonderde verachtelijke, laffe moordenaars, verkrachters, martelaars en onderdrukkers, toch
   Je bent dus ook nog eens een hypocriet!
   Liever dood dan rood! Libertas Aut Mors!

   1. keffelq

    meneer Hangbuik,

    Doet u een beetje rustig aan op uw leeftijd?

    Op uw leeftijd nog zo boos en gefrustreerd….wat ging er mis in uw leven?

   2. Maaike

    Beste Suijkerbuijk, echte vrijheid betekent ook verantwoordelijkheid. Echte vrijheid betekent ook dat je respectvol discussieert met mensen met een andere mening. Tot nu toe gebeurt dat op DDS te weinig.

    1. cmsuijkerbuijk

     @Maaike
     29 april 2015 at 09:32
     Fijn, dat je het met me eens bent!

  2. keffelq

   Ach Moreno, vriend ter linkerzijde.

   Blijf het er maar inhameren bij hangbuik en zijn enge vriendjes.
   Dat Nederland zonder de communistische partij in de 2e wereldoorlog, aangevuld met enkele sociaal democraten gewoon een trouwe vazal van nazi-Duitsland zou zijn geweest, is moeilijk te verkroppen voor deze lieden.

   Het blijft een hinderlijk obstakel voor hangbuik en co dat hun politieke voorkeur zo ongemakkelijk tegen het nationaal socialisme aanschurkt.

   1. cmsuijkerbuijk

    @keffelq
    29 april 2015 at 10:33
    Kijk, dat jouw gebrek aan argumenten pijnlijk wordt, is nu wel duidelijk, door het opzettelijk niet gebruiken van mijn familienaam.
    “Dat Nederland zonder de communistische partij in de 2e wereldoorlog, aangevuld met enkele sociaal democraten gewoon een trouwe vazal van nazi-Duitsland zou zijn geweest, is moeilijk te verkroppen voor deze lieden.”
    Vergeten, dt Adolf en Jozef een niet-aanvalsverdrag hadden getekend en dat het de communisten hier verbóden was, daar tegen te ageren? Dat deden ze dan ook braafjes niet. Oók wil je kennelijk niet horen, dat Den Uijl een groot bewonderaar was van Hitler en zijn NSDAP? Hij was toen lid van de ARP. En weet je wie van deze partij óók zo’n bewondering voor de Duitsers had, dat hij zelfs bij de SS ging? Ene Aantjes.
    Je verkeert in fraai gezelschap en dan de maat willen nemen van anderen. Daarbij omarm je ook nog eens dat communisme, dat nét zo slecht is, als het Nationaal Socialisme. Dat maakt jou, gekastreerde keffer, nét zo abject als die vreselijke communist Moreno met zijn moordenaarsverering. Die ioioot en dus jij ook, roept op tot dingen, die hij juist Wilders verwijt en die Wilders ook nooit zou doen, of gedaan heeft!
    Je moet eens leren nadenken. Maar ik denk dat dat een vergeefse vraag is!

    1. keffelq

     Nadenken is mijn specialiteit, net zoals veel en vet eten ogenschijnlijk uw specialiteit is.

     verder begint u weer te schelden wat voor mij het lastig maakt om u al te serieus te nemen.

 19. JanvanEechoud

  @ de Beuk, Simon, Julius en Remona….
  Gefeliciteerd!
  Jullie voeren weer de regie!

  1. Simon Brouwenstein

   In elk geval is de discussie weer terug. DDS is springlevend.

  2. Beukman

   @Jan
   Waarom blijf jij toch altijd van de zijlijn roepen, Jan? Kom, wees eens flink en spring erin.

 20. keffelq

  Waarom heeft gekke Geert eigenlijk een bananenschil als stropdas om?

  die man wordt met de dag gekker.

 21. Philippine

  Als Geert Wilders verstandig is dan mijdt hij gewoon de VS. Dat is nl een politiestaat. Ooit gehoord over Baltimore?
  De Amerikanen gaan hun militaire aanwezigheid in Europa en in de wereld zoveel mogelijk uitbouwen.
  Nog even en Gekke Biden staat naast Juncker bevelen uit te delen zoals hij dat ook in Oekraïne
  gedaan heeft.
  Amerika heeft alles over voor TTIP en daarom moet de Euro flink zakken en de handelsbetrekkingen van Europa met Rusland flink schade toegerbracht worden.

  1. Simon Brouwenstein

   Hier ben ik het mee eens: het is beter dat Wilders zich überhaupt nergens meer in het buitenland vertoont. Elke keer als die dwaas zijn mond opendoet kunnen we weer opzeggingen voor buitenlandse orders noteren. Die man kost ons handenvol geld en niet voornamelijk omdat hij door zijn idiote uitlatingen permanent moet worden bewaakt.

   1. Primo

    Zeg trollemans, nu zit je altijd om citaten te jengelen wanneer er wordt beweerd dat jouw PVDA zo moslim geil is, zou je nu zelf ook eens een linkje kunnen presenteren wat het “ons” dan zou kosten aan buitenlandse orders die door toedoen van de heer Wilders zouden zijn geannuleerd?

    1. _Mediaevist_

     Inderdaad, kom eens met wat concreet cijfermateriaal. Het blijft nu wel erg vaag.

 22. keffelq

  Aan de andere kant staat Nederland toch maar mooi op de kaart.
  Zelfs in de USA kan Geert de lokale haatafdelingen van de teaparty nog doen dromen naar die goede oude tijd dat alles beter was.
  Rassenscheiding, discriminatie, puntmutsen….*zucht*

  1. cmsuijkerbuijk

   @ keffelq
   29 april 2015 at 10:29
   Dan mag jij, als goed communist en Kameraad van dat verachtelijke communistische sujet, wel dromen van werkkampen, martelingen, schijnrechtszaken, ontmenselijking, demonisering en moorden! Maar wie deden dat nou toch ook? Jááá, natúúrlijk. De wanhopig door links ontkende waarheid: De Nationaal Socialisten van Hitler. Ook socialisten, nét als jij, met een paar andere accenten, maar jullie zijn allen vruchten van dezelfde verrotte boom! Alleen is de rotte plek bij de ene kweepeer anders, dan bij de ander!

   1. keffelq

    Wat praat u nu weer raar Vetbuik.

    Maar wat kan ik voor u doen dat u zich ietsjes gelukkiger voelt in deze wereld?

    1. cmsuijkerbuijk

     @keffelq
     29 april 2015 at 11:06
     Ik zei het al. Je argumenten zijn op en dan ga je maar beledigen! Proberen, ik zeg: “proberen”, mensen te intimideren, want dat zal niet lukken, zoals het een goed communist/Nazi betaamt!
     En als ik jou moet antwoorden, wat jij moet doen, om mij de gelukkigste mens ter wereld te maken, dan weet ik dat wel, maar ik zeg het niet, want jij bent mij geen levenslange ban waard!
     Maar mocht mijn wens onverhoopt uitkomen, dan gaat bij mij de vlag uit!

     1. keffelq

      Ik schreef “ietsje gelukkiger” veel meer zit er denk ik voor u niet in.

    2. Simon Brouwenstein

     Suijkerbuijk zit nog muurvast in het wereldbeeld van de Koude Oorlog.
     Dat lijkt me geen pretje.

 23. cmsuijkerbuijk

  @Simon Brouwenstein
  29 april 2015 at 10:21
  “Elke keer als die dwaas zijn mond opendoet kunnen we weer opzeggingen voor buitenlandse orders noteren. Die man kost ons handenvol geld”
  Bewijzen graag!

   1. Primo

    In de eerste link wordt de mening van die moslimpijper Timmerfrans getoond zonder concrete cijfers.

    “De anti-islamsticker van PVV-leider Geert Wilders zou de oorzaak zijn.”

    In de tweede link wederom een mening, ditmaal van Wientjes, ook zonder concrete cijfers.

    En in de derde link de Volkskrant aan het woord, die kunnen we wat Wilders betreft ook wel met een korrel zout nemen.

    Kortom, slechts anekdotisch bewijs ingebracht door de huistrol van de DDS, Jacobus genaamd om te trachten zijn leugens te staven.

   2. -Harry

    Zeg S.B.

    Die werkgeversorganisatie is ook een NSB-club .
    Die stuurden vóór de verkiezingen een pamflet rond naar hun leden , ja helaas ook ik , om NIET OP WILDERS TE STEMMEN !
    Ze zijn geen haar beter dan jullie landverraders , ze verkopen hun moeder nog voor een beetje contant geld !
    En dat geld ? Dat delen ze met plezier weer uit aan Brussel en de geitenneukersbrigade .
    Dus , waar doe je het voor ?

    En ik ken geen enkel concreet geval van het cancelen van een order .
    Dat gezeik van Timmerfrans , dat had ie verdomme nog zelf verzonnen ook !
    Zo functioneren de socialisten .
    Ratten zijn het .
    De saoudi’s liggen er niet wakker van , sterker nog , ze wisten er niet eens van !

   3. toetssteen

    @Brouwenstein
    Niet vergeten dat door dat MOElander meldpunt heel veel misstanden aan het licht zijn getreden. Uitbuiting enzo. Maar ik snap het wel, de positieve kanten kunt u maar beter negeren.

    Wat Wientjes zegt is kolder en de handel met S.A. heeft er geen spat last van gehad. Logisch niet, want wie gaat anders Boskalis vervangen.

  1. keffelq

   Ik heet dan wel geen Simon, maar er zijn zo belachelijk veel bewijzen…

   Kent u de stickeractie van de PVV nog?
   http://fd.nl/frontpage/economie-politiek/32112/bedrijven-beginnen-gevolgen-saoedische-sancties-te-voelen

   1. cmsuijkerbuijk

    @keffelq
    29 april 2015 at 11:07
    En welke vreselijke sancties heeft ons dat dan opgeleverd? Of welke orders zijn dan niet doorgegaan? Je bent inderdaad Simon niet. Je bent nog véél erger!

    1. Simon Brouwenstein

     Ik plaatste hier al twee keer een aantal links waarin de internationale schade van de gek Wilders wordt vermeld. Om onbegrijpelijke reden blijven deze berichten hangen onder vermelding dat ze onder moderatie zijn.

     1. Simon Brouwenstein

      De heer Suiijkerbuijk vraagt overigens naar de bekende weg of weigert zijn hersens te gebruiken.

     2. -Harry

      Zeg Simon ,
      jullie linksen geven als onze verworvenheden en geld liefst weg aan de islamitische en overgepigmenteerde sprinkhanenzwerm .

      Stel dat het waar zou zijn , dat Wilders de economie geschaad zou hebben , hebben wij dan ook niet het recht om eens wat geld op een leuke manier te verbrassen ?

      Eigenlijk is de crux WIE ons geld mag verkwanselen en jullie doen er álles aan om dié strijd te winnen !

    2. keffelq

     Moet ik dezelfde link dan nog een keer noteren?
     Het staat er toch echt, waar u nota bene zelf om vroeg.

     Nu zijn het ineens weer sancties, u vroeg letterlijk om bewijzen voor “opzeggingen van buitenlandse orders”

     En dan moest Timmermans nog op reis om de schade te beperken.

     Helaas, ik kan het niet mooier maken, Geert kost Nederland geld.

 24. Maaike

  Om maar de uitspraak van Beukman te herhalen. Wilders kon gewoon de V.S. binnen komen, er waren twee amerikaanse politici die niet wilden dat hij de V.S. zou bezoeken, TWEE politici. Waar maakt de columnist zich eigenlijk druk over?

  1. Beukman

   @Maaike
   Interesting. We hebben al eerder kunnen zien dat joods verzet tegen Wilders, oh ironie, antisemitische reacties oproept op DDS.

   1. Simon Brouwenstein

    @ Beukman,

    Antisemitisme en anti-islamisme is wat mij betreft qua grondhouding één pot nat. Om die reden switchen mensen die zo naar groepen medeburgers kijken ook heel makkelijk van doelgroep: joden, negers, moslims, moelanders, net wie ze niet bevalt.

  2. Simon Brouwenstein

   Joden snappen heel goed dat Wilders een gevaarlijke racist is die net zo makkelijk van doelgroep wisselt als van pruik.

   1. Anna

    Brouwenstein. Wilders en vele anderen lopen met zware beveiliging vanwege moslims die iedereen met de dood bedreigen omdat ze kritiek durven uiten op de zeer vele elementen in de koran die haar volgelingen oproept tot geweld en moord tegen alle andersdenkenden. Moslims worden niet bedreigd door Wilders. De koran staat vol met intolerante en racistische oproepen die veel moslims dagelijks uitvoeren. Jammer dat u daarvan niet op de hoogte bent.
    De islam is het grote gevaar voor alle niet moslims in heel de wereld. Wilders roept niet op tot geweld en moord. Die paar moslims in de VS hebben al heel veel invloed en macht. Dat ziet er slecht uit voor Joden, christenen en alle andersdenkenden. Islam is het grootste gif.

  3. toetssteen

   @Maaike
   Die joodse beweging die u aanhaalt, is een communistische tak. Roder zijn ze er niet.
   Het is alzo een volstrekt onzinnig artikel, want het gaat slechts om een kleine groep joden. Het artikel suggereert dat het om alle joden gaat, dat is dus niet waar. In tegendeel zou ik willen zeggen.

 25. Philippine

  Amerika bang voor Geert Wilders?
  Laat me niet lachen.
  Want:
  Nieuwe militaire doctrine uit de VS:
  “Omdat de vijand overal kan zijn is wereldwijde miitaire dominantie door de VS noodzakelijk”.
  Biden, Kerry en messias Obama.
  Andere aandachtspunten zouden hier op DDS kunnen zijn:
  Verkiezingen Potugal october 2015:
  Journalisten onder censuur. Hogegeldboetes bij overtreding.
  VS willen een gasdeal tussen Rusland en Griekenland verhinderen. Fracking inAmerika is grote verliespost.
  Donald Tusk, Petro Poroshenko, Jean Claude Juncker hebben “gezamelijk besloten” om 1,8 miljard Europees belastingeld in Oekraïne te pompen. Ze zagen de brand zeker al aankomen.
  In Spanje staan journalisten onder “ideologische contrôle”.
  Ik weet wel wie en wat ik gevaarlijker vind dan
  Wilders.

  1. toetssteen

   @Philippine
   Nou, wel! Dat griezelclubje.

 26. jonathan

  Amerika gaat steeds meer de vrijheid van meningsuiting onder druk zetten met deze democratische clowns met hun eenzijdigheid. Zelfs in films/series zie ik het subtiele waar de islam geen kritiek wordt gegeven maar de niet-moslim die het moet ontgelden. Ze hebben in Amerika nog veel last van het zand wat intolerante,hatende moslims hen in de ogen heeft gestrooid.Ergelijk. Ze dienen die lui van de democratische partij eens te onderzoeken. Moslims. Nou dan weet ik het wel. Niet te vertrouwen. Alleen voor zich zelf beizg zijn en voorla het islamfascisme de ander opleggen.De verstikkende milieux zijn het voorbeeld hoe zij het willen. De vrouw rechteloos maken middels de stompzinnge hoofddoek of meer achterlijke sluiers. En vooral de vinger naar de ander wijzen. De Jood,Christen en de niet-moslim willen ze beperken en uitroeien. Tevens de slachtofferrol spelen. Links laat zich daarvoor gebruiken. Maar verstandige mensen zoals Wilders niet.Die komen op voor ONZE vrijheden. Voor de democratie. Goed dat hij daar spreekt en een prijs gaat uitreiken aan de beste mohammed cartoon. Prima. Want wie forse kritiek moet hebben is de islam wel.De cultuur des doods. Wijze mensen ageren daar tegen. Ik doe dat wel.

 27. rexm

  Wat moet Wilders in de VS zoeken bij die conservatieve oorlogs opruiers.

 28. DeKadt

  Vreemde reactie van deze joodse organisaties. Hebben zij de speeches en voordrachten van Wilders niet gelezen/gehoord? Jodenhaat tiert welig in de wereld, vooral uit islamitische hoek, maar ze vinden Wilders fout? Wat zijn dat voor joodse organisaties??…

 29. Julius

  @Maaike 10:53

  ze zullen er hier wel weer een selectieve antisemitische draai aan geven. Zo in de trand van;

  “dat zijn geen échte joden. Die verkopen hun moeder nog”.

 30. Julius

  Louie Gohmert, bekend om zijn lange speeches voor een doorgaans leeg Huis van Afgevaardigden…

  Wilders zoekt zijn clowns ook wel uit zeg.

  Of… is het misschien andersom?

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/wilders-amerikaanse-gastheer-is-homohater~a3986969/

 31. nakkie123

  krijgen jullie daar nou wat voor betaald sjuul, brullenstein, keffer, beuker e.a. om telkens zulke onzin te verspreiden?

  1. _Mediaevist_

   Een interessante gedachte, wellicht worden zij door de staat gesubsidieerd.

  2. Simon Brouwenstein

   Ja, het verdient lekker en is leuk om te doen.
   We werden dit weekend ook allemaal geridderd.

   1. Beukman

    @Simon
    Yep. Mijn plak zit alweer in het doosje.
    De komende Bilderbergconferentie vindt plaats in Mekka. Sjuul, Brullenstein, Keffer, Maai, ondergetekende en nog een paar anderen hebben oa op de agenda staan: DDS for Oil.

    1. Simon Brouwenstein

     Beukman, ik meen dat we daar ook een amnestyregeling moeten bepleiten voor ex-PVV-aanhangers. Je hoeft toch niet je hele leven te boeten voor een foute beslissing in een moment van verwarring of depressie?

     1. Beukman

      @Simon
      Hiertoe biedt de Sharia wel enige ruimte, dacht ik.

     2. _Mediaevist_

      Dat klopt volgens mij wel, Arnoud van Doorn (ex-PVV) is later bekeerd en door een sharia-partij opgenomen en heeft daar een functie in de frontlnie. http://denhaagfm.nl/2015/02/25/arnoud-van-doorn-nederland-voorop-oorlog-tegen-moslims/

 32. Julius

  Nee hoor. Geen cent.

  Jij wel?

  En wat vind je onzin? Dat er al dan niet joodse organisaties zijn in Amerika die tegen de komst van Wilders zijn? Net zoals we hier in ons land tegen islamitische haatpredikers zijn?

  1. Anna

   Julius. Die intolerante koran haatpredikers roepen op tot haat en geweld tegen Joden, homo’s, vrouwen, christenen en alle andersdenkenden. Dat zien we dagelijks voorbijkomen.

 33. Anna

  Moslims in de VS en Joodse organisaties zijn van mening dat de uitnodiging aan Geert Wilders moet worden “ingetrokken”. Van moslims zijn we dat gewend die willen iedereen die kritiek heeft op hun intolerante boek dat oproept tot geweld en moord tegen alle andersdenkenden straffen met de doodstraf.
  Dat Joodse organisaties de islam verdedigen en een vredige leider van de PVV ( Geert Wilders) demoniseren is onbegrijpelijk. Joden graven hun eigen graf.In Europa worden Joden door vooral nieuwe Nederlanders (moslims ) op een verschrikkelijke, smerige, wijze behandeld. Dat weten al die Joodse organisatie niet of willen ze liever wegkijken.

 34. Seneca

  @Julius en Simon
  De tijd is niet ver meer dat jullie met weemoed terugdenken aan de vrijheid die je nu nog enigermate hebt om te reageren op dit forum. Zodra de lont in het kruitvat ontbrandt, dan gaan eerst Gielah, Reiss, Toetssteen, ondergetekende etc. eraan en
  dan zijn jullie aan de beurt. Daar behoef je niets voor te doen, blijf ademhalen en het overkomt je. Een prettige dag wens ik u en geniet er maar van, zolang het nog kan!

  1. Beukman

   @Seneca
   Het is dus kiezen tussen tegen de muur worden gezet door zogenaamde PVV-aanhangers, en m’n kop eraf laten hakken door moslims. Wat mij betreft lood om oud ijzer. Ik zie beiden niet gebeuren.

   1. toetssteen

    @Beukman
    Doe niet zo theatraal! Hoeveel mensen zijn er inmiddels geëxecuteerd door ‘PVV aanhangers? 0,0000. Hoeveel door moslims? Tel kwijt.

    1. Beukman

     @steen
     Wat zijn jullie PVV-stemmerds toch slecht in lezen! Ik heb toch duidelijk geschreven dat ik niet verwacht dat jullie die stoere taal over het zonder vorm van proces neerknallen van tegenstanders ooit in praktijk zullen brengen.

     1. toetssteen

      @Beukman
      Dan zou ik nog maar eens teruglezen wat je schreef. En dan kun je er wel heel lafjes achter zetten dat je beide(n) niet ziet gebeuren. Maar dan ben je toch raar bezig. IS doet de hele dag niet anders dan executeren. Dus tenzij je stekeblind bent voor de dagelijkse gruwelen ben je dus appels met peren aan het vergelijken om de volkomen absurde vergelijking goed te lullen met dat je het beide niet ziet gebeuren.
      Nee, het bloed moet ook eerst in de Beukmanstraat vloeien. Maar dan is het wel te laat maat.

 35. jackoss

  Wat dacht je van Theo beukman? Of onze vrienden van de is? Hoeveel PVV ers hebben al iemand tegen de muur gezet? DDS is vergeven van de idiote trollen.

  1. Beukman

   @jackoss
   Een paar keer hebben aanhangers van de PVV op deze plek aangekondigd dat ze mij zonder vorm van proces gaan doodschieten, als ze het eenmaal voor het zeggen hebben.
   Nu schrijf ik hierboven dat dit allemaal niet zo’n vaart zal lopen. Ik begrijp dat jij me tegenspreekt?
   Interessant.

   1. jackoss

    Ik ben ook niet zo bang dat iemand van de PVV je tegen de muur gaat zetten beuk. Daar zijn onze linkse en/of islamvrienden beter in. Zoals de geschiedenis bewijst. Maar je wilt toch een reactie op je gezuig? Dan ook niet klagen.

 36. Gielah

  Kletskoek!
  En wat ontstellend kinderachtig ook.
  Hoe krijgt een volwassen mens zulke quatsch uit zijn pc?

  PVV-ers zijn niet moordzuchtig… als zal er ook daar vast wel eens een griezel tussendoor lopen… zoals bij alle partijen.

  Wat de islam aangaat… bij hen staat het doden en onvrij maken letterlijk… door iedereen te controleren… in hun mársorders.

  Maar goed… dat wéét u allemaal al láng.
  Dit was weer de zoveelste oprisping van infantiel zogenáámd niet begrijpen.

  Wit u nu ooit weten waarom velen hier u, ondanks sommige inzendingen van uw hand, die NIET van gezond verstand ontbloot zijn….
  als een trolachtige zien?

  a. Om uw eeuwige steun aan voor 1000% zéker echte trollen.
  b. Om dit soort tendentieuze en … ja… leugenachtige reacties.

  Geen PVV-er zal u iets aandoen…. zelfs niet waar uw sympathieën bepááld niet de onze zijn… maar dat is persoonlijke vrijheid… en daar gaat niemand over, behalve uzelf.

  Ik hoop dat Seneca nog even aangeeft, dat hij allerMINST bedoelde u iets te (willen) aandoen.
  Zelf las ik zo’n wens helemaal niet in zijn reactie.
  Ik zie er eerder in dat álle niet-moslims er op termijn aangaan… en dat Seneca denkt dat u géén moslim bent… en dus als zodanig zonder meer in de gevarenzône zit.

  We zullen het nog wel lezen.

  BLIJFT het feit, dat ik uw aanname, als zou de PVV mensen iets willen aandoen, MINDER dan fatsoenlijk vind… want in tegenstelling tot sommige trollen hier hebt u waarschijnlijk wél ooit iets geleerd…. en maakt u zich NIET schuldig aan kletskoek uit-blaten als gevolg van aangeboren stommitéit, maar aan welbewuste zwartmakerij.

  1. Simon Brouwenstein

   Gielah is al weer goed bij stem, de invectieven vliegen je als drollen om de oren.
   Zou er geen betere manier zijn om je depressiviteit te verdrijven?

  2. Beukman

   @Gielah
   Goed doorlezen tot het eind van een reactie is ook een kunst, beste. Ik schrijf juist dat het zo’n vaart niet zal lopen met al die aankondigingen om mij uit te roeien. De meesten hier bestaan uit betrekkelijk goedaardige salon-PVV-ers. Ik denk dat ze het in HEL (als je deze afkorting kent) niet zo kwaad menen als ze nu en dan schrijven. Ik ga daarom elke avond zonder angsten naar bed, en sta weliswaar niet altijd fris op, maar wel met een optimistisch en positief gemoed!

   1. nakkie123

    niet op reageren mensen, beukert hoopt op een Pavlov reactie.

 37. Gielah

  Wilders heeft zojuist in Washington gesproken.

  Dear friends….

  Dear Friends,

  speech US Congressmen

  It is an honor to be here, among so many colleagues. Thank you Steve for inviting me here at the Conservative Opportunity Society.

  I am a politician under attack. For over ten years now, I have been living under 24 hour police protection. I am on the death list of Al Qaida. The Pakistani Taliban also want me dead and terrorists from the Islamic State in Syria made similar threats. In order to be safe, my wife and live in a safe house and have stayed in army barracks and even in prison cells, actually the same cells and beds where the Lockerbie suspects were held in the Netherlands. I am driven around in armored cars and even during TV debates in election time in my home country I have to wear a bullet proof vest. Leftist and liberal activists call me a xenophobe and a racist and the extreme right calls me a Zionist and Mossad agent because of my love for Israel.

  So what did I do to deserve all this?
  The reason for all this is that I speak out against the Islamization of the West. The reason is that I tell the truth about the totalitarian ideology called Islam and that I nonetheless lead one of the major parties in the Netherlands. A national poll yesterday even indicated that my party, the Party for Freedom, is currently the biggest party in the Netherlands.

  But enough about me. It is not about me.
  I am not the only one under attack. My country is under attack. My continent is under attack. Your country and your continent are under attack. We are all under attack. Our western civilization based on Christianity and Judaism is under attack. The whole free Western world is under attack.

  And remember, we have been under attack before.
  As it happens, we are gathered here this morning on a symbolic day.
  Exactly 70 years ago, on April 29, 1945, two divisions of the US Seventh Army liberated the concentration camp of Dachau, the oldest of the Nazi concentration camps.
  One of the American liberators wrote: “Since we saw this camp, we understood that we were not engaged in war against soldiers and officers, but against criminals.”

  After the Second World War, our leaders vowed: Never again!
  Never again will we tolerate anti-Semitism, political assassinations, mass murders, oppression, slavery. And they vowed that they would never forget and always remember the lessons of history.

  Here is one of these lessons:
  When confronted with evil, do not put your heads in the sand, but act before it is too late.

  In the 1930s, most politicians in Europe had looked away. They tried to appease evil, hoping that it would react to appeasement by growing moderate. What fools they had been! And what a terrible price the world had to pay for this foolishness. Neutrality in the face of evil is evil.
  But appeasement is downright suicide.

  And here we are today.
  Despite all the promises that we would not make the same awful mistake all over again, many Western leaders are doing exactly that. Looking away and appeasing evil.

  I often wonder what part of the Koran our leaders find so difficult to understand?
  Is it sura 47:4? “When ye meet the unbelievers, smite at their necks and cause a bloodbath among them”? Or is it sura 4:89, “Seize them and kill them wherever ye find them”? Or sura 8:60, “Strike terror into the hearts of the enemies of Allah”? Or is it another of the over 150 Koranic verses which call for jihad against non-Muslims? Or any of the many verses which call for the subjugation of Christians and Jews, or the murder of apostates?

  We have a huge problem with Islam in the West today. First, let us look at the causes, then at the consequences, and finally at ways to solve this problem.

  The Islamization process has been caused by immigration, combined with our failure to demand that immigrants adapt our values. Fifty years ago, the Netherlands had one thousand Islamic immigrants. Today, we have one million, or 6% of our population.
  In the Netherlands, Muhammad is currently already the second most popular name among newborn boys nationwide and the most popular name in our three largest cities, Amsterdam, Rotterdam and The Hague. This is also the case in the Belgian capital Brussels, the Norwegian capital Oslo, the British capital London and as a matter of fact even in the whole of Great-Britain.

  We failed to demand that immigrants adopt our Judeo-Christian values and assimilate into our society. And here are some of the consequences: There is little loyalty to our home countries.
  A survey last November among Turkish youths in the Netherlands found that 80% do not consider the violence which groups such like IS use against non-believers to be wrong. An earlier poll showed that 73% of the Muslims in my country say that Dutch Muslims who go and fight in Syria are heroes. You have heard right: Heroes!

  Of course – I repeat it wherever I go – I have nothing against Muslims. Before the death threats started I have visited almost every Islamic country and I met many friendly people. I know there are many moderate Muslims who do not live according to the violent commands of the Koran. Muslims can be moderates. But there is no moderate Islam. Islam has changed Europe beyond recognition.

  I invite you to come to Europe and visit some of our inner cities. I will show you around. We will drive you around. You can see it with your own eyes. You will not believe your eyes.
  Many neighborhoods of European cities no longer look European. We are confronted with headscarves and burkas, polygamy, and huge sympathy for the goals and the practices of terror groups such as Islamic State and al-Qaeda.

  The floodgates of immigration are wide open.
  Last year, a record 218,000 immigrants reached Europe by boats across the Mediterranean Sea.
  Those who made it were the lucky ones. Many of the boats sink and the immigrants drown.
  A human catastrophe is unfolding. The Mediterranean is becoming a Sea of Death.
  At this very moment, there are up to 1 million immigrants, mostly Islamic, waiting in North Africa to cross the Mediterranean in shabby boats. They take the risk of drowning because they know that Europe is not sending them back once they have made it. That is why ever more people try to cross. This situation must stop.

  The European Union has decided to send navy vessels to pick up the immigrants and transport them to Europe. This policy is stupid. It will encourage even more people to attempt crossing the sea. What Europe should do is to follow the example of Australia. The Australian navy pushes boats with immigrants back, out of the Australian waters. If the boats of the immigrants are too shabby, the Australians provide them with new boats with food and water, but they do not allow one single illegal immigrant to enter their country. The Australians results are excellent: fewer people try to reach Australia by boat, fewer people drown and the criminal human traffickers lose their income.

  The boats also constitute a huge security risk. ISIS is using them as a gateway to Europe. ISIS recently boasted from Libya: “We will conquer Rome with Allah’s permissions.” The British Quilliam Foundation saw an ISIS document revealing that jihadis are about to sail across the Mediterranean posing as migrants on people trafficking vessels. They want to attack what they call “the Crusader states” in Europe.

  The UN plan to resettle 1 million immigrants in Western nations will provide jihadis an opportunity to infiltrate Western countries, including the US. It will give terrorists the opportunity to settle in our countries without the extra scrutiny involved in obtaining a visa or a residence permit.
  We should not do this. The vast majority of the European citizens disapprove of the way their governments are handling immigration. Moreover, there are plenty of other safe countries where immigrants bound for the West can go to, including the wealthy Gulf States that have almost zero asylum-seekers today.

  Immigration, especially Islamic immigration, had devastating consequences. It has made our countries less safe. What this means, we witnessed last Summer in my home town, The Hague. Sympathizers of the Islamic State paraded in the streets. They carried swastikas, they carried the black flags of IS. They shouted “Death to the Jews.”
  It was a truly frightening sight, bringing back memories of the darkest period in our history.
  It indicates how much a once so peaceful and tolerant society as the Netherlands has changed as a result of Islamic mass immigration.

  In every Western nation, there are homegrown jihadis, prepared to commit violence. ISIS calls them “city wolves.” Our media prefer to speak of “lone wolves,” but they are not alone; there are thousands of them. According to the European police agency Europol, 5,000 homegrown jihadis have left Europe to fight in Syria and Iraq.

  The situation is extremely serious.
  Last January, an ISIS operative said that his organization had already sent some 4,000 fighters into Europe. 4,000 city wolves are on the loose in Europe. In Germany, the Military Intelligence Service even warns for jihadis having infiltrated the German army.

  In my country, the University of Amsterdam found that 11% of the 1 million Muslims in the Netherlands is prepared to use violence for the sake of Islam. That is a staggering 100,000 people in a country of 17 million inhabitants!

  Our duty is clear. In order to solve the problem, we have to stop mass immigration to the West from Islamic countries. And we have to get rid of the cultural relativism.

  The authorities in both Europe and America try to prevent Jihadis from leaving for Syria and Iraq.
  But I say: This is wrong. Let them leave if they want to leave. But let them never return.
  Blocking the exodus of those who want to wage Jihad elsewhere and not detain them is sheer stupidity. Perhaps you remember that the Jihadis who last Autumn murdered soldiers in Canada were people whom the authorities had previously prevented to leave for Syria and who were not arrested but allowed to go free on the street.
  We must hasten their exit instead of preventing it. But we must never allow them to return. If you leave for jihad you lose the right to our citizenship and we will never let you come back again. This is how it should be.

  In my country and the other EU member states, which signed the so-called Schengen Treaty, we have abolished all border controls between the 26 member states of the Schengen zone. This means that Jihadis from one of these states can freely travel to the others and commit their crimes there. And it has already happened. Last year a Jihadi from France, who had just returned from Syria, went to Belgium and murdered four people at the Jewish Museum in Brussels.

  Without borders a nation-cannot guarantee the security of its citizens. Neither can it preserve its national identity and culture. I believe that one of the most vital things which we Europeans must do is to leave Schengen and reinstate national border control.

  My friends, we are all in the same boat.
  And we must do our duty.
  We must speak the truth about Islam, so that our electorates be aware of the danger.
  We must protect our Judeo-Christian civilization, so that their children can leave in peace and prosperity.
  We must defend our borders, so that our families be safe and our nation’s identity preserved.
  We must stand with Israel and all the free nations threatened by Islam.
  And above all, we must be brave.
  As the great Ronald Reagan said: The future does not belong to the fainthearted.

  Thank you.

 38. Simon Brouwenstein

  Ja, ja, mensen, het valt allemaal niet mee:

  “But enough about me. It is not about me.
  I am not the only one under attack. My country is under attack. My continent is under attack. Your country and your continent are under attack. We are all under attack. Our western civilization based on Christianity and Judaism is under attack. The whole free Western world is under attack.”

  1. toetssteen

   @Brouwenstein
   Wa’s er mis met’we’re all in the same boat’?

   http://www.bloomsbury-international.com/en/student-ezone/idiom-of-the-week/list-of-itioms/115-in-the-same-boat.html

   Nice try Brouwenstein, misgeschoten.

 39. Julius

  Jawel, als buutreedner doet onze Limburgse vriend zijn afkomst gelden.

 40. Simon Brouwenstein

  Er zitten mooie stijlbloempjes in:

  My friends, we are all in the same boat.
  And we must do our duty.

  1. nakkie123

   tuurlijk, gewoon op de vorm pakken als argumenten op zijn.

  2. Beukman

   @Simon
   Louis van Gaal maakt school.

  3. toetssteen

   @Brouwenstein
   Op de een of andere manier is mijn vraag onder een andere opmerking van u iets hoger terecht gekomen.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.